TVgids - NPO 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:34 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
08:00 Planet Earth II
Afgelegen eilanden herbergen een aantal van de meest vreemde en zeldzame diersoorten op onze planeet. De escudo-eilandluiaard leeft een rustig bestaan op een idyllisch Caraïbisch eiland.
«
»
08:58 De kleuren van Caspers
Kunstenaar Charlotte Caspers onderzoekt de vele facetten van de kleur zwart: van de houtskooltekeningen van de vroegste mens tot het phantablack in de ruimtevaart.
«
»
09:39 Nu te Zien!
Directeur van Museum JAN Marieke Uildriks gaat langs bij het Nationaal Glasmuseum in Leerdam, waar de tentoonstelling 'Glas als ijsbreker' te zien is.
«
»
09:52 Boven water
Familiebedrijven zijn de onmisbare ruggengraat van onze economie. Maar de toenemende macht van grote partijen brengt hun voortbestaan in gevaar.
«
»
10:42 Brainwash Special: Slag om de Wereldorde
Welke gevolgen heeft de oorlog in Oekraïne voor de wereldorde? Welke plek heeft Europa hierin? Vergroot het conflict de eenheid of zorgt het juist voor verdeeldheid?
«
»
11:39 Nieuwe Meesters
Saad Bin Rabi, alias SaadMUA, een non-binaire visagist in Bangladesh, probeert mannen die als visagisten werken door de gemeenschap als 'normaal' te laten beschouwen.
«
»
12:11 Oases in de Oriënt
In de prachtige Qadisha Vallei merkt Kefah Allush in eerste instantie weinig van de economische en sociale onrust in het huidige Libanon.
«
»
13:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
13:11 Nederland op film
Oud ben je vaak al jong in de tijd van de filmcamera, zo laten de beelden zien die gewone Nederlanders de afgelopen eeuw in hun eigen omgeving maken.
«
»
13:47 Max Maakt Mogelijk - Special
Het Nederlandse echtpaar Ton en Alice van Nimwegen maakt het verschil voor de lokale bevolking in het dorp Telechiu. Zelf wonen ze er een deel van het jaar en doen er alles aan om de arme bewoners te helpen.
«
»
14:01 Prikkels
Door corona hebben in korte tijd veel mensen hun reukvermogen verloren, met alle gevolgen van dien voor hun emotionele welzijn. Dirk en Elisabeth gaan op zoek naar de relatie tussen geur en emotie.
«
»
14:42 Tussen de Amerika's
Wie goed luistert naar de verhalen van de Maya's in Guatemala hoort in hun verhalen een stilte die al veertig jaar duurt. Deze stilte gaat over de genocide onder generaal Efraín Ríos Montt.
«
»
15:30 Fryslân DOK
Advocaten Wim en Hans Anker nemen na veertig jaar afscheid. Het portret uit 1995 van de 'zingende strafpleiters' laat zien dat ook mensen met weinig geld op hun juridische bijstand kunnen rekenen.
«
»
16:03 Boeddha in de polder
Kickbokser Lucia Rijker neemt Joris mee in de magie van onze natuur. En Joris is uren stil, samen met dancefestivalorganisatoren Wouter Tavecchio, Wildrik Timmerman en Carina Kornfeind.
«
»
16:40 Serenade van Stef
Stef Bos ontmoet Astrid, die de ziekte MS heeft. De Maastrichtse is tot aan haar nek verlamd en daar zal het niet bij blijven. Ook haar spraak zal gaan uitvallen. Maar wanneer, dat weet ze niet.
«
»
17:00 NOS Tour de France
Liveverslag van de achtste etappe van Dole naar Lausanne over 184 km. Een etappe voor de zogenoemde punchers met kort voor de finish een steile klim.
«
»
18:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
18:19 EenVandaag
Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. Via het EenVandaag Opiniepanel kunnen 50.000 leden hun stem laten horen en reageren op actuele thema's.
«
»
18:55 Karims Offerfeest
Dit jaar viert Karim Amghar het Offerfeest door een aantal dagen door te brengen in het Rotterdamse centrum Krachtvrouwen Oude Westen, dat vrouwen in kwetsbare omstandigheden weer op weg helpt.
«
»
19:25 Zin in morgen
Erwin van Asselt woonde in een mooi appartement, auto voor de deur. Maar hij was niet gelukkig en gooide het roer om. Vanuit een zolderkamertje in startte hij het project Buurtmaaltijden.
«
»
20:00 NOS Journaal
Het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang, en een weersvoorspelling
«
»
20:29 Grantchester
Will raakt betrokken bij een bijzonder pijnlijk en complex familiegeschil wanneer een doop wordt verstoord door de biologische vader van de baby.
«
»
21:16 Nu te Zien!
Directeur van Museum Voorlinden Suzanne Swarts laat zich in het kunstpark van het Middelheim Museum in Antwerpen in vervoering brengen door topwerken van Auguste Rodin en Ai Weiwei.
«
»
21:30 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
22:10 North Sea jazz 2022
Concerten, reportages, interviews en backstage-impressies. Met o.a optredens van Gregory Porter, Lady Blackbird, Ibrahim Maalouf, Lianne la Havas, Alicia Keys en artist in residence Herbie Hancock.
«
»
23:34 Tricky Dick
In het turbulente jaar 1968 ruikt de politiek dood gewaande Nixon zijn kans om een comeback te maken. Hij is opnieuw kandidaat voor het presidentschap.
«
»
00:17 De Nachtzoen
Na jarenlang leven met racisme en seksisme besloot schrijver en journalist Naeeda Aurangzeb haar hart al schrijvend uit te storten. Ze vertelt een verhaal dat velen met haar delen.
«
»
00:33 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»
01:10 Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Latem Leven' - seizoen 2 (VTM 2)

Binnenkijken in het leven van extravagante, rijke maar toch volkse mensen die allen in het idyllische Sint-Martens-Latem wonen. Van de flamboyante esthetisch arts Daniel Dimovski, tot de kunstzinnige natuurmens Auguste Boxy en de charismatische hondentrimster Jothi Impanis.

'Latem Leven', om 20.45 uur op VTM 2.

Dossiers