TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Neighbours: A New Chapter
Chelsea richt zich op haar doel. Paul doet een voorstel. Terese worstelt met haar morele kompas.
«
»
02:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:56 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:25 Cold Case
Het team heropent een moordzaak uit 2005. Een jonge lokale politicus werd doodgeschoten tijdens een verkiezingscampagne. Nu is het moordwapen verschenen. Het onderzoek brengt de corrupte omgang van de lokale politiek aan het licht.
«
»
08:10 ER
Dr. Carter komt terug uit Afrika vergezeld met zijn nieuwe liefde, Makemba. Drs. Pratt en Gallant maken ruzie over een persoonlijke kwestie.
«
»
08:55 Neighbours: A New Chapter
Chelsea richt zich op haar doel. Paul doet een voorstel. Terese worstelt met haar morele kompas.
«
»
09:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:45 CSI: Miami
Horatio en zijn team onderzoeken een moord op Halloween, wanneer ze naar het afgelegen huis van een bekende schrijver van vampierverhalen worden geroepen. Het lichaam van de jonge huishoudster hangt bloedeloos en met beten in haar nek, aan een lamp.
«
»
10:35 FBI
Nadat een jong meisje is ontvoerd, moet het team haar ouders helpen een schuld af te lossen bij een gevaarlijke bende in hun buurt. Maggie heeft moeite om zich op de zaak te concentreren, omdat haar zus Erin terugkomt van de afkickkliniek.
«
»
11:25 Unforgettable
Al en Carrie bevinden zich in de woning van de vermoorde effectenmakelaar Peter Forrest om daar onderzoek te verrichten. Een gaslek zorgt ervoor dat ze de woning moeten ontvluchten, voordat de boel explodeert.
«
»
12:10 NCIS
Bij een brand op een marineschip sterven veel bemanningsleden. Bij het onderzoek ontdekt men defecte kabelleidingen en daardoor gaat men van een aanslag uit. Tony en Ziva zoeken hulp in Italië.
«
»
12:50 Bones
Het team onderzoekt de dood van een bendelid wiens lichaam is gevonden in een verbrande wagen. Sweets helpt een jongen als hij ontdekt dat die de zoon van een bendelid is.
«
»
13:40 Younger
Josh ontmoet Montana's ouders en ontdekt de waarheid over Montana's kunst, wat leidt tot een confrontatie tussen Montana en Maggie. Liza en Charles proberen een opvolger te vinden voor het werk van Belinda Lacroix.
«
»
14:10 ER
Abby en Neela beginnen aan hun stage op de dienst intensieve verzorging van de kraamafdeling. Ze behandelen een jongetje met zware hartproblemen, een Chinese tweeling die zes weken te vroeg werd geboren en een baby die hersendood is.
«
»
15:00 Neighbours: A New Chapter
Nicolette wordt verrast door een ongewenste bezoeker en Toadie onderneemt actie.
«
»
15:30 Cold Case
Bij het heronderzoek van de moord op een stewardess in 1960 onderzoeken Lilly en het team het leven van het slachtoffer. Ze vermoeden dat ze een plakkerig einde heeft gekregen vanwege haar vastberadenheid om een stewardessvakbond op te richten.
«
»
16:20 CSI: Miami
Een gemaskerde overvaller onderbreekt een pokerspel met hoge inzetten en laat een Hollywoodproducent dood achter. Het team ontdekt al snel bewijs dat suggereert dat er een handlanger aanwezig was.
«
»
17:10 Unforgettable
De voormalige partner van Al wordt doodgeschoten. Samen zetten Carrie en haar oude vlam alles op alles om erachter te komen wie verantwoordelijk is. Tijdens het onderzoek naar de moord komen ze erachter dat er een intern onderzoek naar de dode loopt.
«
»
17:55 FBI
Een weduwe is ontsteld dat haar nieuwe vriendje de manipulatieve leider is van een terroristische bende. Scola wordt herinnerd aan de dood van zijn broer op 11 september, en Tiffany maakt zich zorgen over zijn emotionele keuzes tijdens het onderzoek.
«
»
18:45 Criminal Minds
Het team wordt gedwongen om Morgan's verleden te onderzoeken om zijn onschuld te bewijzen wanneer hij wordt gearresteerd voor een moord in Chicago.
«
»
19:40 Bones
Het team bedenkt een plan om crimineel Pelant in de val te lokken. Sweets begint weer met werken en vertrouwt Flynn niet.
«
»
20:35 Walker
De sfeer is gespannen tussen Walker en Liam nadat Liam een vals arrestatiebevel uitroept over Dan Miller. Kapitein James vertelt de broers dat Serano's advocaten Liams fout gebruiken om de crimineel vrij te krijgen.
«
»
21:25 Walker
Kapitein James biedt bescherming aan Try en wordt neergeschoten en in kritieke toestand achtergelaten. Walker neemt de rol van interim kapitein op zich en zoekt hulp bij een onwaarschijnlijke bron.
«
»
22:20 Walker
Dan ontdekt dat Serano op borg vrij is en raakt in paniek. Hij vraagt Liam om hulp. Liam vertrouwt Dan niet, maar Dan doet hem een verleidelijk aanbod dat Serano voorgoed achter slot en grendel zou plaatsen.
«
»
23:15 Harrow
Terwijl Harrow de meest bizarre autopsie van zijn leven uitvoert, ontdekken Dass en Simon eindelijk de waarheid over wie Robert Quinn heeft vermoord.
«
»
00:15 Neighbours: A New Chapter
Nicolette wordt verrast door een ongewenste bezoeker en Toadie onderneemt actie.
«
»
00:50 ER
Abby en Neela beginnen aan hun stage op de dienst intensieve verzorging van de kraamafdeling. Ze behandelen een jongetje met zware hartproblemen, een Chinese tweeling die zes weken te vroeg werd geboren en een baby die hersendood is.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers