TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:50 Stargate Atlantis
De inwoners van de stad en het vasteland worden gedwongen om te evacueren vanwege een orkaan. En de situatie verslechtert nog wanneer de Genii te stad innemen.
«
»
15:35 Stargate Atlantis
Terwijl de kern van de zware storm verder oprukt naar Atlantis onderneemt majoor Sheppard een solomissie om de groepjes Genii-soldaten in de stad uit te schakelen.
«
»
16:20 Walker, Texas Ranger
Een auto wordt van de weg gereden, waarna Walker zijn eigen leven op het spel zet om dat van de bestuurster en haar dochter te redden. Hij raakt daarbij gewond en belandt in een coma.
«
»
17:10 Stargate Atlantis
Het team van majoor Sheppard onderzoekt een neergestort schip en ontdekt dat er een overlevende is.
«
»
18:05 Police Interceptors
Als eerste achtervolgen Spenner en nieuweling Phoebe een te hard rijdende automobilist die ervandoor gaat en probeert te ontkomen. Ook is er een gevluchte verdachte die een pizzabezorger onder schiet hield.
«
»
18:55 All New Traffic Cops
Twee derde van de vorig jaar ondervraagde politieagenten heeft in het voorbije jaar aangegeven dat ze ten minste één keer fysiek zijn aangevallen. Eén derde gaf zelfs aan maandelijks geconfronteerd te worden.
«
»
19:45 Most Daring
Vier gewapende verdachten proberen aan extreem hoge snelheid achtervolgende agenten van zich af te schudden. Het is slechts een kwestie van tijd vooraleer het noodlot toeslaat.
«
»
20:35 Die Hard
Een bende gevaarlijke terroristen verstoort op brute wijze het kerstfeest van John McClane, een rechercheur uit New York, en zijn vrouw. Het leven van verschillende, onschuldige mensen ligt in handen van de stoere politieagent.
«
»
22:55 Advocaat van de Duivel
Volgens Guga Baúl zijn moppen irritant en hebben ze weinig met humor te maken. Bert Gabriëls is geen fan van sociale media, die niet meer weg te denken zijn uit de hedendaagse maatschappij.
«
»
23:35 Superstaar
Op beeldfragmenten uit het archief van VTM en 2BE worden nieuwe teksten gezet, geluidjes gemonteerd of worden details uitgelicht, waardoor de beelden een nieuwe context en humoristische wending krijgen.
«
»
00:20 Police Interceptors
Als eerste achtervolgen Spenner en nieuweling Phoebe een te hard rijdende automobilist die ervandoor gaat en probeert te ontkomen. Ook is er een gevluchte verdachte die een pizzabezorger onder schiet hield.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers