TVgids - Play 5

Andere zender »
x
VRT 1CanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:15 CSI: Vegas
Er wordt stoffelijk overschot gevonden in het bad van de eigenaar van een congrescentrum. Het CSI-team gaat dit onderzoeken. Sara en Grissom deze zaak gebruiken om dichterbij een getuige te komen een paar dagen voor Hodges' rechtszaak begint.
«
»
08:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 NCIS
Het team linkt een bizarre misdaad aan een reeks aanvallen op dakloze veteranen. McGee, Bishop en Torres moeten veel bewijsmateriaal opschonen omdat ze informatie hebben achtergehouden.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:50 NCIS
Het team onderzoekt een marine-korporaal nadat er aanwijzingen zijn dat ze haar buurman heeft vermoord terwijl ze door een hypnotherapeut werd behandeld voor slapeloosheid.
«
»
12:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:45 NCIS
Wanneer de zoon van een onderofficier wordt vermoord in zijn welkomsthuis van een gevangenispartij, wijst bewijs erop dat Kasie's levenslange beste vriend, Dante Brown, de verdachte is.
«
»
14:30 NCIS
Tijdens het onderzoek naar de moord op een Marine ontdekt het NCIS-team een netwerk van live-streaming verborgen spionagecamera's in de kamers van een motel in Virginia.
«
»
15:15 NCIS
Het team onderzoekt de moord op een muzikant van het marineorkest.
«
»
16:05 NCIS
Het team onderzoekt de moord op een onderofficier die live werd gestreamd op een populaire gaming app. Gibbs wordt gevraagd om op zijn 11-jarige buurjongen te passen.
«
»
16:55 NCIS
Gibbs en het team helpen Ziva met datgene wat ze nog moest oplossen voordat ze zou terugkeren naar haar familie.
«
»
17:45 NCIS
Gibbs moet de gevolgen onder ogen zien van het helpen van Ziva met het enige dat ze moest regelen voor ze naar haar familie zou terugkeren.
«
»
18:35 NCIS
Het NCIS-team onderzoekt een F-18-crash en de daaropvolgende verdwijning van de piloot. McGee bespreekt met tegenzin een zeer persoonlijke beslissing met zijn teamgenoten.
«
»
19:30 NCIS
Nadat een lichaam werd gevonden op een testlocatie voor onbemande luchtvaartuigen, moet het NCIS-team bepalen of de dood een moord of een ongeval was.
«
»
20:20 NCIS
Nadat Torres en Bishop slachtoffers zijn van een vluchtmisdrijf, vecht Torres voor zijn leven in de ICU.
«
»
21:10 NCIS
De hoofdverdachte in een moordzaak is een vrouw die Phillip Brooks, een vriend van Gibbs, ontmoette op een datingsite. Sloane heeft een geheime aanbidder op Valentijnsdag.
«
»
21:55 NCIS
Het team onderzoekt de zelfmoord van een gepensioneerde marineofficier die een zeldzame, waardevolle - en mogelijk gestolen - munt aan het Nationaal Museum van de Marine heeft overgelaten.
«
»
22:45 NCIS
Het NCIS-team onderzoekt de dood van een officier van de marine, die op dezelfde manier vermoord is als zijn ouders tien jaar geleden.
«
»
23:35 The Blacklist
Red neemt een gokje en onderzoekt het bestaan van een mysterieuze rechtbank terwijl Liz en Ressler achter een crimineel aanzitten die bekend staat als de Judge.
«
»
00:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT 1 logo

De achtjarige Bruno verhuist in de Tweede Wereldoorlog met zijn familie naar een mooi huis in Berlijn. Er is echter niets te doen en niemand om mee te spelen, totdat Bruno op ontdekkingsreis gaat en over het hek van hun huis klimt. Hij ontmoet daarachter Shmuel, een jongen in een gestreepte pyjama die achter een hek woont met een heleboel andere mensen met diezelfde pyjama. De twee jongens sluiten vriendschap, maar het is een vriendschap die niet zonder gevolgen blijft.

'The Boy in the Striped Pyjamas', film uit 2008 met oa. Asa Butterfield, om 23.10 uur op VRT 1.

Dossiers