TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:00 Sangre de mi Tierra
Het verhaal van twee rivaliserende families wijnboeren in Napa, Californië.
«
»
12:00 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:30 Royally Ever After
Wanneer lerares Sara door haar vriend Daniel ten huwelijk wordt gevraagd, onthult hij dat hij de prins is van het kleine land St. Ives en dat zijn ouders hun zegen gegeven hebben om te trouwen.
«
»
16:15 Breeders
Een stroompanne verstoort de gouden bruiloft van Jim en Jackie. De spanning tussen Paul en Luke bereikt een explosief hoogtepunt.
«
»
16:45 The Bold Type
Sutton moet op zoek naar een fotograaf en Kat stelt haar voor om Adena in te huren. Voor haar nieuwste artikel volgt Jane de knappe dokter Ben. Het botst tussen Cleo en Jacqueline.
«
»
17:40 Reef Break
Wanneer het jacht van de gouverneur wordt gekaapt door piraten en ze een laptop stelen waarop belangrijke informatie staat, schiet Cat in actie. Ze doet een verrassende ontdekking.
«
»
18:40 Ferdinand
Stier Ferdinand wil liefst een kalm leven leiden. Maar wanneer op een dag vijf mannen langskomen om de ruigste stier uit te zoeken voor een stierengevecht, wordt Ferdinand ten onrechte uitgekozen.
«
»
20:35 The Beach
In Bangkok maakt toerist Richard kennis met Daffy. Die beweert dat hij het paradijs op aarde heeft ontdekt. Daffy pleegt echter zelfmoord en laat Richard een kaart na met de route naar The Beach.
«
»
22:45 Us
Adelaide en Gabe vertrekken met hun kinderen naar een strandhuis voor een gezellige vakantie met vrienden. Maar wanneer de avond valt, krijgt de groep plots bezoek van hun dubbelgangers.
«
»
00:50 Bless the Harts
Betty en Crystalynn bundelen hun krachten om wraak te nemen op Marjune, nadat zij alle aandacht naar zich toe trok door leugens te vertellen.
«
»
01:15 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play7 logo

Een hippe reclameman probeert een strategie te bedenken voor een zeer traditioneel speelgoedbedrijf.

'Christmas Makeover', om 20.35 uur op Play7.

Dossiers