TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
«
»
10:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:00 Joe
«
»
15:50 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
16:45 Meester
Komische serie.
«
»
17:20 Nonkel Jef
Bruno moet nog voor 30.000 frank aan achterstallige belastingen betalen. Om de som te verzamelen, knapt hij alle mogelijke klussen op. Ook Jef helpt een handje mee.
«
»
17:45 Nonkel Jef
Omdat er altijd te veel kandidaten zijn om te kaarten, besluit cafébazin Lizette in te grijpen. Vanaf nu mogen alleen de eerste vier klanten die het café binnenkomen zich aan een kaartspelletje wagen.
«
»
18:15 Nonkel Jef
Nonkel Jef stelt aan Lizette voor om haar zaak over te nemen. De cafébazin heeft hier wel oren naar, want ze droomt ervan opnieuw boerin te worden. Bruno vermoedt dat Jef verliefd is.
«
»
18:45 Nonkel Jef
Professionele golfspelers verdienen miljoenen verdienen, en dat inspireert Jef om zijn wei om te vormen tot een golfterrein. Hij knutselt ook zijn eigen golfsticks.
«
»
19:15 Nonkel Jef
Annette straft Jefke omdat hij stout is geweest op school. Nonkel Jef is woedend en neemt het voor zijn kleinzoontje op.
«
»
19:50 Golden Girls
Sophia gaat naar de begrafenis van haar vriendin Esther Weinstock in Brooklyn. Daar confronteert ze Esthers weduwnaar Max, die Sophia de schuld geeft van de mislukking van het bedrijf van haar man.
«
»
20:15 Golden Girls
Het pasgetrouwde stel Max en Sophia openen een pizzatent op het strand. Dorothy is aan het roken geslagen.
«
»
20:40 Golden Girls
Sophia doneert een oude jas aan een goed doel, niet wetende dat er een winnend kraslot in zit.
«
»
21:10 Golden Girls
Blanche's broer Clayton durft er niet voor uit te komen dat hij homoseksueel is, dus beweert hij dat hij met Rose naar bed is geweest.
«
»
21:35 Golden Girls
Sophia wordt in het ziekenhuis opgenomen met een longontsteking. Ze leert een kant kennen van Stan die indruk op haar maakt, en probeert te voorkomen dat hij met een andere vrouw trouwt.
«
»
22:05 De Pfaffs
Sam viert zijn dertigste verjaardag. Gewapend met een boodschappenlijst trekt Lyndsey de stad in om veel cadeautjes en natuurlijk liters alcohol voor het feest in te slaan.
«
»
22:40 M*A*S*H
Tommy Gillis, een oude vriend van Hawkeye, komt op bezoek in het kamp, omdat hij een boek aan het schrijven is over de oorlog.
«
»
23:10 M*A*S*H
Af en toe neemt Hawkeye de tijd om een brief aan zijn vader te schrijven, met daarin de laatste roddels en nieuwtjes uit het kamp.
«
»
23:40 Wat Nu Weer?
De fuif is in volle gang. Deedee is razend op Freek vanwege diens opschepperig gedrag. Fran doet een collecte voor de reparatie van Bens motor.
«
»
00:10 Wat Nu Weer?
Moeke verplicht Paulien om een zwangerschapstest te doen. Paulien heeft zelfs al namen voor de baby. Julien komt onverwacht opdagen bij Melissa die net Georges voor een moeilijke keuze heeft gezet.
«
»
00:45 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Moordzaken: Eeuwige Twijfel' (VTM)

Op 30 juni 1993 verdwijnt melkveehouder Roger Kerckaert spoorloos van zijn erf in Moerbrugge. Acht maanden later wordt hij dood teruggevonden in de beerput onder een van zijn stallen. Voor het parket in Brugge is zijn echtgenote Rosie verdachte nummer één. Zij ontkent alle aantijgingen en neemt Jef Vermassen als advocaat onder de arm. Zal Rosie voor het hof van assisen worden veroordeeld voor de moord op haar man?

'Moordzaken: Eeuwige Twijfel', om 21.40 uur op VTM.

Dossiers