TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:15 Flip This House
Paul en Than laten de onervaren Joe zijn eerste verbouwing managen. Als Joe in de problemen komt, verwijst Paul, die voor de marathon in New York traint, hem naar het handboek.
«
»
03:00 Hudson & Rex
Als een jonge vrouw wordt vermist in de Barrens, valt de verdenking al snel op haar vriend.
«
»
03:40 Hudson & Rex
Als Charlie's vervreemde broer wordt beschuldigd van moord op zijn laatste tegenstander in de boksring, worstelen Charlie en het team met de mogelijkheid dat hij schuldig kan zijn.
«
»
04:25 Below Deck Sailing Yacht
De bemanning kampt met een kater en met gekwetste gevoelens. Het dekteam komt in actie als een windstoot de Parsifal naar de kade duwt. Dani krijgt een paniekaanval, en evalueert haar toekomst. Colin krijgt hartverscheurend nieuws van het thuisfront.
«
»
05:05 Below Deck Sailing Yacht
Het team organiseert een moordmysterie-diner voor de gasten, waarna een anker hun vertrek dreigt op te houden. Terwijl de bemanning geniet van een avondje uit, is Sydney alleen maar bezig met Gary en Alli, die niet van elkaar kunnen afblijven.
«
»
05:49 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
05:55 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
06:00 American Pickers
Frank Fritz stuit op een Oktoberfest-juweeltje die voor hem gemaakt te lijkt te zijn.
«
»
06:55 American Pickers
Mike en Frank gaan de onverharde weg op in het achterland, op zoek naar unieke vondsten.
«
»
07:50 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
07:55 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
08:00 Storage Wars
De kopers krijgen Texaans verrassingsbezoek op de veiling in Upland, Californië. Jarrod en Brandi hopen dat kleine vondsten hen grote winsten zullen opleveren. Darrell en Brandon ontdekken een stukje geschiedenis. Ivy heeft een slechte dag.
«
»
08:30 Flip This House
Peter heeft op het hoogtepunt van de vastgoedmarkt een huis gekocht in Atlanta. De prijzen zijn daarna gekelderd, terwijl de hypotheek torenhoog is. De enige oplossing is verbouwen en verkopen.
«
»
09:20 Shark Tank
Ondernemers uit Texas, en Idaho presenteren hun veiligheidsproduct om met hun huisdieren te reizen. Een ondernemer uit Californië introduceert zijn collectie wijnen met eenvoudige etiketten voor de snob-vrije klant.
«
»
10:15 Shark Tank
Ondernemers uit Oklahoma introduceren hun innovatieve storm shelter ontwerp dat mensen veiligheid kan bieden in het comfort van hun eigen huis. Een ondernemer uit New York presenteert haar verse babyvoeding.
«
»
11:15 Below Deck Down Under
Zware wind en regen dreigen een moeilijke strandpicknick te verpesten. Tijdens een avondje uit raken romantische verwikkelingen in de knoop door een verrassende nieuwe relatie.
«
»
12:10 Below Deck Down Under
Een liefdesvijfhoek neemt vorm aan als de romances van de bemanning in verschillende richtingen opwarmen en een persoonlijkheidsconflict in het binnenland verhevigt.
«
»
13:05 Flip This House
De mensen van CT Homes hebben een ruwe diamant in New Haven gevonden. Paul ziet grote mogelijkheden, maar Than is sceptisch. Het huis heeft brandschade en is niet aangesloten op de waterleiding.
«
»
14:05 Storage Wars
Kopers gaan naar Moreno Valley. Jarrod en Brandi maakten een mooie winst op hun laatste bezoek en streven naar hetzelfde succes vandaag. Mary kent deze stad helemaal niet, maar wil het toch proberen.
«
»
14:35 Storage Wars
Kluisjeskoper Barry Weiss, bekend als De Verzamelaar, maakt het veilingproces nog leuker in deze collectie uit de archieven van Storage Wars.
«
»
15:00 American Pickers
Frank en Mike gaan op pad, op zoek naar bijzondere sportauto's en memorabilia.
«
»
15:55 American Pickers
Terwijl Frank aan de beterende hand is, doorkruisen Mike en zijn broer Robbie Colorado.
«
»
16:55 Shark Tank
Een schoonheidsproduct speciaal gemaakt voor vrouwen met krullend haar. Een unieke draai aan yoga met hulp van een verrassende bron. Een product om in het openbaar te douchen met privacy.
«
»
17:50 Shark Tank
Een oplossing tegen telemarketeers en oplichters. Een 3D-printer voor kinderen om speelgoed te maken. Een online platform voor kinderen om geld te sparen. Ethisch verantwoord vlees bestellen.
«
»
18:50 Below Deck Down Under
Chef-kok Tzarina worstelt om terug te komen na een diner dat verkeerd afliep. Een steward probeert Aesha ervan te overtuigen om van dienst te wisselen en de crew zorgt voor een ontroerend herdenkingsfeest voor de gasten.
«
»
19:45 Below Deck Down Under
De bemanning komt bij elkaar na een ernstige gebeurtenis. Kapitein Jason behandelt niet één maar twee moeilijke zaken tussen bemanningsleden.
«
»
20:35 Transplant
Bash behandelt een man die gewond is geraakt bij een auto-ongeluk. Devi besluit te vechten om de afdeling te behouden. Een voormalig lid van het York Memorial-team keert terug op een moment waarop dat het hardst nodig is.
«
»
21:30 Transplant
June en Novak staan op gespannen voet met elkaar. Theo riskeert zijn leven voor een patiënt en neemt een grote beslissing. Bash komt in actie tijdens een noodgeval en komt tot een realisatie.
«
»
22:25 Hudson & Rex
Donovan brengt zijn oud-partner, nu een veroordeeld misdadiger, naar een nieuwe gevangenis. Wanneer Jesse een oude diefstal van muzikale souvenirs onderzoekt, vindt hij de onvermoede dader.
«
»
23:10 Hudson & Rex
Een Jamaicaanse expat met een exportbedrijf voor zeevruchten wordt vermoord. Charlie en Rex ontdekken dat een onlangs ontslagen medewerker weleens de sleutel kan zijn om de moordenaar te vinden.
«
»
00:05 Hudson & Rex
Een oude vriend van Sarah wordt aangevallen en raakt in een coma. Sarah reist naar Toronto om zijn vrouw te confronteren met het slechte nieuws. Charlie en Rex vinden verdachten van de aanval dichter bij huis dan ze verwachtten.
«
»
01:00 Hudson & Rex
De routine van Charlie en Rex ontspoort wanneer ze een gewonde indringer in hun keuken ontdekken, waardoor hun huis in een plaats delict verandert.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers