TVgids - Play 6

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 MacGyver
Murdoc ontvoert MacGyvers vriendin om Mac te dwingen hem te helpen zijn zoon te redden van een ontvoerder. Een gevaarlijk persoon uit Murdocs persoonlijke leven duikt op en geeft Mac een kijkje in het verleden van de schurk.
«
»
03:10 MacGyver
Matty stuurt het team naar Ghana om een harde schijf te recupereren van een vuilstortplaats voor e-waste die wordt gerund door een machtige en gewelddadige man, waardoor ze speculeren over wat er op het apparaat zou kunnen staan.
«
»
03:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:40 MIDMID
Dé voetbalcompetitie der voetbalcompetities zit vanaf dit seizoen in een nieuw jasje en dus is het hoog tijd dat de voetbalpodcast der voetbalpodcasts er een special aan wijdt. En dat doen Joris en Evert samen met Filip Joos en Jelle Tack.
«
»
07:40 Bar Rescue
Een historische homobar in Las Vegas dreigt te moeten sluiten vanwege de coronapandemie.
«
»
08:25 Bar Rescue
Jon gaat naar Pahrump, Nevada om te voorkomen dat een veteranenbar permanent haar deuren moet sluiten. Daarnaast helpt hij de bevelvoerende officier die voor zijn zieke vrouw moet zorgen.
«
»
09:05 Bar Rescue
Een professionele biljartzaal in Las Vegas dreigt te moeten sluiten nadat de eigenaar maar met moeite de gevolgen van de pandemie te boven komt. Een onbekwame manager helpt daarbij niet.
«
»
09:50 Bar Rescue
Jon Taffer probeert een echtpaar te helpen hun karaokebar in het centrum van Las Vegas van de ondergang te redden. Hij hoopt ze op het goede spoor te kunnen zetten zodat ze hun andere doel kunnen najagen: een gezin stichten.
«
»
10:40 Highway Thru Hell
Jamie beleeft zijn ergste nachtmerrie wanneer hij betrokken raakt bij een zware botsing die zijn LA Rotator uitschakelt. Al helpt een familielid een superlading de heuvel op te slepen. AJ en James Junior moeten op hun kennis vertrouwen.
«
»
11:35 Highway Thru Hell
AJ is enthousiast over zijn eerste sleepactie op de Coquihalla, maar hij moet het doen met slechts een middelzware sloopauto. Jamie voelt het verlies van zijn zware auto's dit seizoen wanneer hij een berging in de sneeuw uitvoert op een bergtop.
«
»
12:30 Highway Thru Hell
Adam Gazzola en Kevin Ritchie redden vrachtwagens die van Coquihalla-snelweg zijn gegleden. Een botsing tussen meerdere voertuigen blokkeert de noordelijke wegen.
«
»
13:30 Highway Thru Hell
Een dubbele trailer vol met hout heeft zich 400 meter over de weg verspreidt. Zelfs met drie zware reddingstrucks lukt het Jamie niet om de weg vrij te ruimen. De 'Rotator', een zware vrachtwagen, zou nu goed van pas komen.
«
»
14:30 Highway Thru Hell
Jamie twijfelt of hij er goed aan heeft gedaan om zijn zoon, Brandon, aan te nemen wanneer hij zijn eerste loon aan oorbellen uitgeeft. Ondertussen botst hij met Kevin wanneer deze zonder het juiste gereedschap bij een klus aankomt.
«
»
15:30 Storage Wars
Een veiling van maar liefst honderd units trekt extra kopers aan in Chatsworth, Californië. Darrell Sheets laat Mark Balelo zijn tanden zetten in een flink stel units. De inhoud zorgt voor onrust.
«
»
16:00 Storage Wars
De Chatsworth-veiling gaat door tot in de nacht. Darrell neemt de leiding zonder Brandon. Jarrod en Brandi worden groot.
«
»
16:30 Big Timber
Kevin Wenstob onderhandelt stevig over een deal met een grote nieuwe klant. Erik worstelt om de kapotte houtlader van de molen te repareren en Sarah betrapt een indringer bij de molen.
«
»
17:30 Big Timber
Kevins beste dag ooit verandert in zijn slechtste wanneer een plotselinge ramp zijn kaprechten en zijn zagerij bedreigen.
«
»
18:30 Big Timber
Voor Kevin is het een ramp: zijn houtkap wordt stilgelegd, zijn belangrijkste klant dreigt hem te verlaten en zijn relatie met Coleman, zijn rechterhand, bereikt een breekpunt. Mogelijk moet hij de zagerij ook sluiten.
«
»
19:35 Big Timber
Na weken van onderbreking kan Kevin eindelijk zijn kapconcessie gaan exploiteren. Hij moet eerst een manier vinden om de verloren tijd en de verloren winst in te halen, maar nu zijn er overal problemen.
«
»
20:35 Street Kings
Tom Ludlow, een doorgewinterde politeagent uit Los Angeles, wordt onterecht verdacht voor het vermoorden van een collega. Samen met een rechercheur begint hij een morele en gevaarlijke zoektocht naar de echte moordenaar.
«
»
22:35 Harry Potter and the Goblet of Fire
Harry Potter doet mee aan het Toverschool Toernooi. De beste studenten doen hieraan mee. Ook wordt langzaam duidelijk dat Voldemort misschien zal terugkeren.
«
»
01:35 Timecop
In de nabije toekomst is het mogelijk om doorheen de tijd te reizen. Max Walkers meedogenloze jacht op de corrupte McComb brengt hem terug naar het jaar 1994.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers