TVgids - Play Crime

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:45 Body in the Attic
Een ongelukkig getrouwde vrouw overtuigt haar minnaar om naar haar zolder te verhuizen. Wanneer ze hem echter dood aantreft, begint ze te vermoeden dat haar man op de hoogte was van de affaire.
«
»
09:15 Killer at the Crime Scene
In Eltham, Zuid-Londen, reageren agenten op meldingen van gewelddadige wanorde in een woonstraat. Uit het plaatselijke ziekenhuis komt nieuws dat de achttienjarige Jay Sewell, die is neergestoken, is overleden.
«
»
10:00 Criminal Confessions
Wanneer een vrouw dood in haar huis wordt gevonden, weet de politie niet zeker of het een ongeluk of een moord is, totdat ze een onverwacht telefoontje krijgen van een onverwacht persoon.
«
»
10:50 Cold Case
Wanneer een tiener dood wordt aangetroffen, is haar gewelddadige en controlerende vader de hoofdverdachte. Terwijl het team onderzoek doet, ontdekken ze dat ze er vlak voor haar dood vandoor is gegaan met een ex-gevangene neonazi.
«
»
11:40 World's Most Evil Killers
Het beruchte verhaal van Jorge Avila-Torrez, die wordt veroordeeld voor de moord op twee jonge meisjes nadat hij al ter dood is veroordeeld voor de moord op een militaire inlichtingenspecialist van de marine.
«
»
12:30 Amish Stud: The Eli Weaver Story
Barbara Weaver leidt samen met haar man Eli en hun kinderen een traditioneel leven in een Amish-gemeenschap in Ohio. Eli krijgt echter een minnares en bedenkt samen met haar een plan om Barbara te vermoorden.
«
»
14:00 Killer at the Crime Scene
In Eltham, Zuid-Londen, reageren agenten op meldingen van gewelddadige wanorde in een woonstraat. Uit het plaatselijke ziekenhuis komt nieuws dat de achttienjarige Jay Sewell, die is neergestoken, is overleden.
«
»
14:55 Snapped
De autoriteiten staan voor een raadsel wanneer een geliefde grootmoeder in Georgia wordt doodgeschoten, maar naarmate het onderzoek vordert, keert een eens zo hechte familie zich tegen zichzelf.
«
»
15:40 Cold Case Files
Het lichaam van Lori Nesson wordt in 1974 in een greppel gevonden, maar de zoektocht naar haar moordenaar begint eindelijk wanneer de doodsoorzaak 40 jaar later wordt veranderd in moord.
«
»
16:30 World's Most Evil Killers
Het beruchte verhaal van Jorge Avila-Torrez, die wordt veroordeeld voor de moord op twee jonge meisjes nadat hij al ter dood is veroordeeld voor de moord op een militaire inlichtingenspecialist van de marine.
«
»
17:20 The Wrong Husband
Een vrouw komt terug van een zakenreis, maar haar man begint zich nu vreemd te gedragen.
«
»
18:50 Killer at the Crime Scene
De angst verspreidt zich door Rochdale wanneer een gewelddadige moordenaar de stad besluipt. Slechts enkele meters verwijderd van haar huis wordt de 65-jarige Eileen Jawczak op brute wijze vermoord aangetroffen.
«
»
19:40 Snapped
Nadat aanwijzingen in een vermissingszaak doodlopen, ontdekken rechercheurs in Ennis, Texas, een afgehakt lichaamsdeel in een nabijgelegen meer. Na een DNA-match beginnen ze te begrijpen wat leidde tot de dood van een vader.
«
»
20:30 Cold Case Files
De jonge moeder Brenda DuPont wordt in mei 1988 vermoord aangetroffen in haar huis. Het eerste onderzoek verloopt stroef en eindigt op een dood spoor, maar Brenda's oudere zus Linda zweert Brenda's moord koste wat kost op te lossen.
«
»
21:20 World's Most Evil Killers
Het verhaal van Paul Michael Stephani, bijgenaamd de 'Weepy Voiced Killer', een Amerikaanse seriemoordenaar die drie vrouwen vermoordde. Na elk van zijn moorden legde hij geŽmotioneerd bekentenissen af via de telefoon.
«
»
22:10 Cold Case
Nieuw ontdekt bewijs bevestigt dat een populaire dove tiener in 2006 werd vermoord, wat het team ertoe aanzet een zoektocht te starten naar het lichaam van de jongen en zijn moordenaar.
«
»
23:00 CSI: Miami
Horatio onderzoekt de moord op het populaire tienermeisje Blaire Hawkins. De directeur van de school blijkt allerminst verbaasd dat het Blaire werd vermoord. Ze pestte namelijk heel wat minder populaire leerlingen lastig, zowel fysiek als emotioneel.
«
»
23:45 FBI
Nadat een bom drie mensen om het leven heeft gebracht, zet het team een onwillige informant onder druk om informatie te verzamelen over zijn goede vrienden, die verdacht worden. Het team is het niet eens over de rechten van de informant.
«
»
00:30 Castle
Castle is ontvoerd en wordt gedwongen om een ingewikkelde verzameling puzzels op te lossen. Beckett en het team voeren een race tegen de klok om Castle te bevrijden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers