TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
09:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:40 Sturm der Liebe
Valentina is verrast wanneer ze hoort dat Noah gevoelens voor haar had, maar ze vindt toch dat ze best gewoon vrienden blijven. Helene mist André, ze heeft al een tijdje niets van hem gehoord.
«
»
15:00 I Now Pronounce You Chuck and Larry
Een brandweerman vraagt zijn vriend om zich voor te doen als zijn partner nadat hij ontdekt heeft dat hij zijn kinderen niet kan noemen als begunstigden van zijn levensverzekering.
«
»
16:50 The Goldbergs
Beverly praat met coach Mellor, die op gespannen voet leeft met zijn broer. Adam en Barry raken betrokken bij een vechtpartij. Beverly vreest dat zij later ook tegenover elkaar zullen staan.
«
»
17:15 Buffy the Vampire Slayer
Giles arriveert in Sunnydale met drie potentiële Slayers en met het nieuws dat de First wereldwijd de meeste andere potentiële Slayers en hun Wachters vermoord heeft.
«
»
18:00 How I Met Your Mother
De vrienden willen een vrijgezellenfeestje voor Barney die legendarisch wordt. Ze nemen hem mee naar een geheime feestlocatie zonder iets te vertellen.
«
»
18:30 The Goldbergs
Beverly besluit zichzelf opnieuw uit te vinden, terwijl Erica Adam om hulp vraagt op de universiteit. Ze probeert haar universiteitsleven en sociale leven te balanceren.
«
»
18:55 The Simpsons
Homer schrijft Maggie in op een prestigieuze kleuterschool, maar omdat ze niet kan praten, komt ze niet door de selectie. Lisa realiseert zich echter dat Maggie erg slim is en uit een nieuwe test blijkt dat haar IQ hoger is dan dat van haar.
«
»
19:20 The Simpsons
Homer neemt de zoons van Flanders mee naar een film maar deze blijk erg ongeschikt voor hen te zijn. De oude liefde van Marge, Artie, wil dat Homer de schuld op zich neemt voor zijn bedrijf dat aan het failliet gaan is.
«
»
19:45 S.W.A.T.
Hondo en het team moeten vier ontsnapte veroordeelden, waaronder een gewelddadige crimineel die door Jessica vastzat, vinden voordat een rivaliserend team hen vindt. Ondertussen wordt Hondo's leiderschap ter discussie gesteld.
«
»
20:35 Zorro
Een vrouw is vermist in Chinatown en Zorro komt in actie. De zaken worden nog ingewikkelder door een explosie in de mijn van Ramírez. Verder krijgt Diego pijnlijke informatie over de moord op zijn vader.
«
»
21:35 Zorro
Zorro zaait terreur in een openlijke oorlog tegen de gouverneur. Lolita heeft het moeilijk met haar gevoelens voor Diego. Monasterio ontdekt ondertussen iets over Zorro dat alles verandert.
«
»
22:30 Magnum P.I.
De moeder van een vermoedelijke aanslagpleger huurt het team in om haar zoon te vinden en aan te geven. Kumu en Rick helpen T.C. met zijn schuldgevoel wanneer hij een oude vlam tegen het lijf loopt.
«
»
23:20 Anoniem
In de spannende ontknoping blijkt wie de touwtjes voor de schermen in handen heeft en wie de echte helden achter de schermen zijn. Anoniem of niet, de familie Jansen staat er niet alleen voor.
«
»
00:15 Mayans M.C.
EZ werkt de laatste details uit terwijl de toekomst van de club op het spel staat, terwijl Alvarez vrede probeert te sluiten met een lid van de Redwood Original.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers