TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:30 Relic Hunter
Sydney heeft Nigel meegenomen naar Parijs, waar zij een oude vriendin bezoekt.
«
»
13:25 Relic Hunter
Familierivaliteit maakt het allemaal nog moeilijker wanneer Sydney en Nigel diens broer helpen bij de zoektocht naar de trouwring van Anne Boleyn.
«
»
14:20 The Graham Norton Show
Gasten: Rupert Everett, Lolly Adefope, Sara Pascoe, Dolly Parton en Riz Ahmed. Muziek: Róisín Murphy.
«
»
15:25 Top Gear
Jeremy test de nieuwe Lotus T125 en een nieuwe versie van de Jensen Interceptor. Het trio probeert ook een rij vervallen huizen sneller te slopen dan een professioneel team.
«
»
16:30 Top Gear
Jeremy en James rijden langs de kust in elektrische auto's. Richard maakt kennis met een rallyteam waarin iedereen een militaire achtergrond heeft.
«
»
17:30 Motorway Cops
De verkeerspolitie maakt jacht op kabeldieven, een misdaad die het land jaarlijks heel wat geld kost.
«
»
18:50 American Ninja Warrior
In deze kwalificatieronde moeten de kandidaten zes obstakels proberen te overleven, waaronder de nieuwe 'Jumper Cables' en de 'Doorknob Drop'.
«
»
20:35 Cordon
Lex is met zijn grote liefde Jana mee het cordon in gegaan, met het risico om besmet te worden. In het cordon krijgen ze echter al snel spijt van hun beslissing.
«
»
21:40 Cordon
De ontploffing in het cordon heeft desastreuze gevolgen. Militair Idriss wil weer orde in het cordon, maar hij botst op gewelddadig verzet.
«
»
22:45 Chicago Fire
Chicago wordt getroffen door een reeks explosies. Herrmann went aan zijn nieuwe takenpakket. Kidd krijgt een bezoekje van een oude vriend.
«
»
23:40 Chicago Fire
Casey werkt samen met een journalist en gaat op zoek naar de oorzaak van een brand in een woonwagenkamp. Boden bereikt zijn breekpunt.
«
»
00:30 Chicago Fire
Foster en Brett worden naar een huis gestuurd waar een Halloweengrap volledig uit de hand gelopen is. Ondertussen zet Gorsch zijn schrikbewind bij het brandweerkorps verder.
«
»
01:25 Advocaat van de duivel
Meester Alex Agnew gelooft in niets en neemt daarom ons geloof grondig onder de loep. Zijn confrater Joost Vandecasteele geeft daarentegen geen cent om geld.
«
»
02:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Latem Leven' - seizoen 2 (VTM 2)

Binnenkijken in het leven van extravagante, rijke maar toch volkse mensen die allen in het idyllische Sint-Martens-Latem wonen. Van de flamboyante esthetisch arts Daniel Dimovski, tot de kunstzinnige natuurmens Auguste Boxy en de charismatische hondentrimster Jothi Impanis.

'Latem Leven', om 20.45 uur op VTM 2.

Dossiers