TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:56 Bumba: Bravo Babilu
De vrolijke clown Bumba helpt de kleine peuter Babilu met het ontdekken van nieuwe dingen. Samen maken ze veel plezier.
«
»
06:03 Moon and Me
Als de dag voorbij en het poppenhuis gesloten is, vraagt het magische poppenmeisje Pepi Nana aan de maan om een verhaal te vertellen. In dat verhaal komt het hele poppenhuis tot leven!
«
»
06:25 Pingu
Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu.
«
»
06:29 Woezel & Pip overal vriendjes
In de Tovertuin van hondenvriendjes Woezel en Pip zijn nu ook kinderen welkom. Ze worden voorgelezen door beroemde sporthelden, schrijvers en anderen.
«
»
06:46 Vos en Haas
Humoristische en fantasierijke kleianimatieserie over een verrassende mix van dieren die samen in een bos leven.
«
»
06:56 Timmy Time
Animatieserie over de avonturen van het eigenwijze lammetje Timmy.
«
»
07:01 Timmy Time
Animatieserie over de avonturen van het eigenwijze lammetje Timmy.
«
»
07:06 Sesamstraat
Pino weet wat er bij de zomer, de herfst, de winter en de lente hoort.
«
»
07:22 Kiwi & Strit
Op een open plek in het bos wonen twee grappige, pluizige wezentjes: Kiwi en Strit. Ze zijn nieuwsgierig en willen alles uitproberen. Maar wat ze ook doen het loopt steevast verkeerd af.
«
»
07:27 Pip and Posy
Pip en Posy spelen winkeltje met hun vriendjes. Vooral de bijzondere groente van Frankie trekt de aandacht.
«
»
07:34 Peppa Pig
Mevrouw Gazelle viert met de hele klas Chinees Nieuwjaar. De kinderen mogen iets roods uitzoeken en meneer Stier zorgt voor vuurwerk.
«
»
07:39 Peppa Pig
Peppa gaat met het hele gezin naar het strand en samen met haar vrienden bouwt ze een enorm zandkasteel.
«
»
07:44 Vilda
Een bezoek aan de tandarts, waar Vilda erg tegenop ziet, blijkt eigenlijk best leuk te zijn.
«
»
07:51 Anansi de spin
De spin Anansi is de hoofdpersoon in veel West-Afrikaanse, Surinaamse en Caribische sprookjes die van generatie op generatie worden doorgegeven. Bestaande verhalen werden bewerkt voor de serie.
«
»
07:59 Het feest van Zappelin
Het gaat over voertuigen. Fenna zingt liedjes over vliegtuigen en fietsen. Soy leert je de graafmachine-dans. Boswachter Tim maakt een slakkencamping.
«
»
08:16 KRO Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
08:23 Splat & Seymour
Splat en Seymour zijn ervan overtuigd dat Joris verliefd is op Chloe en dat zij per ongeluk zijn liefdesverklaring hebben gesaboteerd.
«
»
08:34 Beestenbrigade
Tim Hogenbosch, beter bekend als boswachter Tim, trekt het land in om de natuur een handje te helpen. Elke aflevering krijgt hij hulp van twee kleuters om zijn missie te volbrengen.
«
»
08:49 ZappSport
Ron en Britt verrassen kinderen van Basisschool De Abacus uit Huissen. Die mogen meedoen aan The Battle Discgolf. Het is een soort golf, zonder club en bal, maar met een schijf.
«
»
09:05 Vechtmeisje
Wanneer haar ouders in een vechtscheiding belanden, verhuist de eigenzinnige en licht ontvlambare Bo met haar moeder en broer naar een Amsterdamse buitenwijk.
«
»
10:24 Kamp Koekieloekie
Dat Frans inmiddels in de meisjesblokhut slaapt, vindt Hassan maar vreemd. Is Frans eigenlijk wel een 'echte' jongen? Om zichzelf te bewijzen, stelt Frans een wedstrijd voor aan Hassan.
«
»
10:48 Street Magic
De wereldberoemde magicians Rob en Emiel reizen het land af om kinderen te verbazen en verrassen met hun magische acts vol humor. Het duo strijkt neer op een sportieve locatie.
«
»
11:03 Voor het blok
De teams staan op een richel, voor een muur van blokken. De blokken in die muur willen maar één ding: iedereen de afgrond in duwen.
«
»
11:31 Deadly 60
In Gabon zoekt Steve Backshall een krokodillennest en hij maakt kennis met een slang.
«
»
11:59 Dierendetectives
USA. Een bejaard echtpaar is een oud schuurtje aan het opruimen als er ineens een sneeuwstorm oprukt. Ze raken ingesneeuwd en kunnen door de omgewaaide bomen hun huis niet meer bereiken.
«
»
12:25 Voetbalmeisjes
Marathonuitzending.
«
»
14:41 Spangas: De campus - marathon
Vier afleveringen van de jeugddramaserie over de levens van leerlingen die wonen en leren op De Campus.
«
»
15:35 De dolle tweeling - Meer dan beste vrienden
Hanni en Nanni worden door hun moeder naar een kostschool gestuurd, want ze moet weg voor langere tijd en ze heeft helemaal geen vertrouwen in de vader om voor de tweeling te zorgen.
«
»
17:04 Checkpoint
