TVgids - Play 6

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 NRJ Weekend
Met dit programma geniet je elk weekend van de beste tracks.
«
»
10:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:25 Ice Vikings
Chris Kristjanson krijgt de nieuwe hijscabine van zijn vader, maar hij wil hem niet gebruiken. De machine zou alles gemakkelijker moeten maken, maar hij gaat midden op het grote meer kapot.
«
»
11:05 Highway Thru Hell
Al en Gord proberen een massieve mijnvrachtwagen in veiligheid te brengen. Verder zorgt een verraderlijke wind ervoor dat de Trans Canada Highway moet sluiten.
«
»
11:50 Highway Thru Hell
Tijdens de drukste week van het jaar, doet Al zijn uiterste best om een brandende aanhanger van de Coq af te krijgen. Ondertussen redt Colin een vrachtwagen, volgeladen met kerstpakketten.
«
»
12:45 Highway Thru Hell
Jonny Tipton beleeft, op de Coq, zijn zwaarste klus tot nu toe. Ondertussen botst Gord Boyd met een groep dwarse vrachtwagenchauffeurs.
«
»
13:40 Highway Thru Hell
Al buigt zich over een enorme graafmachine die in een moeras begraven ligt. Intussen worden Jamie en Scott opgeroepen voor een mysterieus wrak.
«
»
14:35 Highway Thru Hell
Zware tijden in Alberta dwingen Colin om nog eens zijn toekomst te overwegen. Verder haast het Mission Towing team zich om een wrak van de treinrails te halen.
«
»
15:25 Storage Wars
Ivy weet te scoren in Lancaster, en Dave profiteert van het feit dat hij dicht in de buurt van Ivy is. Intussen weet Justin hoe hij Rene kan bewerken om te winnen.
«
»
15:55 Storage Wars
De dames uit Vegas ontmoeten Dave, die geen genade kent en een opslagbox voor hun neus wegkaapt en hun alleen de restjes gunt. Mary en Kenny werken samen en bemachtigen uiteindelijk en prima opslagbox. Dat zint Dave echter helemaal niet.
«
»
16:20 Storage Wars
In Placentia proberen de dames uit Vegas een nieuwe stijl van bieden. Brandi en Jarrod bieden telefonisch, terwijl Kenny en zijn broer iedereen laten zien dat familie op de tweede plaats komt.
«
»
16:50 Storage Wars
Rene steelt de opslagboxen in Rancho Palos Verdes. Mary's box onthult een pijnlijk verleden, terwijl Justin laat zien dat hij door zijn grote ervaring van een kleine investering een flinke winst maakt.
«
»
17:20 Storage Wars
Het is een bijzondere dag in Paramount, Emily is de enige vrouw tussen alle mannen. Justin vraagt Ivy om advies over z'n vintage Cadillac-onderdelen, terwijl Kenny onmiddellijk spijt krijgt van z'n uitspraken tijdens de veiling.
«
»
17:50 Storage Wars
In Adelanto doet Ivy een forse vondst. Brandi en Jarrod schatten de situatie in en worden vorstelijk beloond. Mary schroeft haar winst op wanneer ze de zoete smaak van succes proeft.
«
»
18:15 Storage Wars
In Orange haalt Kenny herinneringen op. Brandi en Jarrod gaan aan de slag met een box vol gereedschap, terwijl Darrell en z'n kleindochter een griezelige vondst doen.
«
»
18:45 Storage Wars
De kopers worden helemaal gek in West Covina. Kenny is op jacht naar poema's, maar vindt een draagbare preekstoel. Ivy laat de dames zien hoe ze zich moeten kleden om succes te hebben.
«
»
19:15 Storage Wars
De kopers gaan naar Moreno Valley in Californië. Justin verdient de goodwill van Rene. Darrells buisvormige kluis lijkt in orde te zijn.
«
»
19:45 Storage Wars
Kenny biedt op een massieve kluis. Rene en Casey proberen het klein te houden. De mysterieuze kluis van Shana en Edwina heeft het verkeerde label.
«
»
20:20 CHIPS
Ponch en Jon Baker zijn agenten in Los Angeles. Ze vullen hun dagen met doordeweeks politiewerk. Ze moeten echter alles uit de kast halen wanneer een sadistische ex-agent en zijn huurmoordenaar een ravage aanrichten in de stad.
«
»
22:20 Donnie Darko
Donnie Darko is een nogal ongewone tiener. Wanneer hij op wonderbaarlijke wijze een ongeluk overleeft, bezorgt een reusachtig, demonisch konijn genaamd Frank hem een verontrustend bericht dat de wereld over 28 dagen zal vergaan.
«
»
00:35 Blue Bloods
Frank vecht met gemeenteraadsvoorzitter Regina Thomas over protesten tegen politiegeweld. Jamie en zijn neef, Joe Hill, proberen een vermiste Danny en Baez op te sporen. Eddie helpt een agressieve vrouw het lichaam van haar vader te vinden.
«
»
01:30 Blue Bloods
Danny en Jamie werken samen om een beruchte drugsbaron te veroordelen. Erin wacht nerveus op de keuze van de gouverneur voor de nieuwe officier van justitie. Frank en zijn kleinzoon staan voor een moeilijke beslissing.
«
»
02:15 Blue Bloods
Frank worstelt nadat Joe Hills afkomst als een Reagan wordt onthuld. Erin en Anthony ontvangen bewijsmateriaal. Danny's verzet tegen autoriteit botst met Jamie's vasthouden aan de regels, terwijl beide broers werken aan het oplossen van een moord.
«
»
02:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Vier dagen na de explosieve gebeurtenissen uit de eerste film, vindt John Wick zijn gestolen en waardevolle Ford Mustang terug in een pakhuis van Abram Tarasov, de broer van Viggo. Hij keert terug naar huis, waar hij het bezoek krijgt van de Italiaanse misdaadkoning Santino D'Antonio. Die herinnert John eraan dat hij nog bij de maffia in het krijt staat en wil nu zijn schuld innen. John weigert echter om in te gaan op zijn voorstel. De gevolgen van deze beslissing zijn niet te overzien.

'John Wick: Chapter 2', film uit 2017 met oa. Keanu Reeves, om 20.35 uur op VTM 2.

Dossiers