TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Tik Tak
Met piraten die dansen op discomuziek, een memory-spel, en boekenmeisje maakt een hijskraan.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Stoppeltje
Stoppeltje valt en belandt in een rivier, waar hij twee vechtende vissenbendes ontdekt. De bendes hebben ruzie door een kleine, zielige tweekleurige vis die nergens bijhoort. Het is aan Stoppeltje om de twee bendes met elkaar te verzoenen.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kamiel durft niet in bad, omdat hij water te nat vindt. Kaatje vraagt raad aan haar kameraadjes Nathan en Tristan Hauben, zij laten zien dat het heel leuk is om in bad te spelen.
«
»
06:25 Rintje
Rintje weet extra koekbotjes bij zijn moeder te ontfutselen voor twee zelfbedachte vriendjes Kees en Liesje. Als Henriette en Tobias komen aanlopen, begraaft hij de koekbotjes snel in de zandbak.
«
»
06:30 Dinostad
Het blijkt dat niet alle schatten op eilanden midden in de oceaan liggen, soms kunnen kleine dino's ze in hun eigen tuin vinden.
«
»
06:35 Pingu in de stad
Pingu helpt bij de bloemenwinkel, maar er verschijnt een bij die klanten afschrikt.
«
»
06:40 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:50 Dropje
Dropje laat zien dat je niet bang hoeft te zijn voor de wind, zolang iemand je maar vasthoudt.
«
»
06:55 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:00 Simon Superkonijn
Opa is geÔrriteerd omdat de slakken zijn mooie sla opeten, dus gaat hij naar ze op zoek zodat hij ze weg kan halen. De kinderen helpen hem en beginnen met elkaar te ruziŽn: wie ze het eerst vindt is de winnaar.
«
»
07:05 Pop Papierstad
Het is vandaag sportdag en Mae-Mae is de jury. Maar als iedereen supergoed zijn best doet vindt Mae-Mae het maar moeilijk om de winnaar te kiezen want ze wil niemand teleurstellen.
«
»
07:15 SaÔd & Anna
Zonia neemt het rad van een hamsterkooi mee naar de werkplaats. De kooi en de hamster blijven in de winkel. Said en Anna vinden het zielig voor de hamster. Voorzichtig laten ze de hamster even los.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson is triest omdat het concert van zijn lievelingszangeres helemaal is uitverkocht.
«
»
07:30 Molang
Molang en Piu Piu zijn als journalisten op een missie om een foto te maken van het Monster van Loch Ness. Hiermee hopen ze de voorpagina's van de krant te kunnen halen. Niemand weet echter of het monster wel bestaat.
«
»
07:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush en Lilit overtuigen Sep om een experiment uit te proberen in het Diepe Woud.
«
»
07:50 Lou
Op weg van school naar huis ziet Lou SolŤne het huis van Tristan binnengaan. Ze is jaloers.
«
»
08:05 Kids on the block
De vrienden maken zich klaar voor het schoolbal. Rayan wil Leyla uitvragen voor zijn ultieme liefdesverklaring. Younes weet niet hoe hij aan een date moet raken en vraagt de Boefjes om hulp.
«
»
08:20 Wannabe's
Fitnesslerares Daisy gaat met Video King instructiefilmpjes maken voor haar fitnesskanaal. Mike heeft meteen een hippe sportoutfit gekocht, en ook al is hij totaal niet sportief, hij gaat er volledig voor.
«
»
08:35 De Smurfen
Boerensmurf en Hippe Smurf vinden een kist die een prachtig juweel bevat dat ongeluk brengt aan iedereen die het aanraakt.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Molang
Een bang paard dat een wagen achter zich aan trekt, loopt een dorp in het Wilde Westen binnen. Molang en Piu Piu slagen erin het dier te stoppen en ontdekken met verbazing de inhoud van de kar: flesjes met een magisch drankje dat enorme kracht geeft.
«
»
09:05 Molang
Molang en Piu Piu zijn brandhout aan het verzamelen voor de winter wanneer ze oog in oog komen te staan met een eenhoorn die verdwaald is in het bos. Onze twee vrienden volgen hun hart en besluiten hem terug te brengen naar het land van de eenhoorns.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
Het huis van meneer Timmers is net geverfd, dus hij gaat met de dieren mee naar de krater om daar een nachtje te logeren. Het wordt echter een nacht vol kattenkwaad van de pinguÔns.
«
»
09:20 Ziggy en de Zootram
Na het kijken van een griezelige film in de Tram-bioscoop besluiten Ziggy en zijn vrienden zelf een griezelfilm te maken.
«
»
09:30 De Smurfen
Na het gebruik van een spreuk om in contact te komen met haar innerlijke krijger, neemt Smurfbloesem zonder het te weten Storms krijgergeest over.
«
»
09:40 De Smurfen
Gargamel betovert Moppersmurf zodanig dat alles waarover hij klaagt in zijn huisje verschijnt.
«
»
09:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy is het zat om de hele tijd op te moeten ruimen en gaat in staking. Piya realiseert zich geleidelijk de noodzaak om op te ruimen, maar het is te laat: Oggy wordt net zo lui als de kakkerlakken, die hem daartoe aanmoedigen.
«
»
10:00 Tok Tok
Constance misbruikt haar macht over de kinderen en beveelt hen om alles voor haar te doen. De meiden leren haar een lesje door hun rollen om te draaien.
«
»
10:05 Tok Tok
Iedereen ziet dat Jean-Gabriel per ongeluk Otto's vaas breekt, maar hij doet nog steeds alsof hij onschuldig is. De meiden proberen hem zijn fout te laten toegeven.
«
»
10:10 De avonturen van kleine pinguÔn
Spiky is waarschijnlijk het liefste dier in het bos, maar met al haar puntige, scherpe stekels wil niemand bij haar in de buurt komen en haar liefdevolle vriendelijkheid blijft onopgemerkt.
«
»
10:15 De avonturen van kleine pinguÔn
Rosetta heeft een grote droom - haar ouders trots maken door de jaarlijkse Clearing Challenge te winnen. Haar tegenstander is het formidabele, atletische renpaard, CrŤme de la CrŤme, dat altijd wint.
«
»
10:20 Het betoverde dorp van Pinokkio
Er wordt een feestje gegeven omdat prinses Betilda op bezoek komt. Er mogen alleen prinsen en prinsessen op het feestje komen, maar Pinokkio en Kasimir besluiten toch naar het feest te gaan.
«
»
10:30 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio komt in de problemen als hij expres de haarkleur van Jodelle en Nettel verandert. Pinokkio wil de twee lastige zusjes die hem en Finny hebben uitgelachen, een lesje leren.
«
»
10:45 Royals Next Door
Stella is een echte ster als het gaat om spreken in het openbaar, maar ze vindt een presentatie geven voor de klas heel iets anders. Gelukkig heeft ze goede vrienden om op terug te vallen.
«
»
10:55 Royals Next Door
Stella en Molly moeten een weekend bij hun grootmoeder doorbrengen. Stella is boos, want ze heeft een normaal weekend met de tweeling gepland. Ze beseft dat met een beetje compromis iedereen een leuke 'koninklijke logeerpartij' kan hebben.
«
»
11:10 Lou
Lou heeft er genoeg van om in haar eentje het huishouden te runnen en elke dag pizza te eten bij Gino's omdat haar moeder liever computerspelletjes speelt dan te koken of het vuilnis buiten te zetten. Dus trekt ze in bij haar beste vriendin Mina.
«
»
11:25 Lou
Het is elke Halloween hetzelfde: als Lou thuiskomt, is de flat versierd met pompoenen en vleermuizen en haar moeder Emma verstopt zich achter de bank om haar bang te maken. Lou krijgt hier alleen maar een vermoeide glimlach van.
«
»
11:35 Dodo
Op de laatste schooldag hoort Joe dat Frisbo Kayla Madani leuk vindt. Joe wil zijn beste vriend helpen, maar er is een probleem: Kayla is de beste vriendin van Lily Scott.
«
»
11:45 Dodo
Het is Joe Connolly's eerste dag op de middelbare school en alles gaat mis. De ergste eerste dag ooit overleven zonder zijn beste vriend zou wel eens moeilijk kunnen worden.
«
»
11:55 Kapot gaan
Maksim wil de conditie en het uithoudingsvermogen testen van hemzelf en zijn vrienden.
«
»
12:10 Ket & Doc
Misschien zien mensen het niet meteen, maar een tuin is een magische plek. Er zitten overal kleine kriebelbeesten verscholen, en soms botst iemand er op een magisch wezen zoals Willow.
«
»
12:25 GameKeepers
Mats en Sari komen terecht in een spannende racegame. Met een sleutel moeten ze de wagen starten, om vervolgens de race te winnen. Als ze verliezen is het voor altijd game over. Maar dan verschijnt er plots een muur voor hen op straat.
«
»
12:50 Helden
De helden houden zo van dieren, dat ze deze keer een indrukwekkend dierenhotel besluiten te maken.
«
»
13:05 DierenDetectives
AustraliŽ. Wanneer 's nachts de dijk doorbreekt bij een zorgboerderij en alle dieren dreigen te verdrinken, slaat dromedaris Humphrey alarm. Boaz en Milan gaan naar de enige echte kamelenboerderij van Nederland.
«
»
13:30 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy katapulteert de kakkerlakken in Bobs huis in een augurkenpot. Walgend gooit de hond de pot in een vuilnisbak en Piya werft haar oom om de insecten te bevrijden, niet vermoedend dat Oggy er alles aan doet om de operatie te saboteren.
«
»
13:40 Dodo
Als een uitdaging uit de hand loopt, gooit Joe een bal naar een leraar en heeft hij een probleem.
«
»
13:50 Lou
Lou is er zeker van dat ze de sprookjesprins heeft gevonden die perfect bij haar moeder past. De slimme, knappe Alexander solliciteert naar de vrijgekomen huurwoning naast haar. Lou wil dat hij het contract binnenhaalt.
«
»
14:05 Royals Next Door
Er is een crisis van moederliefde tussen drie generaties Royals op Moederdag, totdat een onverwachte moeder Stella laat zien hoe men mensen weer bij elkaar brengt.
«
»
14:20 Tok Tok
Otto leest het weerbericht en haalt zijn plant tevoorschijn voor de regen. Maar het weerbericht is verkeerd en Otto kan zijn teleurstelling niet verwerken.
«
»
14:25 De avonturen van kleine pinguÔn
Oscar is nu doorgedrongen tot de besneeuwde, gevaarlijke kloven van de Noordelijke Alpen. Terwijl hij de diepe afgrond inglijdt, vindt Oscar onverwachte hulp in Leah, een meisjespinguÔn met een gretig oog op sociale media.
«
»
14:30 Prinsessia
Roos wil niet onder een ladder stappen waardoor Violet haar uitlacht. Dat is immers toch maar bijgeloof. Linde vindt dat niet netjes van Violet en besluit om haar een lesje te leren, samen met Iris en Basiel.
«
»
14:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Niemand kan Koekie weerstaan. Pinokkio en Kasimir maken daar misbruik van bij de heks.
«
»
14:55 Mega Mindy
Een oude vlam van oma komt terug naar de stad, en verleidt alle vrouwen met zijn mooie spullen. De commissaris vertrouwt het niet, en besluit hem in de val te lokken door zich te verkleden als rijke weduwe.
«
»
15:20 Molang
In het jaar 1840 is Molang de trotse eigenaar van een van de allereerste camera's van zijn tijd. Met veel enthousiasme fotografeert hij alles wat hij om zich heen ziet, maar de camera heeft zoveel licht nodig dat Molang al zijn foto's verpest.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Trees krijgt haar schilderijen maar niet verkocht aan Hans van de Galerij. Trees besluit haar tentoonstelling in de ijssalon te houden. Er staan zoveel schilderijen dat de ijssalon niet meer gezien kan worden.
«
»
15:30 Molang
Wanneer de dorpelingen vanuit de verte een aantal Vikingen zien aankomen, breekt er flinke paniek uit. Molang en Piu Piu wapenen zich met moed, borstels en shampoo om de gezichten van hun indringers te veranderen.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Sushi-Mushi is verrukt en trots dat Chanterelle heeft aangeboden zijn portret te schilderen voor in zijn restaurant. Maar zijn enthousiasme slaat al snel om in bezorgdheid.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Om de grootste friet ter wereld te maken, besluit Fizz de 'Fizzometer' uit te vinden. Maar Weasel knoeit ermee en laat Fizz per ongeluk krimpen. Magoo is gefascineerd door alles wat klein is.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Magoo kijkt ernaar uit om elke ochtend verse eieren te eten, maar de kip Janine is verdwenen. Hij gaat naar het huis van Wezel en verwart Fizz met de vogel. Hij vangt haar en sluit haar op in zijn kippenhok.
«
»
16:05 Imago
Terwijl ze hun beschadigde voertuig proberen te repareren, ontmoeten de helden Ali, een jonge jongen die hen vertelt dat er een vliegende tapijtrace op het punt staat plaats te vinden.
«
»
16:30 Rox
De veiligheidsdiensten hebben een dreigbrief ontvangen. De schrijver eist tien miljoen euro, en anders blaast hij de stuwdam op. De overheid heeft de stuwdam gesloten en onderzocht, maar de kolonel vertrouwt het niet. Team Rox gaat op onderzoek uit.
«
»
17:00 Ghost Rockers: compilatie
Compilatie 2.
«
»
17:50 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Piya ontdekt een ei in de tuin en laat het aan Oggy zien, die het gaat uitbroeden. Hoewel Piya aanvankelijk enthousiast is, wordt ze al snel in de steek gelaten door haar oom, die door het moederschap is getransformeerd.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Schijtluizen
Sien en Naomi ontrafelen de geheimen van de egel, het meest stekelige diertje uit je tuin. Zijn die stekels echt zo scherp als je zou denken?
«
»
18:15 Nachtwacht
Een wezen zint op wraak nadat ze decennia geleden werd opgesloten in een diepe duisternis. Intussen bereidt de Nachtwacht zich voor op een speciaal moment. Vega mag namelijk na 77 jaar weer voor een dag uit het boek.
«
»
18:40 De Hoppers
Arno vindt Hoppercola uit en ziet in de plechtigheid die live wordt gestreamd een opportuniteit om reclame te maken voor zijn frisdrank.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Olly moet Mike helpen met het organiseren van zijn papieren. Olly gaat met tegenzin aan de slag, maar dan is Mike zijn perforator plots verdwenen. Olly kan dus niet meer verder werken.
«
»
19:30 Find Me in Paris
Lena ontdekt dat ze door de tijd is gereisd en ze moet blijven op de L'Opťra in Parijs als een moderne tiener. Victor, Henri's vader, probeert haar te vinden en te redden, maar hij is niet de enige die haar zoekt.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Koningin Elisabethwedstrijd Viool
Elke finalist zal het verplichte werk vertolken, dat speciaal voor de finale van deze vioolwedstrijd geschreven werd door Thierry Escaich (wereldpremiŤre op maandag 27 mei 2024), en een concerto naar keuze, met het Belgian National Orchestra.
«
»
22:45 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers