TVgids - Play7

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
08:00 RFDS
Een rampzalige explosie in een ondergrondse mijn zorgt voor een groot aantal slachtoffers. De RFDS wordt opgeroepen om het leven te redden van twee broers die bij de explosie betrokken zijn.
«
»
08:45 RFDS
Terwijl de inzamelingsactie van RFDS van start gaat, draait Peter een nachtdienst in een afgelegen kliniek. Daar gaat de gezondheid van een jongetje met een hersenschudding plots erg snel achteruit.
«
»
09:40 A Place in the Sun: Summer Sun
Julie en Simon hebben een druk leven als advocaten in Londen. Julie heeft wat geld geërfd van haar moeder en heeft besloten een lang gekoesterde droom te volgen en een vakantiehuis in Spanje te kopen.
«
»
10:35 A Place in the Sun: Summer Sun
Laura en haar dochter Leah uit Surrey gingen vroeger op vakantie naar Spanje en hebben mooie herinneringen aan het land.
«
»
11:30 Travel Guides
De reisgidsen duiken Sidney in en leren de stad op een heel andere manier kennen.
«
»
12:25 Travel Guides
De reisgidsen gaan op een gezinsvriendelijke roadtrip in Victoria. De Great Ocean Road naar Ballarat zit vol schilderachtige landschappen en pittige bergbeklimmingen.
«
»
13:20 A Summer to Remember
De succesvolle dokter Jessica Tucker is haar man verloren. Ze wil de band met haar dochter verbeteren en gaat met haar op vakantie naar Fiji. In het vakantieoord ontmoet ze de charmante Will.
«
»
14:50 Love Upstream
Charlotte Meyers is een auteur en relatiegoeroe uit Chicago. Haar nieuwste boek gaat over hoe zij en haar verloofde Doug Forth de liefde herontdekten na hun problemen te hebben opgelost.
«
»
16:25 The Perfect Catch
De alleenstaande moeder Jessica baat een restaurant uit. De klanten blijven echter weg en Jessica zit met de handen in het haar. Op een dag krijgt ze haar jeugdliefde Chase over de vloer.
«
»
18:00 Love in Whitbrooke
Een ambitieuze projectmanager krijgt de kans van haar leven aangeboden in Londen. Maar ze gaat terug naar haar geboorteplaats om het familiebedrijf te helpen met een noodgeval.
«
»
19:45 BH90210
De cast van Beverly Hills 90210, de hitserie uit de jaren 90, beslist na 19 jaar om nog eens samen te komen. Ze willen de serie terug op de buis krijgen.
«
»
20:35 BH90210
FOX geeft groen licht voor een reboot van BH90210 als zeven van de originele castleden mee in het avontuur stappen.
«
»
21:35 Wife Swap Australia
Ash Jackson is een stadsmoeder die alle ontwikkelingen van het gezin vastlegt als vlogger. Ze ruilt van leven met Janine Hagar, die een ouderwets leven leidt op het platteland.
«
»
22:50 Spoorloos Nederland
Realityreeks.
«
»
23:55 Diana at Sixty
Prinses Diana zou op 1 juli 2021 haar zestigste verjaardag gevierd hebben. Naar aanleiding hiervan blikt documentairemaker Robin Bextor terug op haar bewogen leven.
«
»
01:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
05:00 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Joost Zwegers in 'Belpop' (foto: Canvas - © VRT 2019)

Al ruim 20 jaar schittert Joost Zweegers onder zijn nom de plume Novastar aan het Belpop-firmament. Sinds zijn overwinning op Humo's Rock Rally in 1996 toont Zweegers zich als een van de strafste singer-songwriters uit de Belgische popgeschiedenis. Van kinds af aan is hij gepassioneerd, eigengereid en perfectionistisch in alles wat hij onderneemt. Samenwerken met Joost is om die reden soms een uitdaging, maar zijn publiek zal nooit ontgoocheld worden. Zijn gebetenheid leverde tot dusver vijf uitstekende albums op en een rist hits die tot het collectieve geheugen behoren. Periodes van succes wisselen zich af met tegenslagen en twijfels, maar opgeven of achteroverleunen staan niet in Zweegers' woordenboek. Meer dan alleen een songtitel, blijkt 'The best is yet to come' ook een levensmotto.

'Belpop Classics', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers