TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Spirit: Samen vrij
Lucky gaat voor het eerst kamperen en besluit haar vaders oude schatkaart te ontcijferen. Ze sluipt weg met Abigail, Pru en Spirit om de schat te zoeken.
«
»
06:20 Arthur & De Minimoys
Arthur gebruikt het zwaard om een cadeau voor Selenia te maken en daardoor werkt het zwaard niet meer. Kan hij het vertrouwen terugwinnen?
«
»
06:40 Lost in Oz
De avonturen van Dorothy, die samen met haar hondje Toto in het Land van Oz verzeild geraakt.
«
»
07:05 Trolls: The Beat Goes On!
Poppy is nerveus voor haar eerste functioneringsrapport als koningin. Door de onbedoelde diefstal van een pastei van de Bergens moet Poppy leren omgaan met criminaliteit.
«
»
07:30 Hallo K3
Kristel krijgt bijna een hartaanval wanneer ze na een reisje terug thuiskomt. Karen heeft het appartement omgetoverd tot een stort. Als straf moet Karen in haar eentje alle rommel opkuisen.
«
»
07:55 Hallo K3
Karen vindt de optredens van K3 niet grappig genoeg en werkt aan een nieuwe show, met stand-upcomedy. Helaas vindt Kristel de grappen van Karen absoluut niet geslaagd.
«
»
08:20 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:35 Wakandy
Show.
«
»
08:50 Draken: Race naar de rand
De rijders accepteren een uitnodiging naar Barbareneiland, waar hun weerzien met Hettie, Dagur en een jong bekend gezicht plotseling wordt onderbroken door een opstand.
«
»
09:15 Power Rangers Beast Morphers
Zoey wil de aanleg van een weg door een bos tegenhouden en moet burgemeester Daniels ervan overtuigen dat mensen ook wel met Morph-X-fietsen willen reizen.
«
»
09:35 Slisse & Cesar
Melanie is er zeker van dat zij vanavond opnieuw tot voorzitter van de vrouwenclub zal worden verkozen. Jan en Rik stellen hun vriendinnetjes voor aan Slisse. De ontmoeting loopt uit de hand.
«
»
10:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:05 Franklin & Bash
Franklin en Bash verdedigen een agent met de bijnaam Raven Viper die zichzelf opwerpt als misdaadbestrijder en superheld. Hij is werkzaam op een universiteitsterrein en wordt beschuldigd van doodslag.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:35 Wild van Dieren
Staf wil weten of everzwijnen echt zo'n zwijnen zijn als wordt beweerd. Voor het antwoord op deze vraag krijgt hij hulp van Joeri en enkele wetenschappers die een everzwijn voorzien van een zender.
«
»
14:20 De Rodenburgs
Hanne piekert over haar huwelijk met Stijn en valt voor de charmes van Olivier. Freya beslist om toch met de politie te gaan praten over Goran, de drugsdealer die haar en Simon bedreigde.
«
»
15:25 Snackmasters NL
Chef-koks Ron Blaauw en Richard van Oostenbrugge gaan de uitdaging aan om de zoete spekjes van Frisia zo goed mogelijk na te maken. Wie plaatst zich als allereerste voor de finale?
«
»
16:20 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:40 Een frisse start met vtwonen
Sieg, Ozanne en Guillemine helpen tortelduifjes Claus en Liesa (26) met verhuizen. Beiden verlaten het ouderlijk huis om samen in hun pas gekochte herenhuis te gaan wonen.
«
»
17:45 Kan iedereen nog volgen?
Panelleden Otto-Jan Ham, Olga Leyers, Jean Blaute en Michael Van Peel reizen samen met Lieven Scheire naar waar geen mens ooit is geweest: de toekomst.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
19:55 De Jaren...
Weet u nog waarom er in 2003 zoveel flitspalen werden vernield? Waarom de hele koninklijke familie in tranen uitbarstte? En wie de allereerste editie van 'Idool' won?
«
»
20:40 Beauty and the Beast
Een prins wordt door zijn slechte gedrag door een heks in een beest veranderd. Om weer een mens te worden, moet hij de ware liefde vinden.
«
»
23:00 Lee & Cindy C.
Lee, zanger van een grungerockband, en Cindy C, een schlagerzangeres, bevinden zich op een belangrijk keerpunt in hun leven waardoor ze sympathie voor elkaar krijgen.
«
»
01:10 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:45 Maya!
Willy gedraagt zich als een lafaard. Maya zorgt ervoor dat hij de drieling moet begeleiden tijdens een uitstapje voor school om hem zijn angsten te helpen overwinnen.
«
»
05:55 Spirit: Samen vrij
Lucky wil graag leerling van de maand worden en zet samen met Maricela een kraam op voor een geldinzamelingsactie op school. Ze nemen het op tegen Pru en Abigail.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Latem Leven' - seizoen 2 (VTM 2)

Binnenkijken in het leven van extravagante, rijke maar toch volkse mensen die allen in het idyllische Sint-Martens-Latem wonen. Van de flamboyante esthetisch arts Daniel Dimovski, tot de kunstzinnige natuurmens Auguste Boxy en de charismatische hondentrimster Jothi Impanis.

'Latem Leven', om 20.45 uur op VTM 2.

Dossiers