TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Neighbours: A New Chapter
Melanie en Krista worden geconfronteerd met hun fouten uit het verleden. Nicolette heeft een mysterieus cadeau gekregen. Terese wordt geconfronteerd met een emotionele waarheid.
«
»
02:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:30 Cold Case
Het team onderzoekt de zaak van een jongen die in een vriezer verschijnt en zijn wijsvinger mist. Ze ontdekken drie andere kinderen vermoord in dezelfde omstandigheden en de connectie die alle kinderen hebben is hun liefde voor hetzelfde videospel.
«
»
08:10 ER
Pratt weet zich geen raad wanneer zijn mentaal gehandicapte broer Leon thuis opduikt met een vriend die een ernstige kogelwond heeft opgelopen, tijdens een overval waar Leon aan meegeholpen heeft.
«
»
08:55 Neighbours: A New Chapter
Melanie en Krista worden geconfronteerd met hun fouten uit het verleden. Nicolette heeft een mysterieus cadeau gekregen. Terese wordt geconfronteerd met een emotionele waarheid.
«
»
09:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:50 CSI: Miami
Het team moet vechten voor het leven van een zwangere vrouw nadat ze aangevallen wordt in haar auto. Het onderzoek wijst uit dat zij niet een willekeurig slachtoffer was, maar dat haar auto gesaboteerd is.
«
»
10:35 FBI
Het team haast zich om een seriemoordenaar te stoppen nadat drie vrouwen verzwaard op de bodem van een meer worden aangetroffen. Jubal onderzoekt een oudere opgeloste zaak nadat er meerdere overeenkomsten zijn met de recente slachtoffers.
«
»
11:25 Castle
Detective Slaughter vraagt Castle om help bij een vooraanstaande overvalzaak. Al snel blijkt echter dat het bewijs in de richting van Slaughter wijst.
«
»
12:15 NCIS
Kolonel Parks werd enkele weken geleden vermoord aangetroffen en Vance wil dat het team de zaak onderzoekt. Gibbs ondervraagt Nick, de zoon van het slachtoffer, die al snel bekent, maar Gibbs gelooft hem niet.
«
»
13:05 Bones
Een vreemde `capsule' met menselijke overblijfselen spoelt aan op het strand. Angela en Hodgins ontdekken een geheim over Cam.
«
»
13:50 Younger
De relatie tussen Josh en Liza komt onder druk te staan nadat hij is opgenomen in een profiel van de New York Times.
«
»
14:15 ER
Kerry krijgt een begeerde promotie ten koste van een verbitterde Romano. Op de spoedafdeling komen ondertussen zwaargewonde tienermeisjes binnen die aangereden werden door een klasgenoot.
«
»
15:05 Neighbours: A New Chapter
Karl maakt zich zorgen over Holly's relatie, en Aaron en Cara bedenken een sluw plan.
«
»
15:35 Cold Case
September 1963 is de start van het schooljaar. De zestienjarige tomboy-stijl Samantha Randall komt haar nieuwe klaslokaal binnen. Ze is meteen de bron van spot en gekibbel door een kerel, Red Buckley.
«
»
16:20 CSI: Miami
Een suikerfabriek explodeert, en bij het onderzoek komt het team achter het schokkende geheim van een van de werknemers. Het onderzoek brengt ook een dood lichaam naar boven.
«
»
17:05 Castle
Een befaamde casanova wordt op brutale wijze om het leven gebracht. Castle en Beckett moeten zich onderdompelen in de wereld van de elite om de moordenaar te vinden.
«
»
17:55 FBI
De leider van een drugskartel en één van 's werelds meest gezochte mannen, Antonio Vargas, wordt door het team opgepakt. Het hele hoofdkwartier van de FBI komt in gevaar wanneer zijn handlangers een terroristische dreiging onthullen.
«
»
18:45 Criminal Minds
Wanneer mensen uit de omgeving van een populaire tv-actrice dood beginnen te gaan, schakelen Gideon en dr Reid de rest van de Behavioral Analysis Unit in om assistentie te verlenen.
«
»
19:40 Bones
Een straatartiest valt in zijn eigen lijm waar menselijke overblijfselen in zitten. Booth zoekt in een comedy club naar verdachten.
«
»
20:35 Vermist
Joeri, de broer van Michael, verdwijnt nadat hij is vrijgekomen uit de gevangenis. Gezien zijn verleden van drugs en kleine criminaliteit gaat Michael er vanuit dat zijn broer weer op het slechte pad is. De vriendin van Joeri spreekt dat tegen.
«
»
21:40 Vermist
De zestienjarige Louic komt na een avondje stappen niet thuis. De ongeruste ouders informeren bij zijn vrienden, maar niemand weet waar hij is. Uiteindelijk blijkt dat Louic niet zo'n brave jongen is.
«
»
22:40 Vermist
Siska is rijk geboren en geniet volop van alle media-aandacht die haar te beurt valt. Maar wanneer ze na een feestje op de Lokerse Feesten verdwijnt, komt de Cel Vermiste Personen erachter dat niet alles rozengeur en maneschijn was.
«
»
23:40 Friends
Een van de mannen voelt zich erg ontdaan om het feit dat Rachel van hen niet op dezelfde manier afscheid heeft genomen als van de andere vrienden. Hij is erop uit om op een andere manier afscheid van haar te nemen.
«
»
00:15 Friends
Ross heeft het lastig met Rachels vertrek naar Parijs. Intussen blijkt dat draagmoeder Erica een tweeling verwacht. Daarnaast vertelt Mike aan Phoebe dat hij kinderen wil en koopt Joey een origineel cadeau voor het nieuwe huis van Chandler en Monica.
«
»
00:50 Neighbours: A New Chapter
Karl maakt zich zorgen over Holly's relatie, en Aaron en Cara bedenken een sluw plan.
«
»
01:25 ER
Kerry krijgt een begeerde promotie ten koste van een verbitterde Romano. Op de spoedafdeling komen ondertussen zwaargewonde tienermeisjes binnen die aangereden werden door een klasgenoot.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers