TVgids - Play7

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:45 The Lost Valentine
In de Tweede Wereldoorlog werden twee geliefden, Neil en Caroline, op hun trouwdag van elkaar gescheiden. Piloot Neil Thomas deed toen een belofte waarvan hij niet zeker wist of hij zich eraan kon houden.
«
»
09:20 Property Brothers
Katie en Michael dromen van meer ruimte voor zichzelf en hun drie dochters. Jonathan en Drew komen tussenbeide om ze uit hun huurwoning met één slaapkamer te krijgen en in hun eeuwige huis te krijgen.
«
»
10:10 Property Brothers
Een stel met verschillende wenslijsten zoekt een huis in Nashville. Jonathan werkt met een budget.
«
»
11:05 Property Brothers
Alleenstaande moeder Maureen hoopt een beheersbaar huis te vinden om haar zoontje op te voeden, en hoopt dat de verkoop van haar uitgestrekte droomhuis in Nashville haar zal helpen haar doel te bereiken.
«
»
11:55 Property Brothers
Een vrouw die met haar hond en beste vriend verhuist, zoekt een huis in een opkomende buurt.
«
»
12:45 Property Brothers
Een superplanner die vastloopt bij haar beste vriend, weet dat het tijd is om een eigen Nashville-pad te vinden, maar de lijst met add-ons blijft zich opstapelen voor een ambitieuze renovatie.
«
»
13:35 All Things Valentine
Avery schrijft onder een schuilnaam columns met relatieadviezen. Ze bezoekt met haar hond een dierenarts, wiens relatie door haar adviezen is gestrand. Ze vraagt zich af hoe hij zal reageren als hij ontdekt dat Avery verantwoordelijk is.
«
»
15:10 Paramedics
Mike en Eamon behandelen een tiener die op brute wijze in elkaar geslagen is. Ray en het helikopterteam krijgen een melding binnen over een persoon die gewond is geraakt in zijn tuin.
«
»
16:00 Paramedics
Een familieman raakt bij een vreselijk motorongeluk zwaargewond en verkeert in kritieke toestand. Amanda en Taz helpen een vrouw die in een afgelegen gebied van een bank is gevallen.
«
»
16:50 Britain's Deadliest Kids
De vijftienjarige James Fairweather heeft een lokale gemeenschap geterroriseerd met willekeurige dodelijke aanvallen, met twee moorden als gevolg. Een kijkje naar wat hem gebracht heeft tot deze brute moorden.
«
»
17:45 Britain's Deadliest Kids
Tienerliefdes Kim Edwards en Lucas Markham worden veroordeeld voor de moord op haar moeder Elizabeth en jongere zus Katie in april 2016. Een kijkje naar wat hen ertoe heeft gebracht om te moorden.
«
»
18:40 Undercover in Nederland
Een vijftienjarig meisje zegt verkracht te zijn door een bekende van het gezin. Ze is al bij de politie geweest, maar dat heeft nog niets opgeleverd. Samen met haar moeder meldt ze zich bij Alberto Stegeman en zijn team.
«
»
19:25 Undercover in Nederland
Het verhaal van een zeer beruchte oplichter. Hij maakte eerst veel slachtoffers in de artiestenwereld in Nederland en wist daarna net over de grens in België toe te slaan.
«
»
20:20 Forensic Files II
Een religieuze vrouw wordt doodgeschoten in de buitenwijken van Michigan. Een bewakingsvideo onthult dat een drietal moordenaars verantwoordelijk is. Uiteindelijk krijgen de rechercheurs een doorbraak in de vorm van een handgeschreven briefje.
«
»
20:45 Forensic Files II
In 1990 worden drie sekswerkers vermoord. Een seriemoordenaar heeft rondgelopen en de rechercheurs hebben weinig aanwijzingen gevonden. Meer dan twintig jaar later is er een doorbraak in de zaak en wordt er eindelijk een arrestatie verricht.
«
»
21:05 Forensic Files II
Hij is een zedendelinquent en een moordenaar die aanvalt in een angstaanjagende woede. Hij is er jarenlang in geslaagd om te ontkomen aan arrestatie, maar hij laat bewijs achter. Rechercheurs zijn vastbesloten om hem op te pakken.
«
»
21:30 Forensic Files II
Een dokter overlijdt in een brand. Het wordt onderzocht en leidt naar de zoon van een zuster.
«
»
21:55 World's Most Evil Killers
Er wordt aangenomen dat seriemoordenaar Charles Ng Chi-Tat en de medeplichtige Leonard Lake tussen de 11 en 25 slachtoffers hebben verkracht, gemarteld en vermoord in de periode tussen 1983 en 1985 in de hut van Lake in Calaveras County, Californië.
«
»
22:50 World's Most Evil Killers
Steven Grieveson vermoordde in 1994 vier tienerjongens in zijn rol als de Sunderland Strangler voordat hij werd gepakt.
«
»
23:45 World's Most Evil Killers
Tussen 1982 en 1986 terroriseren twee mannen Groot-Brittannië met een reeks verkrachtingen en moorden in Londen. Deze misdaden zijn gericht op vrouwen in de buurt van spoorwegstations.
«
»
00:40 World's Most Evil Killers
Seriemoordenaar Cary Stayner vermoordde vier vrouwen in het Yosemite National Park en kwam voort uit een unieke tragische achtergrond: in 1972 werd Stayners broer Steven ontvoerd door kinderlokker Kenneth Parnell, maar Steven wist te ontsnappen.
«
»
01:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:40 Love on a Limb
Wanneer burgemeester Tom Parker de knappe landschapsarchitect Kyle Sorenson inhuurt om de geliefde eik van het stadje om te hakken, neemt Aimie Roarke het op zich om te proberen hem te redden door zichzelf eraan vast te ketenen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Céline-Marie heeft heel haar leven al het gevoel dat ze aan de verkeerde kant van het Kanaal geboren is. Ze is gefascineerd door Engeland en vraagt Tijs om een tattoo hierover voor haar te ontwerpen. Ulrich heeft autisme. Hij heeft al wel enkele tattoos, maar wil nu twee schildpadden, op elke arm één. En dat om zichzelf te beschermen tijdens paniekaanvallen. Vaste klant Patje Goots, ex-topvoetballer en buurman van Tijs, komt opnieuw langs voor de definitieve afwerking van zijn hardrock-tattoo. Annemie heeft nierkanker, ze moet dagelijks cortison toegediend krijgen. Die boodschap wil ze op haar arm laten tatoeëren, zodat mensen in geval van een ongeval of ziekte weten wat er dient te gebeuren...

'De Tattoo Shop', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers