TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Open vuur
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
08:00 Karola's Kitchen
Koken doet je reizen. En vandaag neemt Karolien ons mee naar Azië. Ze maakt een exotische noedelsoep, op basis van homemade currypasta. De pasta komt terug in haar zalmballetjes die ze in de soep draait én als apero serveert. Dubbele pret!
«
»
08:25 Open vuur
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
09:05 Open vuur
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
09:50 De smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in het Hageland.
«
»
10:25 De sterrenkaart
Yves Mattagne is in Vlaanderen misschien minder gekend, en toch runt de getalenteerde chef al vele jaren één van de beste visrestaurants van ons land.
«
»
11:00 Het weekmenu
Ovenschotel met vis, prei en puree // Gebakken rijst met groentjes, worstjes en tomatensaus // Burrata met linzen, kikkererwten, bonen en tomatensaus // Boerenomelet met restjes (met Johan Segers)
«
»
11:45 Toasted on Wheels!
De foodtruck van Dagny Ros en Dominqiue draait op volle toeren in hartje Gent. Op hun gewaagd menu staan vandaag: ontbijtwafels met spek, smörrebröd Tuna Smelt en Chocolade Pasta met exotisch fruit.
«
»
12:15 Bal National
Wim gaat 'new style' met de witloofrolletjes met hesp. De klassieke béchamelsaus vervangt hij door een saus boordevol Belgische bloemkool.
«
»
12:50 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
13:20 Comfort Food
Er zijn zo van die gerechten die je meteen katapulteren naar je kindertijd. Voor Jeroen De Pauw is dat stoemp met vis en melksaus.
«
»
13:45 De smaaktoerist
Jeroen De Pauw spreekt af met de pioniers van Belgische kaviaar, scoort aardbeien uit volle grond en kookt met zijn buit tussen de Kempenaren.
«
»
14:20 Beach Barbecue
Chef Michaël Vrijmoed verwent de hongerige surfers en strandgangers met heerlijk gegrild buikspek met een avocadosalade, bruschetta's met mosselen en aubergines, en een sappige lamskroon.
«
»
14:45 Pasta & risotto
Dagny Ros maakt van deze risotto een feest van champignons en geeft er haar eigenzinnige touch aan met groene kool.
«
»
15:05 Veggie
Samosa met aubergine en tomatencompote
«
»
15:25 De Zomerkeuken
Welkom in De Zomerkeuken van Anne-Sophie! Zij is fan van grillen en chillen. Daarom legt ze halloumi op de BBQ, samen met lamsaté en een tomatensalsa. Ook haar dessert gaat op de rooster.
«
»
16:00 Het weekmenu
Kip in sinaasappelsaus met quinoawok // Zalm in rode curry met limoengras // Marokkaans stoofpotje met zoete aardappel // Quinoa met pesto en een eitje
«
»
16:40 De Wereldkeuken
Vanja geeft ons vandaag haar interne keukentips voor de perfecte Nasi Goreng. Verder neemt ze ons mee in een bad van vloeibaar goud: Soto ayam en werkt het geheel af met een es alpukat!
«
»
17:30 Open vuur
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
18:15 Open vuur
Vier chefs, twee teams en één passie: barbecueën. Dat zijn de ingrediënten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
19:00 Nuances
Thierry Theys gaat aan de slag met de 'Krab Royal', die hij combineert met de frisse smaak van ondermeer een marshmallow van snijbonensap.
«
»
19:30 Veggie
In deze aflevering bereidt Philippe barbagiuan van doperwtjes, een typisch gerecht uit Monaco (gebakken ravioli).
«
»
19:40 Veggie
Caesarsalade met gegrilde sla harten & geroosterde artisjok
«
»
19:55 Open vuur
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
20:40 De smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in het Hageland.
«
»
21:15 The art of making cocktails
Cocktailmaker Manuel Wouters bereidt de cocktails Cosmopolitan, Bloody Mary en Horse's Neck.
«
»
21:25 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Als het zomert, steekt hij de grill aan. Vandaag legt hij sardienen en ook kippenbrochettes op hete kolen die hij combineert met een zalige crème.
«
»
21:55 Karola's Kitchen
Koken doet je reizen. En vandaag neemt Karolien ons mee naar Azië. Ze maakt een exotische noedelsoep, op basis van homemade currypasta. De pasta komt terug in haar zalmballetjes die ze in de soep draait én als apero serveert. Dubbele pret!
«
»
22:20 The art of making cocktails
Professioneel cocktailmaker Manuel Wouter bereidt vandaag de cocktails Yellow Fever, Le Rat Blanc en Rio Jockey Club Gin 'n' Tonic.
«
»
22:30 A la carte
Johan maakt een gerecht op vraag van Joris Martens, een sympathieke hobbykok van 34 uit Zonhoven.
«
»
23:00 Het weekmenu
Viscurry met naanbrood // Lamsgehakt met tzatziki, koolsla en pittabrood // Mexicaanse pulled chicken // Indisch stoofpotje met zoete aardappel en tempeh
«
»
23:45 Toasted on Wheels!
De foodtruck van Dominique en Dagny Ros staat vandaag op het Theaterplein in Antwerpen.
«
»
00:15 De dagschotel
Eenvoud is rijkdom. Da's de favoriete uitspraak van Peppe Giacomazza. Ook voor zijn dagschotel van vandaag gelden deze wijze woorden. Peppe maakt vandaag verse pasta met bonen.
«
»
00:25 Bal National
Wim maakt klassieke balletjes in de tomatensaus en vult gehaktballen met Parmezaanse kaas en erwtjes, geserveerd met tomatensaus en spaghetti.
«
»
00:55 Bal National
Wim Ballieu verovert met zijn gehaktballenrestaurant 'Balls & Glory' het hele land. In 'Bal National' geeft hij zijn geheimen prijs voor de lekkerste gehaktballen, op verschillende wijzen.
«
»
01:30 De smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in het Hageland.
«
»
02:00 Open vuur
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
02:40 Meesterlijke klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen.
«
»
03:15 BBQ vanavond?!
Varkenskotelet met gegrilde romanesco / Erwtenpeulen met parmaham / Tarbot op de BBQ.
«
»
03:30 Open vuur
Dominique, Tom, Jord en Sarah zetten hun weekje back to nature goed in met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus.
«
»
04:05 De smaaktoerist
Jeroen zet z'n zintuigen op scherp in het Hageland.
«
»
04:35 The art of making cocktails
Cocktailmaker Manuel Wouters bereidt de cocktails Cosmopolitan, Bloody Mary en Horse's Neck.
«
»
04:45 De Zomerkeuken
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Als het zomert, steekt hij de grill aan. Vandaag legt hij sardienen en ook kippenbrochettes op hete kolen die hij combineert met een zalige crème.
«
»
05:10 Karola's Kitchen
Koken doet je reizen. En vandaag neemt Karolien ons mee naar Azië. Ze maakt een exotische noedelsoep, op basis van homemade currypasta. De pasta komt terug in haar zalmballetjes die ze in de soep draait én als apero serveert. Dubbele pret!
«
»
05:30 HAPeritief! (compilatie)
Bartender Hannah Van Ongevalle schenkt het aperitief en Jeroen De Pauw en Bart Desmidt zorgen voor een feestelijk hapje.
«
»
05:50 A la carte
Johan maakt een gerecht op vraag van Joris Martens, een sympathieke hobbykok van 34 uit Zonhoven.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers