TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 MasterChef UK
In de kwartfinale nemen de vier beste koks van de week het weer tegen elkaar op voor een felbegeerde plek in de Knockout Week. Met hun gerechten moeten ze indruk zien te maken op de finalisten van 2014, 2015 en 2020.
«
»
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:56 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:40 Say Yes to the Dress: Atlanta
Na meer dan 75 jurken te hebben gepast, heeft de kieskeurige bruid Monica er nog steeds geen gevonden. Daarnaast verrast de door prinsessen geobsedeerde Natalie iedereen bij het passen van haar jurk.
«
»
07:05 Say Yes to the Dress: Atlanta
Whitney weet nog niet precies hoe haar huwelijk eruit komt te zien en komt naar de winkel op zoek naar een jurk zonder stijl of budget in gedachten. Kan het team haar wat inspiratie geven?
«
»
07:30 Say Yes to the Dress: Atlanta
De voorkeur van bruid Leah voor een moderne jurk met zakken botst met de smaak van haar traditioneel ingestelde oma. De vader van bruid Courtney is veeleisend over het soort jurk dat zijn dochter volgens hem moet dragen.
«
»
07:55 Say Yes to the Dress: Atlanta
Meredith wil een eenvoudige jurk voor haar relaxte bruiloft, maar haar familie vindt dat ze best eens uit de band mag springen. Lindsay is bang dat haar jurk niet bij haar slanke figuur past.
«
»
08:20 The Block Australia
Tijdens de beoordeling van de badkamers staat er een hoop op het spel, namelijk 250.000 dollar aan keukenapparatuur en nog eens 10.000 dollar aan prijzengeld.
«
»
09:40 Love It or List It
Een stel kocht een eeuwenoude triplex-woning, maar die is nu een bodemloze put geworden. Hilary wil hen helpen met de voltooiing van de verbouwing, maar David kent enkele woningen die over alle ruimte en functies beschikken die dit gezin nodig heeft.
«
»
10:30 Dr. Phil
De ouders van een tweejarig meisje vertellen het verhaal van mishandeling door een medewerker van het kinderdagverblijf. Een ander stel vermoedt dat hun driejarige kind slachtoffer is van kindermisbruik op de opvang.
«
»
13:10 The Marriage Pact
De beslissingsdag staat voor de deur. Nu de spanning toeneemt, kunnen de koppels wel een opkikker gebruiken. Shan bedenkt twee spannende activiteiten die de koppels dichter bij elkaar brengen.
«
»
14:10 The Marriage Pact
De koppels krijgen te maken met verleidingen. Ze gaan een avondje stappen in de stad zonder hun partners. Marcus sluipt weg voor een gesprek in het geheim met Alysha. De vrouwen worden meegenomen om trouwjurken te kopen.
«
»
15:05 The Block Australia
Terwijl het ene team geniet van hun enorme overwinning, uiten de anderen kritiek op de juryleden.
«
»
16:05 Paramedics
De angstaanjagende beroerte van een klein meisje brengt Glenice in opperste staat van paraatheid. Marlie en Tanie behandelen een skateboarder die zonder helm met hoge snelheid is gecrasht. Mike en Eamon vieren een mooie mijlpaal in hun carrière.
«
»
16:55 Dr. Phil
Het zien van foto's op social media van vreemden die meestal hun 'beste leven' leiden, heeft een negatieve invloed op de geestelijke gezondheid van mensen. Influencers geven toe dat hun werk niet hun echte leven weergeeft.
«
»
17:45 MasterChef UK
Na vijf weken van hevige concurrentie in de heats zijn er nog veertien amateurkoks over om de knock-out week af te trappen. Ze hebben allemaal maar één doel: de felbegeerde MasterChef-trofee in de wacht slepen.
«
»
18:50 Love It or List It
Kort na hun huwelijk haastten Anu en Samir zich met de aankoop van hun eerste huis. Volgens Samir hadden ze veel geluk bij het vinden van een woning in de desbetreffende omgeving, terwijl Anu denkt dat ze grote problemen over het hoofd hebben gezien.
«
»
19:45 Chateau Meiland
Nu de verhuizing naar Noordwijk is afgerond, wordt het tijd voor iets nieuws. Martien wil iets verkopen waar hij zelf dol op is: shawls. Als ze een beetje opschieten, kan zijn eigen merk nog voor cadeaumaand december worden gelanceerd.
«
»
20:35 Ring by Spring
Met nog maar vier maanden te gaan, probeert Madison erachter te komen waarom ze moeite heeft om geschikte mannen te ontmoeten. Payton denkt dat ze het antwoord zal vinden door terug naar de kerk te gaan, maar Madison is niet overtuigd.
«
»
21:35 Ring by Spring
Met nog maar drie maanden te gaan tot haar afstuderen, weigert Madison haar verlovingsdromen op te geven en zet ze haar zoektocht naar een volwassen relatie voort die hopelijk snel tot een huwelijk zal leiden.
«
»
22:40 The Real Housewives of Beverly Hills
Lisa Vanderpump en Kyle bespreken verjonging met een plastisch chirurg. Lisa Rinna en Erika ontmoeten Eden, dochter van Vidal Sassoon. Dorit en haar man twijfelen over Lisa Rinna en Eileens beslissingen. Camille Grammer is gastvrouw.
«
»
23:35 Love Island
Het is de laatste week voor de eilandbewoners en ze genieten van elk moment in het paradijs.
«
»
00:40 Love Island
Luke T en Siannise besluiten de zaken officieel te maken. Natalia en Jamie delen hun eerste kus. Luke T krijgt een sms waarin staat dat elk koppel het meest stemt op twee koppels waarvan zij denken dat ze het minst compatibel zijn.
«
»
01:25 MasterChef UK
Na vijf weken van hevige concurrentie in de heats zijn er nog veertien amateurkoks over om de knock-out week af te trappen. Ze hebben allemaal maar één doel: de felbegeerde MasterChef-trofee in de wacht slepen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Bij de landing in Normandië op D-day komt de Amerikaanse soldaat Sean Ryan om het leven. Als blijkt dat twee broers van hem ook sneuvelden in de oorlog, besluit de top van het Amerikaanse leger om de laatst overgebleven broer van het gezin naar huis te sturen. Probleem is dat James Ryan met de paratroopers van de 101ste Airborne Division ergens in Frankrijk is gedropt en men geen idee heeft waar hij zich bevindt. Kapitein Miller en zijn team krijgen de opdracht om soldaat Ryan achter de vijandelijke linies op te sporen en veilig naar huis te brengen.

'Saving Private Ryan', vrijdag 14 juni om 21.30 uur op VRT CANVAS.

Dossiers