TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:50 Neighbours: A New Chapter
Nicolette wordt verrast door een ongewenste bezoeker en Toadie onderneemt actie.
«
»
02:15 Neighbours: A New Chapter
Chelsea richt zich op haar doel. Paul doet een voorstel. Terese worstelt met haar morele kompas.
«
»
02:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Cold Case
Bij het heronderzoek van de moord op een stewardess in 1960 onderzoeken Lilly en het team het leven van het slachtoffer. Ze vermoeden dat ze een plakkerig einde heeft gekregen vanwege haar vastberadenheid om een stewardessvakbond op te richten.
«
»
07:55 ER
Abby en Neela beginnen aan hun stage op de dienst intensieve verzorging van de kraamafdeling. Ze behandelen een jongetje met zware hartproblemen, een Chinese tweeling die zes weken te vroeg werd geboren en een baby die hersendood is.
«
»
08:35 Neighbours: A New Chapter
Nicolette wordt verrast door een ongewenste bezoeker en Toadie onderneemt actie.
«
»
09:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:30 CSI: Miami
Een gemaskerde overvaller onderbreekt een pokerspel met hoge inzetten en laat een Hollywoodproducent dood achter. Het team ontdekt al snel bewijs dat suggereert dat er een handlanger aanwezig was.
«
»
10:20 FBI
Een weduwe is ontsteld dat haar nieuwe vriendje de manipulatieve leider is van een terroristische bende. Scola wordt herinnerd aan de dood van zijn broer op 11 september, en Tiffany maakt zich zorgen over zijn emotionele keuzes tijdens het onderzoek.
«
»
11:10 Unforgettable
De voormalige partner van Al wordt doodgeschoten. Samen zetten Carrie en haar oude vlam alles op alles om erachter te komen wie verantwoordelijk is. Tijdens het onderzoek naar de moord komen ze erachter dat er een intern onderzoek naar de dode loopt.
«
»
12:00 NCIS
Tijdens de zoektocht naar een terrorist die het heeft voorzien op de marine, vindt het team afluisterapparatuur in de tand van een agent-stagiaire. NCIS onderzoekt welke geheimen in handen van de terrorist zijn gevallen.
«
»
12:45 Bones
Het team bedenkt een plan om crimineel Pelant in de val te lokken. Sweets begint weer met werken en vertrouwt Flynn niet.
«
»
13:30 Younger
Het succes van Liza en Kelsey's nieuwste titel leidt tot een Twitter-vete, die eindigt in een ramp.
«
»
13:55 ER
Carter neemt een groot risico door zijn enthousiaste vriendin Kem mee te nemen naar de spoedafdeling terwijl hij aan het werk is. Ze bezoekt verschillende afdelingen in het ziekenhuis.
«
»
14:50 Neighbours: A New Chapter
Cara is ten einde raad. Chelsea raakt afgeleid. Een droomvakantie verandert snel in een nachtmerrie.
«
»
15:15 Cold Case
Rush en het team heropenen de zaak van een automonteur die werd vermoord na het winnen van $ 8 miljoen in de staatsloterij. Valens ontdekt dat er mogelijk een probleem is met zijn relatie met Frankie.
«
»
16:10 CSI: Miami
Het CSI-team onderzoekt een lichaam met uitgestoken ogen en verdenkt de oude bekende, de 'Miami Taunter', maar Doctor Esteban Navarro heeft een alibi.
«
»
17:00 Unforgettable
Carrie en Al onderzoeken de mysterieuze dood van een rijke erfgename. Tijdens het onderzoek blijkt dat de vrouw een andere identiteit had aangenomen. Een bezoek aan haar moeder levert Carrie verrassend genoeg een aanwijzing op.
«
»
17:50 FBI
Rina raakt ernstig gewond terwijl ze met Jubal aan het werk is. Het team ontdekt dat Vargas de schietpartij vanuit de gevangenis heeft georkestreerd en hij valt ook de rest van hun team en hun dierbaren aan.
«
»
18:45 Criminal Minds
Gideon en Morgan gaan de confrontatie aan met een seriemoordenaar, die meer dan 100 mensen gemarteld en gedood heeft. Als het team hem traceert in een cafetaria in de woestijn wil de plaatselijke politie in actie komen.
«
»
19:40 Bones
Het team onderzoekt de dood van de directeur van een school die aan kanker leed. Brennan en Booth zijn druk bezig met het voorbereiden van hun huwelijk.
«
»
20:35 Why Women Kill
Rita's opgetogenheid van korte duur wanneer Catherine haar onschuld in de dood van Carlo in twijfel trekt, tot Alma's vreugde. Dee stelt haar ouders voor aan Vern tijdens een diner met meerdere schokkende onthullingen.
«
»
21:25 Why Women Kill
Terwijl Alma viert dat hij eindelijk is toegelaten tot de Garden Club, rouwt Bertram om het verlies van Alma. Isabel gebruikt haar ontdekking in haar voordeel, en Dee wordt achterdochtig over de verdwijning van mevrouw Yost.
«
»
22:20 Why Women Kill
Alma, die zich nu erg op haar gemak voelt met haar positie in de Garden Club, besluit zich kandidaat te stellen voor het vrijgekomen presidentschap. Met het overlijden van Isabel wordt Rita uit de gevangenis bevrijd.
«
»
23:15 Why Women Kill
Om haar glorie, bekendheid en nieuw glamoureuze leven te beschermen, verzint Alma een wanhopig en dramatisch plan nadat Verns onderzoek tot zijn nieuwe schoonfamilie leidt.
«
»
00:15 Harrow
Dr. Harrow herstelt van een bijna fatale schietpartij en gaat weer aan het werk. Hij onderzoekt de puzzel van de psychotische episode van een jonge moeder terwijl hij probeert te achterhalen wie hem heeft neergeschoten.
«
»
01:20 Neighbours: A New Chapter
Cara is ten einde raad. Chelsea raakt afgeleid. Een droomvakantie verandert snel in een nachtmerrie.
«
»
01:40 ER
Carter neemt een groot risico door zijn enthousiaste vriendin Kem mee te nemen naar de spoedafdeling terwijl hij aan het werk is. Ze bezoekt verschillende afdelingen in het ziekenhuis.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers