TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Father Brown
Father Brown gaat op onderzoek wanneer zijn goede vriendin zuster Boniface beschuldigd wordt van betrokkenheid bij de moord op een bekende kunstenaar.
«
»
03:25 The Madame Blanc Mysteries
Een muzikant wordt dood aangetroffen in het kasteel met een hoofdwond en een vreemd symbool op zijn gezicht getekend. Jean en Dom proberen te ontrafelen hoe het slachtoffer alleen in een afgesloten kamer heeft kunnen sterven.
«
»
04:10 Silent Witness
Nikki raakt nog dieper verstrikt in het gevaarlijke web van de Ndrangheta-maffia en Jack ontdekt een aantal schokkende aanwijzingen. Een onverwachte bondgenoot brengt Nikki dichter bij de waarheid.
«
»
05:10 Murdoch Mysteries
Murdoch krijgt tijdens zijn onderzoek naar de verdwijning van een kindermeisje hulp van de man die zichzelf als de ware Sherlock Holmes beschouwt.
«
»
06:00 Ghosts
Op Button House is de grote dag aangebroken, maar alle plannen worden verstoord door abnormale weersomstandigheden. Mike, Alison en de geesten moeten hun krachten bundelen om datgene waar ze zo hard voor hebben gewerkt te bereiken.
«
»
06:30 Mrs Sidhu Investigates
Mrs Sidhu en Tez verzorgen de catering voor de opnames van een populaire fantasy-serie. Maar als een lid van de cast dood in de bossen wordt gevonden, maakt fantasy plotseling plaats voor harde realiteit.
«
»
07:15 Father Brown
Father Brown ontdekt geheimen, hypocrisie en moord op een school voor jonge vrouwen. Hij wil de alleenstaande moeder Nell helpen, maar slaagt er niet in onderdak voor haar te vinden.
«
»
08:00 Death in Paradise
Marlon krijgt een mysterieus telefoontje van zijn oude baas, die zwaar gewond klinkt terwijl hij hem om hulp smeekt. Als Marlon erheen snelt, ziet hij tot zijn afschuw dat zijn voormalige baas dood is en de enige getuige een papegaai.
«
»
08:55 Midsomer Murders
Twee oudere dames komen in een verzorgingstehuis onder verdachte omstandigheden om het leven. Barnaby en Jones worden opgeroepen om de zaak te onderzoeken.
«
»
09:50 Midsomer Murders
Twee oudere dames komen in een verzorgingstehuis onder verdachte omstandigheden om het leven. Barnaby en Jones worden opgeroepen om de zaak te onderzoeken.
«
»
10:40 Call the Midwife
Trixie maakt een ernstige fout op het werk, terwijl het team zich inzet voor een gezin uit Biafra. Nancy duikt in het verleden van haar familie en ondertussen is de wereld in de ban van de maanlandingen.
«
»
11:35 Death in Paradise
Als een potje schaken uitloopt op moord moet het team samenwerken om erachter te komen hoe en waarom dit heeft plaatsgevonden. De commissaris wordt geconfronteerd met zijn verleden door de laatste persoon die hij verwacht had te zien.
«
»
12:30 Grantchester
Geordie en Leonard treffen een dode dakloze aan voor Leonards cafť. Mrs Chapman worstelt ondertussen met haar diagnose. Haar eigenaardige gedrag stelt Will en Geordie voor een raadsel.
«
»
13:15 Grantchester
Als een parochielid van Will dood wordt aangetroffen, blijkt hij zijn parochianen een stuk minder goed te kennen dan hij dacht. Will en Bonnie groeien ondertussen steeds meer naar elkaar toe.
«
»
14:05 Queens of Mystery
Terwijl Mattie de zaak van de band onderzoekt, valt er een nieuw slachtoffer. Het blijkt de manager van de band. Hij is met een keukenmes in de rug gestoken.
«
»
15:00 Murdoch Mysteries
Murdoch negeert een raadselachtige inbraak bij het politiebureau en reist naar Buffalo om Dr. Ogden te helpen bij het oplossen van de verdachte dood van een jonge kankerpatiŽnt in een kinderziekenhuis.
«
»
16:00 Midsomer Murders
Als de baas van een koekjesbedrijf vermoord wordt, leidt het onderzoek Barnaby en Jones naar Kopenhagen. Daar slaan ze de handen ineen met twee vrouwelijke Deense detectives.
«
»
17:00 Midsomer Murders
Als de baas van een koekjesbedrijf vermoord wordt, leidt het onderzoek Barnaby en Jones naar Kopenhagen. Daar slaan ze de handen ineen met twee vrouwelijke Deense detectives.
«
»
17:55 Death in Paradise
Een orkaan nadert Saint-Marie terwijl de politie probeert de moord op een jonge meteoroloog op te lossen. De plaats delict is zo opgezet dat het lijkt alsof de man door een natuurramp om het leven is gekomen.
«
»
19:00 Death in Paradise
Een mysterieuze man wordt ervan verdacht een filantroop vermoord te hebben op een liefdadigheidsevenement. De man is weggevlucht van de plaats delict, direct na de dood van de man.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Murdoch onderzoekt de dood van Emily Fuller, die levenloos op de rivieroever is gevonden. Het onderzoek voert hem naar haar woning, waar haar echtgenoot Jeremiah wezenloos wordt aangetroffen.
«
»
21:00 Grantchester
Will wordt beschuldigd van doodslag door roekeloos rijgedrag. Geordie kan niet geloven dat Will schuldig is en doet er alles aan om hem vrij te pleiten.
«
»
22:00 Happy Valley
Catherine vermoedt dat Tommy Lee Royce een nieuwe misdaad heeft begaan en klopt bij zijn moeder aan. Al snel komt een belangrijke getuige naar voren met informatie, wat tot een dramatische ontdekking leidt.
«
»
23:00 Silent Witness
Nikki en Lyell onderzoeken een moord, en moeten samenwerken met het politiecorps. Ze worden daarbij gedwongen om hun werkwijze in twijfel te trekken.
«
»
00:05 Murdoch Mysteries
Tijdens het onderzoek naar de moord op een priester komt Murdoch erachter dat zijn lang verloren zus non is geworden. Zijn zus beweert dat een duivel verantwoordelijk is voor de dood van de priester.
«
»
00:55 Whitstable Pearl
Wanneer een goede vriend van de familie onder mysterieuze omstandigheden dood wordt aangetroffen, vermoedt Pearl Nolan dat er sprake is van een misdrijf en gaat ze samen met de onlangs aangestelde inspecteur Mike McGuire op zoek naar de waarheid.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers