TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 Neighbours: A New Chapter
Nicolette wordt bedreigd, Paul doet een strategische zet tegen Krista en Mackenzie schiet te hulp.
«
»
02:45 Neighbours: A New Chapter
Melanie bevindt zich in een onzekere situatie. Ašron en David overwegen hun toekomstplannen.
«
»
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:56 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:40 Cold Case
Lilly en het team onderzoeken opnieuw de dood in 1989 van een jonge Russische operazangeres die voor de val van de Berlijnse Muur met haar familie naar de VS was overgelopen.
«
»
08:25 ER
Neela behandelt twee Amish-kinderen die hun gesloten gemeenschap hebben verlaten om te leren wat er allemaal in de buitenwereld te zien is. Ze raakten echter betrokken in een auto-ongeluk. Sam heeft een aanvaring met dokter Kovac.
«
»
09:05 Neighbours: A New Chapter
Melanie bevindt zich in een onzekere situatie. Ašron en David overwegen hun toekomstplannen.
«
»
09:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 CSI: Miami
Het team maakt jacht op een sadistische moordenaar van prostituees, die zijn slachtoffers eerst martelt en daarna vermoordt. De nieuwe tegenstander van Horatio neemt hun ogen mee.
«
»
10:50 FBI
Nadat een vrouw uit haar huis is ontvoerd, onderzoekt het team de geheimen die schuilgaan achter een schijnbaar perfect huwelijk. OA voelt druk van Mona om verandering in zijn carriŤre te brengen.
«
»
11:35 Unforgettable
Een jongetje is getuige van een moord. De hulp van Carrie wordt ingeroepen om de politie te ondersteunen bij de zoektocht naar de moordenaar. Daarbij moet ze de herinneringen aan de dood van haar zusje proberen te blokkeren.
«
»
12:20 NCIS
Wanneer er geheime informatie onbedoeld naar buiten komt, werken Gibbs en dr. Samantaha Ryan samen om deze mysterieuze zaak op te lossen.
«
»
13:10 Bones
Het team vindt de overblijfselen van een accountant in de airconditioning van een hotel. Brennan denkt na over haar toekomst met Booth.
«
»
13:55 Younger
Liza en Kelsey bereiken een breekpunt tijdens een werkretraite; Liza krijgt bepalend nieuws.
«
»
14:25 ER
Terwijl de dokters op de spoedafdeling zich klaarmaken voor hun dienst op kerstavond, probeert Carter hetzelfde te doen in een Congolese kliniek. Hij gaat tot het uiterste om zo veel mogelijk patiŽnten te behandelen.
«
»
15:10 Cold Case
Lilly en haar team van hardnekkige rechercheurs heropenen de moord op een pin-up girl uit 1953 wanneer er nieuw bewijsmateriaal naar boven komt en onderzoeken of de zaak kan worden gesloten.
«
»
16:10 CSI: Miami
De man van sheriff Anita Torres komt om het leven bij een explosie. Ze vermoedt dat de bende Mala Noche achter de aanslag zit en dat Memmo Fierro de opdrachtgever was. Fierro zit echter nog steeds in de gevangenis en beweert onschuldig te zijn.
«
»
17:05 Unforgettable
Een hoge bons uit de farmaceutische industrie wordt doodgeknuppeld gevonden in zijn hotelkamer. Hoofdverdachte is de dienstmeid. Zij beweert dat de gast haar probeerde te verkrachten. Carrie besluit het heft in eigen hand te nemen.
«
»
17:55 FBI
Het team moet een schutter opsporen die zich richt op rechercheurs uit hetzelfde district en dezelfde eenheid, terwijl de spanning bij de NYPD toeneemt. Tiffany merkt dat haar verleden bij de NYPD haar kijk op de situatie beÔnvloedt.
«
»
18:50 NCIS: Los Angeles
De NCIS onderzoekt de moord op een man die op het punt stond een enorme vervalsingsoperatie te onthullen. De hoofdverdachte is een oude bekende. Deeks worstelt met de training om een officiŽle NCIS-agent te worden.
«
»
19:40 Bones
Het team onderzoekt de dood van een man wiens lichaam is opgegeten door bobcats. Booth en Brennan gaan undercover.
«
»
20:35 So Help Me Todd
Margaret en Todd werken samen om een man te helpen die onterecht juridisch dood is verklaard.
«
»
21:25 So Help Me Todd
Margaret en Susan willen gerechtigheid voor een tenniscoach die ervan wordt beschuldigd een tieneratleet te hebben gedrogeerd. Todd en Lyle beginnen aan een epische strijd wie de beste grap kan uithalen op kantoor.
«
»
22:25 NCIS: Sydney
Wanneer een haai een arm uitspuugt die Amerikaanse Marine-uitrusting draagt, stelt het onderzoek van het team de loyaliteit van een groep voormalige marineduikers op de proef.
«
»
23:25 NCIS: Sydney
Wanneer het lichaam van een Amerikaanse onderofficier wordt gevonden in het historische en spookachtige Rocks-gebied in Sydney, bevat een decennia oude Navy Cross-medaille de aanwijzing voor het oplossen van de moord.
«
»
00:25 ER
Terwijl de dokters op de spoedafdeling zich klaarmaken voor hun dienst op kerstavond, probeert Carter hetzelfde te doen in een Congolese kliniek. Hij gaat tot het uiterste om zo veel mogelijk patiŽnten te behandelen.
«
»
01:30 Neighbours: A New Chapter
Melanie bevindt zich in een onzekere situatie. Ašron en David overwegen hun toekomstplannen.
«
»
01:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code 37' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

De twintigjarige Elke Verbiest is het slachtoffer van een gruwelijke groepsverkrachting en wordt daarna voor dood achtergelaten. Hannah en haar team zetten alles op alles om de zaak op te helderen en komen op het spoor van de instelling De Oase en oprichter Jules Uitdenhouwe. Omdat er meerdere DNA-sporen gevonden zijn bij Elke wordt de zaak steeds complexer. Hoewel Hannah ervan overtuigd is dat Jules meer weet over de zaak, lijkt het onderzoek hen te leiden naar Gunther Devalck. Terwijl Hannah vreest voor het geesteswelzijn van haar vriendin Vicky, neemt haar eigen queeste haar steeds meer in zijn bezit. Samen met Koen waakt ze immers dag en nacht bij haar afkickende vader Robert.

'Code 37', om 23.30 uur op VTM.

Dossiers