Kun je zelf een plasmagun maken? Wat kun je allemaal nog meer met trampolines? En wie zijn er eigenlijk beter in vakantiebaantjes; de jongens of de meiden?
«
»
17:30 Zappsport EK Voetbal dames
Ron Boszhard en typetje Theo reizen het Nederlands vrouwenelftal achterna met humoristisch spellen en verrassende vragen. Lukt het de dames om de Europese titel te verdedigen?
«
»
17:40 ZappDetective: Summervibes
Acht bekende jeugdsterren beginnen een camping. Maar de eerste nacht verdwijnt Britt Dekker. Wat is er met haar gebeurd? En ook op de camping gaat vanalles mis.
«
»
17:56 Kaal of Kammen
Vier beste vrienden strijden tegen elkaar. Met een flinke dosis humor onderwerpt Niek Roozen hen aan de meest idiote, spannende en smerige opdrachten. Inzet: hun haar!
«
»
18:20 Steken en prikken
Wat gebeurt er als je je laat steken en prikken door de wilde dieren die in je eigen achtertuin te vinden zijn? Emma Wortelboer en Jurre Geluk trekken door de Nederlandse natuur om het uit te zoeken.
«
»
18:36 Voor het blok
De teams staan op een richel, voor een muur van blokken. De blokken in die muur willen maar één ding: iedereen de afgrond in duwen.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Nieuws met gebarentolk.
«
»
19:21 Junior Bake Off Vlaanderen
'School is cool' is het thema van de week en tijdens de technische opdracht worden de brooddozen gevuld met heerlijke worstenbroodjes.
«
»
20:03 Het beste van Bommetje!
Opnieuw te gast zijn onder anderen Raven van Dorst en Patrick Martens en samen kijken ze naar de meest spannende, sensationeelste en hilarische hoogte- en dieptepunten.
«
»
20:37 Socutera
Dit keer: Solidaridad en CBF.
«
»
20:40 Sommerdahl
Nancy Brinck, voorzitter van de Kamer van Koophandel, wordt dood aangetroffen achter het stuur van haar auto. Een open bench achter in de auto verraadt dat Nancy's peperdure rashond is verdwenen.
«
»
22:11 Het beste van...Prince
Onder anderen Sanne Wallis de Vries, Gerard Ekdom, Karin Bloemen en William Rutten kijken naar de grootste hits van Prince en vertellen hun beste herinneringen aan deze muziek en artiest.
«
»
23:00 Prince & The Revolution Live in Syracuse 1985
Voor een publiek van meer dan 50.000 mensen, brengt de zanger zijn grootste hits, waaronder 'Let's Go Crazy', '1999', 'Little Red Corvette', 'When Doves Cry', 'The Beautiful Ones' en 'Purple Rain'.
«
»
01:00 Op weg naar de top
Het Nederlands Elftal is het hoogst haalbare. Hoe bereidt Samantha van Diemen (20) zich voor op de selectie? Merel van Dongen laat zien hoe een topsporter leeft. En jonge talenten op weg naar de top.
«
»
01:51 Op weg naar de top
Teamgenoten Samantha van Diemen en Jacintha Weimar wachten in spanning op de selectie voor de Oranje Leeuwinnen en ook de speelsters van FC Twente bereiden zich voor op de uitslag.
«
»
02:43 Op weg naar de top
Aya (13) probeert opnieuw bij de selectie van Ajax te komen. Hoe kijkt Priscilla Janssens terug op de beginjaren van de Eredivisie?
«
»
03:33 Op weg naar de top
Wat is de keerzijde van succes en hoe ga je om met druk vanuit de media? Op welke manier spelen seksisme en kansenongelijkheid een rol? Daphne Koster spreekt zich uit over de kwestie rond Overmars.
«
»
04:32 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers met gebarentaal.
«
»
04:52 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
05:30 Bo Bear
Knuffelbeer Bo probeert de angsten en aarzelingen van jonge kinderen weg te nemen door hun fantasie aan te spreken. Dan lijkt alles meteen een stuk minder eng.
«
»
05:35 Rita og Krokodille
Rita is een vastberaden kleuter die allerlei avonturen beleeft met haar fantasievriendje Krokodil.
«
»
05:41 Hey Duggee
Animatieserie over de Guppie club, een activiteitenclub voor kinderen. Ze beleven tal van avonturen en ontvangen een sticker wanneer ze een opdracht goed hebben uitgevoerd.
«
»
05:48 Nijntjes avonturen groot en klein
Animatieserie. Elke aflevering vertelt hoe nijntje samen met haar vriendjes de wereld ontdekt.
«
»
05:55 Nijntjes avonturen groot en klein
Animatieserie. Elke aflevering vertelt hoe nijntje samen met haar vriendjes de wereld ontdekt.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Latem Leven' - seizoen 2 (VTM 2)

Binnenkijken in het leven van extravagante, rijke maar toch volkse mensen die allen in het idyllische Sint-Martens-Latem wonen. Van de flamboyante esthetisch arts Daniel Dimovski, tot de kunstzinnige natuurmens Auguste Boxy en de charismatische hondentrimster Jothi Impanis.

'Latem Leven', om 20.45 uur op VTM 2.

Dossiers