TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Neighbours: A New Chapter
Nicolette wordt geconfronteerd met haar verleden. Jane en Terese onthullen de waarheid.
«
»
02:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:55 Cold Case
Wanneer een tiener dood wordt aangetroffen, is haar gewelddadige en controlerende vader de hoofdverdachte. Terwijl het team onderzoek doet, ontdekken ze dat ze er vlak voor haar dood vandoor is gegaan met een ex-gevangene neonazi.
«
»
07:40 ER
Dr. Romano grijpt de controle over de eerste hulp en beledigt bijna iedereen. Kovac roept de hulp van Corday in bij zijn zoektocht om een zieke Kroatische jongen naar de Verenigde Staten te brengen voor medische hulp.
«
»
08:25 Neighbours: A New Chapter
Nicolette wordt geconfronteerd met haar verleden. Jane en Terese onthullen de waarheid.
«
»
08:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:15 CSI: Miami
De gemoederen lopen hoog op wanneer Memmo Fiero plots opduikt in de stad. Fierro was indertijd verantwoordelijk voor de dood van Horatio's vrouw en wil nu opnieuw de touwtjes van zijn organisatie Mala Noche in handen nemen.
«
»
10:05 FBI
Terwijl het team op een moordenaar jaagt heeft nieuwe agent Tiffany een ervaring op het werk die de spanning tussen haar carriŤre en verantwoordelijkheid tegenover haar gemeenschap naar boven brengt.
«
»
10:55 Castle
De zoon van een Russische diplomaat, Castle en Beckett gaan op onderzoek. Voordat ze het weten bevinden ze zich in een internationaal web van schuld en boete.
«
»
11:45 NCIS
Een vuurgevecht en een hersenschudding zorgen ervoor dat Tony de hulp van Gibbs nodig heeft om zijn herinneringen over het onderzoek terug te krijgen.
«
»
12:35 Bones
Angela en Hodgins vinden een lijk in hun slaapkamer en denken dat Pelant hierachter zit. Ze starten hun eigen onderzoek.
«
»
13:25 Younger
Liza's identiteit wordt bedreigd door Thad's laptop en Kelsey wordt blootgesteld aan de waarheid. Ondertussen investeert een miljardair uit Silicon Valley in Empirical.
«
»
13:55 ER
Een psychotische patiŽnt bedreigt Abby. Dr. Weaver vermoedt dat een vrouw haar eigen baby heeft vergiftigd. Dr. Romano gaat door met onbezonnen oordelen.
«
»
14:50 Neighbours: A New Chapter
Nicolette heeft moeite met het voltooien van een onmogelijke taak. Holly realiseert zich iets onaangenaams. Wanneer Toadie wordt gedwongen zijn geschiedenis onder ogen te zien, verrast hij zichzelf.
«
»
15:20 Cold Case
Nieuw ontdekt bewijs bevestigt dat een populaire dove tiener in 2006 werd vermoord, wat het team ertoe aanzet een zoektocht te starten naar het lichaam van de jongen en zijn moordenaar.
«
»
16:15 CSI: Miami
Horatio onderzoekt de moord op het populaire tienermeisje Blaire Hawkins. De directeur van de school blijkt allerminst verbaasd dat het Blaire werd vermoord. Ze pestte namelijk heel wat minder populaire leerlingen lastig, zowel fysiek als emotioneel.
«
»
17:05 Castle
Castle is ontvoerd en wordt gedwongen om een ingewikkelde verzameling puzzels op te lossen. Beckett en het team voeren een race tegen de klok om Castle te bevrijden.
«
»
17:55 FBI
Nadat een bom drie mensen om het leven heeft gebracht, zet het team een onwillige informant onder druk om informatie te verzamelen over zijn goede vrienden, die verdacht worden. Het team is het niet eens over de rechten van de informant.
«
»
18:50 Criminal Minds
Gideon, Hotchner en hun team worden pionnen in het spel van een psychopathische moordenaar, die hun een serie aanwijzingen en raadsels laat oplossen om z'n volgende slachtoffer te redden.
«
»
19:45 Bones
Brennan en Booth onderzoeken samen de moord op een kankerpatiŽnt. Ze merken dat ze verschillende ideeŽn hebben over hoe ze herinnerd willen worden.
«
»
20:35 Vermist
Vader Laurent en dochter Hanna zijn samen verdwenen. Laurent is een `crime scene cleaner' en de Cel leert al gauw dat hij af en toe ook opkuiswerkjes uitvoert voor criminelen.
«
»
21:35 Vermist
De vijftienjarige Dimi is een muzikaal wonderkind en een veelgevraagd vioolvirtuoos. Wanneer hij net voor een optreden uit zijn loge verdwijnt, wordt onmiddellijk alarm geslagen.
«
»
22:35 Vermist
Gealarmeerd door de buurvrouw doet de Cel Vermiste Personen een vreemde vondst in het appartement van de vermiste Jasper. Alle ramen zijn afgeplakt met een folie en ze vinden er een obscure collectie rŲntgenfoto's.
«
»
23:40 Friends
Joey krijgt zijn grote kans in de filmwereld als hij wordt aangenomen als stuntachterwerk van Al Pacino.
«
»
00:10 Friends
Net als Phoebe belabberde folkliedjes wil gaan zingen in Central Perk, wordt New York getroffen door een stroomstoring. De groep gaat terug naar het appartement van de meisjes, waar Ross aan Rachel probeert duidelijk te maken dat hij haar leuk vindt.
«
»
00:45 Neighbours: A New Chapter
Nicolette heeft moeite met het voltooien van een onmogelijke taak. Holly realiseert zich iets onaangenaams. Wanneer Toadie wordt gedwongen zijn geschiedenis onder ogen te zien, verrast hij zichzelf.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers