TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Plop & de Peppers
Pip kan haar lievelingsknuffel nergens vinden en ze wordt hier erg verdrietig van.
«
»
06:10 Plop & de Peppers
Pepijn denkt een meester te zijn in hypnose. Zijn vrienden willen hem steunen in zijn hobby en spelen mee. Ze doen alsof ze onder hypnose zijn, maar Pepijn begint het iets te bont te maken.
«
»
06:20 Wissper
IJsberen Bert en Barry schrikken wanneer een van de twee groen begint te worden. Wissper hoopt dat de groene krokodil Kev kan helpen, maar Kev vindt het hartstikke leuk om groen te zijn.
«
»
06:25 Wakandy
Andy Peelman gaat elke uitdaging aan die op zijn pad komt. Met veel moed en soms net iets te veel zelfvertrouwen meet hij zich met tal van topsporters en bekende Vlamingen die uitblinken in hun vakgebied.
«
»
06:40 Heidi
Heidi en grootvader zijn eindelijk terug in de bergen. Tot hun grote schrik blijkt hun chalet verwoest te zijn door een lawine. Terwijl ze hun spullen redden, vindt er nog een catastrofe plaats.
«
»
07:00 Nils Holgersson
Nils ontmoet een vleermuis die muziek maakt. De vleemuis neemt Nils mee naar een feestje, maar daar blijkt hij een deal te hebben gesloten met de Zwarte Elf.
«
»
07:15 Het dagboek van K3
Een eerste eigen show, een derde cd en hun allereerste K3-film: de leukste momenten van het voorbije jaar worden op een rijtje gezet. De vraag is hoe Marthe, Hanne en Klaasje dit allemaal ervaren.
«
»
07:25 VLOGLAB Crazy #Stories
Alle vloggers verzamelen bij het huis van Anneleen om haar op te sporen en te weten te komen wat haar overkomen is. Nadat de trouw van Chakir en ZoŽ abrupt eindigde proberen ze er nu toch het beste van te maken door samen op huwelijksreis te gaan.
«
»
07:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
Koen en Tineke worden opgeroepen voor een vreemd pakket aan een bushalte. Wanneer ze de zak openen, vinden ze iets totaal onverwachts.
«
»
08:15 Hallo K3
Josje past met veel plezier op Soezie, de poes van Marcel, maar dan ontsnapt het diertje. Kristel krijgt een vis cadeau van Rosie en ze organiseert een etentje met de meisjes en Bas.
«
»
08:35 Draken: Reddingsrijders
Magnus' mechano-draak dreigt de Riders te vervangen, maar dan loopt het uit de hand.
«
»
08:55 Super Monsters
De Super Monsters willen het toneelstuk 'Alice in Wonderland' opvoeren. Katya wil zich strikt aan het boek houden, maar de anderen hebben geweldige ideeŽn over welke personages in het toneelstuk zouden kunnen voorkomen.
«
»
09:05 Super Monsters
De Super Monsters voeren hun versie van 'Alice in Wonderland' op als toneelstuk. Veel gekke en geweldige personages spelen een rol. Het publiek is razend enthousiast over hun creatieve opvoering.
«
»
09:20 De Sterrenstudio
De Sterrenstudio barst van het talent, omdat vedette-zusjes Lio en Nell op het sterrenpodium stralen. En in de spetterende spelrondes neemt team rood van sterspeler Maite het op tegen team blauw van sterspeler Sem.
«
»
09:40 De keuken van Sofie
Koken hoeft niet per se prijzig te zijn. Sofie laat ons zien hoe je een heerlijke, maar toch budgetvriendelijke quiche kunt bereiden.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Border Security: Australia's Front Line
De inhoud van de koffer van een jonge vrouw uit China zou catastrofale gevolgen kunnen hebben voor een hele industrie. Twee broers die beweren dat ze toeristen zijn, worden betrapt op een leugen.
«
»
12:25 Milo
Robyn wil zich verontschuldigen bij Emily en vraagt Hilde om haar gegevens. Die regelt op haar beurt een facetime tussen beiden.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Amťlie heeft Lars iets op te biechten. Stefanie en Hanne willen een tripje naar Parijs boeken om er Emma's vrijgezellen te vieren.
«
»
14:15 Wittekerke
Marcel en Joke zijn terug uit Monaco. Tijdens de terugreis heeft ze geen woord gezegd en ook nu blijft ze zwijgzaam.
«
»
15:15 The Good Doctor
Shaun, Morgan en Lim behandelen een vijfentwintigjarige loper met een ernstige zwelling. Wanneer de situatie verslechtert, roept Shaun de hulp in van Carly. Park, Claire en Melendez behandelen ondertussen twee zestienjarige kankerpatiŽnten.
«
»
16:20 Superstore
Amy en Jonah helpen Mateo bij een speelgoedinzamelingsactie voor kinderen vanwege zijn aankomende hoorzitting, maar ze komen daarbij in conflict met iemand van een concurrerend goed doel.
«
»
16:40 B&B zoekt Lief
Isabel wordt verrast door Maurice die charmant uit de hoek komt na het klussen. Ook schrijver Filip toont zich een ware beddenkoning in haar kasteel.
«
»
17:20 B&B zoekt Lief
Dirk en Regine genieten tijdens een idyllische zondag van een ontbijt voor twee. Arno zet met Desirťe en Aylin koers naar een wijnboer, maar het ritje loopt niet van een leien dakje.
«
»
17:50 Border Security: Australia's Front Line
Een nerveuze man beweert dat hij zijn vrouw bezoekt naar aanleiding van hun huwelijksverjaardag. Maar wat er in zijn bagage zit, kan het einde van zijn reis betekenen. Daarnaast wordt er een medicijnafgifte onderschept.
«
»
18:20 Milo
Terwijl Linda gratis koeken blijft uitdelen in de bakkerij, maakt Milo zich zorgen over haar oma. Alice stelt haar gerust, maar verbergt een traan.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Jan wordt verrast in de Jan & Alleman. Rudi heeft een goed verjaardagscadeau voor Zjef in gedachten.
«
»
20:40 Boer zkt Vrouw - 20 jaar
Dina blikt terug op twintig jaar aan liefdesverhalen. Ze bezoekt enkele succesvolle boerenstellen, ze zit samen met de pioniers van 'Boer zkt Vrouw' en ze ontmoet twee nieuwe boeren die op zoek zijn naar liefde.
«
»
21:50 Het Grote Duel: De Wever - Magnette
Stef Wauters en Caroline Fontenoy leggen politici Bart De Wever en Paul Magnette het vuur aan de schenen over hun toekomstvisie op ons land.
«
»
23:10 Chicago Med
Will Halstead helpt Goodwin met een geheim onderzoek. Archer en Charles hebben te maken met een tweeling die helemaal identiek wil zijn. Stevie en Dylan behandelen een patiŽnt met sikkelcelziekte.
«
»
00:05 Familie
Jan wordt verrast in de Jan & Alleman. Rudi heeft een goed verjaardagscadeau voor Zjef in gedachten.
«
»
00:40 The Good Doctor
Shaun, Morgan en Lim behandelen een vijfentwintigjarige loper met een ernstige zwelling. Wanneer de situatie verslechtert, roept Shaun de hulp in van Carly. Park, Claire en Melendez behandelen ondertussen twee zestienjarige kankerpatiŽnten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers