TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Ik vertrek
De Limburgers Marcel en Natasja Janssen zijn gek van Italië. Na jaren van voorbereiding vertrekken ze naar Umbrië waar ze een agriturismo willen beginnen.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:10 Ik vertrek
Don en Brigitte ruilen hun geliefde Nieuw-Beijerland voor het Franse Lot-et-Garonne, waar ze een boerencamping willen overnemen om die te verbouwen tot een luxe 'glamping'.
«
»
13:00 Don't Tell the Bride
Realityreeks.
«
»
13:55 Blind getrouwd Nederland
Henk en Chantal komen aan op Schiphol waar ze worden opgewacht door bezorgde vrienden en familie. Het wordt al snel duidelijk dat een verzoening niet waarschijnlijk is.
«
»
14:40 Revenge Body with Khloe Kardashian
Khloé Kardashian en een team van personal trainers en stylisten helpen onzekere mensen zich opnieuw goed te voelen in hun vel.
«
»
15:35 US Kitchen Nightmares
Chef Gordon Ramsay bezoekt La Galleria 33, een Italiaans restaurant dat gerund wordt door twee zussen uit Boston's North End. Hij heeft opnieuw een pak werk voor de boeg.
«
»
16:30 Getekend voor het leven
Presentator André Hazes volgt deze opvallende personen en de bijzondere maar vaak ook schrijnende verhalen achter hun tattoos, die dagelijks een enorme impact op hun leven hebben.
«
»
17:30 Steenrijk Straatarm
Het gezin van Christaan Roelandt, CEO van een bakkersbedrijf, ruilt drie dagen van leven met de familie Reynaerts, die het veel minder breed hebben.
«
»
18:35 Expeditie Gooris
De familie reist naar Venetië. Terwijl Kelly en Kenji een gepersonaliseerd masker maken in Venetië, worden Sam en Shania van kop tot teen omgetoverd tot Giacomo Casanova en Marie Antoinette.
«
»
19:35 De Meilandjes zonder Centen
De laatste week in de bijstand is aangebroken. De familie gaat keihard aan de slag om een evenement te organiseren voor de nieuwe donateurs van Stichting Babyspullen.
«
»
20:35 Bloodshot
De gesneuvelde elitesoldaat Ray Garrison wordt weer tot leven gewekt in een laboratorium. Zijn bloed is vervangen door nanorobottechnologie, waardoor hij supermenselijke krachten heeft gekregen.
«
»
22:40 The Fast and the Furious
Dominic Toretto is de leider van een straatbende, die ervan wordt verdacht dure elektronische apparatuur te hebben gestolen. Undercoveragent Brian infiltreert in de bende om de zaak uit te zoeken.
«
»
00:40 Party Island: Summer in Zante
Realityreeks.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Joost Zwegers in 'Belpop' (foto: Canvas - © VRT 2019)

Al ruim 20 jaar schittert Joost Zweegers onder zijn nom de plume Novastar aan het Belpop-firmament. Sinds zijn overwinning op Humo's Rock Rally in 1996 toont Zweegers zich als een van de strafste singer-songwriters uit de Belgische popgeschiedenis. Van kinds af aan is hij gepassioneerd, eigengereid en perfectionistisch in alles wat hij onderneemt. Samenwerken met Joost is om die reden soms een uitdaging, maar zijn publiek zal nooit ontgoocheld worden. Zijn gebetenheid leverde tot dusver vijf uitstekende albums op en een rist hits die tot het collectieve geheugen behoren. Periodes van succes wisselen zich af met tegenslagen en twijfels, maar opgeven of achteroverleunen staan niet in Zweegers' woordenboek. Meer dan alleen een songtitel, blijkt 'The best is yet to come' ook een levensmotto.

'Belpop Classics', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers