TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:15 CSI: Crime Scene Investigation
Het team moet drie bekentenissen ontrafelen om een zaak op te lossen van een man die verkracht en in elkaar geslagen werd.
«
»
07:00 CSI: Crime Scene Investigation
Ray Langston komt terug uit New York nadat het hem niet is gelukt om de ontvoerde Madeline Briggs te vinden. Hij denkt dat het meisje ontvoerd werd door vrouwenhandelaren en deel uitmaakte van een prostitutieclub in Vegas.
«
»
07:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:15 CSI: Crime Scene Investigation
Het team wordt naar een bowlingbaan geroepen wanneer het transportsysteem een hoofd aflevert. Een medebowler kan verantwoordelijk zijn voor deze bloederige misdaad. Ondertussen is Ray bezig met een oude zaak.
«
»
09:10 CSI: Crime Scene Investigation
Het verrassingsfeestje voor de verjaardag van Henry valt in het water als er een dode wordt gevonden. Ondertussen realiseert Ray zich dat Dr. Jekyll terug is en zijn interesse heeft verplaatst naar levende slachtoffers.
«
»
10:05 CSI: Crime Scene Investigation
Het team wordt bij een schietpartij geroepen in een vuurwapenwinkel. Een andere moord wordt even later in verband gebracht met de schietpartij en het team moet gecompliceerd bewijs aan elkaar koppelen om achter de waarheid te komen.
«
»
10:55 NCIS
De dochter van secretaresse Sarah Porter is ontvoerd. Om haar te vinden werkt het NCIS-team samen met de FBI. Een oude jeugdvriendin van McGee, Special Agent Valerie Page, helpt het team met geavanceerde tactieken.
«
»
11:45 Bones
Het team doet onderzoek naar de dood van een agent van de geheime dienst. Dr. Colin Fisher leidt het onderzoek. Brennan heeft griep.
«
»
12:45 Bones
Het team onderzoekt een lichaam dat is gevonden in een stortplaats. Een documentaire-crew houdt ze in de gaten.
«
»
13:40 Bones
Het team onderzoekt de vreemde dood van een professionele hockeyer. Zijn onthoofde lijk is in een rivier gedumpt.
«
»
14:40 Bones
Het team onderzoekt de moord op een miljardair die tien jaar eerder verdween. Dr. Clark Edison is een van de verdachten.
«
»
15:35 Bones
Het team vindt een waardevolle diamant in de mond van een slachtoffer. Hodgins denkt dat een geest hem achtervolgt.
«
»
16:35 Criminal Minds
Het team reist af naar Texas, waar ze op zoek gaan naar een seriemoordenaar. De persoon in kwestie heeft het gemunt op jonge studenten die hun vakantie doorbrengen in de staat in het zuiden van Amerika.
«
»
17:35 Criminal Minds
Het team doet onderzoek naar een reeks kinderontvoeringen in New Jersey. Al snel wijzen de aanwijzingen in de richting van een notoire pedofiel, maar niet alles is zoals het lijkt.
«
»
18:35 Criminal Minds
Vastgoedmakelaar Michelle Watson wordt dood aangetroffen in een huis dat ze wilde verkopen. Een week later ontvangt de politie van Buffalo een videocassette waarop de dader zijn motief verduidelijkt.
«
»
19:30 Criminal Minds
Het team reist af naar het stadje Bend in de staat Oregan waar ze op zoek zijn naar een seriemoordenaar die zijn slachtoffers, onverschrokken, met zijn auto overrijdt.
«
»
20:25 CSI: Vegas
Het CSI team wordt opgeroepen om een onderzoek te starten wanneer de lichamen van Frank Sinatra en Joey Bishop imitators worden ontdekt achter de gipsplaten van een bouwproject. Folsom komt tegenover de beoordelingsraad te staan.
«
»
21:15 CSI: Vegas
Het CSI-team onderzoekt de dood van een man die Las Vegas bezocht voor een gezondheid- en welzijnsconventie. Allie Rajan raakt opgesloten in de kelder van een verlaten ziekenhuis na een hevige explosie.
«
»
22:15 Bull
Dr. Bull neemt het op tegen een bevooroordeelde jury in de moordzaak van een tienermeisje. Hij verdedigt haar ex-vriendje, die door een documentaire de hoofdverdachte is geworden.
«
»
23:10 Bull
Bull is niet zeker van zijn zaak wanneer een proces afhangt van slechts één jurylid in een groepsvordering tegen een vapebedrijf dat defecte apparaten verkoopt. Marissa neemt het initiatief als Bull de groeiende financiële problemen van TAC negeert.
«
»
00:05 NCIS: New Orleans
Pride en het team nemen het op tegen een groep corrupte agenten, wanneer ze ontdekken dat een moordslachtoffer ook een kroongetuige was in meerdere buitensporige geweldzaken. Tammy wordt geconfronteerd met de realiteit van een nieuwe relatie.
«
»
01:05 Big Sky
Jenny zoekt naar Travis. Scarlett pleegt een onverwacht telefoontje. Jag ontdekt de waarheid.
«
»
01:50 Big Sky
Jenny probeert Travis te vinden voordat hij een grens bereikt. Ren en Jag ontdekken een familieband en besluiten hoe ze met hun vader moeten omgaan nu hij een grens heeft overschreden. Cassie past haar zoektocht naar gerechtigheid aan.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers