TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Supernanny US
Kristi is gefrustreerd wanneer ze haar drie meisjes probeert te disciplineren, terwijl haar man Diarmid de verantwoordelijkheid afschuift. Kristi schreeuwt om controle te krijgen, maar intussen wordt haar gedrag geÔmiteerd door haar dochter Karina.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Love Bites
Elvis-imitator Freddie keert voor een tweede keer terug naar de keuken van Scarlett. De 28-jarige Jessica uit Londen zal bepalen of hij deze keer wel een date in de wacht zal slepen.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:30 Supernanny US
De controlerende ouders Crystal Tobeck en Jeff Lawrence hebben opstandige kinderen uit eerdere huwelijken, die allemaal onder ťťn dak wonen. Jo Frost gaat aan de slag om een einde te maken aan de heersende chaos.
«
»
14:20 Blind getrouwd: AustraliŽ
Lucinda geeft toe dat ze zich niet gewenst voelt, Tristan betwijfelt of zijn vriendschap met Cassandra zal uitgroeien tot een romance, Andrea en Richard onthullen dat er scheuren in hun relatie zitten.
«
»
15:40 Urk!
De tweeling Mathilde en Gerda begint aan de zware strijd tegen de overtollige kilo's. De omaatjes verruilen Urk bij hoge uitzondering voor een dagje Amsterdam.
«
»
16:30 Huis gesmaakt
Bart staat voor een rijwoning die 'vakantie' schreeuwt. Hij waant zich aan de Belgische kust. De vraag is echter of hier echt iemand van het zeetje woont en wie het uiteraard dan is.
«
»
17:35 MasterChef AustraliŽ: Dessert Masters
Om de eerste immuniteitsuitdaging te winnen, moeten de deelnemers een dessert bereiden dat niet is wat het lijkt, geÔnspireerd op de levensechte meesterwerken van jurylid Amaury Guichon.
«
»
18:45 Home and Away
Terwijl ze aan het werk is in Salt, ontvangt Felicity een sms van een onbekende die ermee dreigt een video van haar aanranding online te plaatsen, tenzij ze 1.000 dollar betaalt.
«
»
19:15 Blind getrouwd: AustraliŽ
Na een intense verbintenisceremonie kan een bruid haar man niet vinden, en worden Lucinda en Timothy wakker in aparte appartementen. Lauren en Jonathan hebben moeite om de chaos van vorige week te overwinnen.
«
»
20:40 Villa Zuid-Afrika
Na de teleurstelling van het eerste guesthouse, gaat de zoektocht verder. Het gezin neemt een bevriend stel mee voor hun steun en mening en gaat vervolgens een weekendje logeren in een zogeheten pod, een omgebouwde scheepscontainer met een veranda.
«
»
21:45 Alles Mag Weg
Koen en Raf zijn in hun nopjes omdat ze de inboedel van een bakkerij mogen verkopen. Yannic en Preben trekken naar een hotel in Brugge. Niet om er te overnachten, maar om de inboedel te veilen.
«
»
22:50 Echte Meisjes in de Jungle
Kelly, Diva, Fabiola, Jill, Janice, Lena, Michella, Annebel, Channah, Gaby, Esmee en Louisa gaan het avontuur aan in Laos. De influencers moeten zien te overleven in de wildernis, maar ook met elkaar.
«
»
23:50 Drone Cops
Na een zwaar verkeersongeval gaat het droneteam op zoek naar de passagier van het voertuig.
«
»
00:50 Blind getrouwd: AustraliŽ
Na een intense verbintenisceremonie kan een bruid haar man niet vinden, en worden Lucinda en Timothy wakker in aparte appartementen. Lauren en Jonathan hebben moeite om de chaos van vorige week te overwinnen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers