TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:25 Bal National
Gehaktbal met 'sauce lapin' en puree van Joël Robuchon en een gehaktbal met krieken en puree.
«
»
09:55 Apero - Dining
Jeroen de Pauw en Andy de Brouwer bundelen hun fantasie en serveren kleine gerechten en opmerkelijke dranken voor een eigentijds avondje eetplezier. Andy maakt een eigen variant op de Bloody Mary en Jeroen lepelt kruidige tonijntartaar op toastjes.
«
»
10:30 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:30 Het zelfbouwhuis
Nu de woning zo goed als afgewerkt is worden er een aantal noodzakelijke controles uitgevoerd, zoals de definitieve luchtdichtheidstest. Ook de riolering wordt gekeurd, zodat alles conform de eisen is voordat het huis kan worden bewoond.
«
»
11:50 Mijn tuin
De beste tips en tricks voor het onderhouden van je tuin. Alles komt aan bod: van het opgeruimd houden van je tuinhuisje tot aan het kweken van je eigen moestuin.
«
»
12:10 Het appartement
Een appartement wordt onder handen genomen, en van casco tot volledig afgewerkt getoond.
«
»
13:00 De Gezonde Goesting
Chef Steffi serveert de perfecte camouflagetechnieken om kinderen stiekem groenten en fruit te doen eten. Op het menu staan drie kindvriendelijke gerechten: een granola met koekjessmaak, een kleurrijke smoothie en een roze puree met zalmballetjes.
«
»
13:25 Feest van Eigen Bodem
Bart Desmidt begint met drie heerlijke hapjes met lokale kazen: een koekje van Oud Brugge met worteldip, peer met Pas de Bleu en een omelet met Passendale en groene kruiden. Daarna bereidt hij een sappige varkenskroon met bloemkool en mouseline.
«
»
13:50 De Dagschotel
Als kleinzoon van een visser, is zijn grote liefde natuurlijk verse vis. Sterrenchef Bart Desmidt kiest vandaag voor de kabeljauw en maakt er een overheerlijke dagschotel mee. Hij bereidt de vis met vermout, tomaten en polderpuree.
«
»
14:00 Huizenjagers
Romy en Niels waren allebei te zien in het laatste seizoen van The Sky is the Limit en daar sloeg de vonk over. Nu zijn ze samen op zoek naar een instapklaar appartement in de buurt van Westerlo.
«
»
14:45 Huizenjagers
Melissa en Wim zijn vorig jaar getrouwd en hun eerste kindje is op komst. Hiervoor zijn ze op zoek naar een kindvriendelijke halfopen bebouwing met een tuin. Liefst van al ligt hun nieuwe woonst in een rustige buurt.
«
»
15:35 Achter de schermen
Bijgestaan door een kransje Bekende Vlamingen, bespreken Pieterjan Marchand en Jeff Bronder in hun eigenzinnige podcast elke week wat er gaande is achter de schermen van het Vlaamse medialandschap.
«
»
16:50 Bake Off Vlaanderen
De bakkers krijgen hulp van enkele oude bekenden bij het maken van hun droomhuis uit koek, al is dat niet voor iedereen een geschenk. Wie o wie zal de baktent moeten verlaten?
«
»
18:00 Het Parket
Parket opent voor de eerste keer in zijn bestaan de deuren om een inkijk te geven in zijn werking. Een jaar lang volgden de cameraploegen alle activiteiten voor en achter de schermen van tachtig magistraten en tweehonderd medewerkers.
«
»
18:55 Ooit Vrij
Een man met een zwaar verleden hoopt aanvaard te worden in het transitiehuis van Mechelen. Maar dan moet hij eerst aan zijn verslaving werken. In de gevangenis van Haren nadert een vrouw het einde van haar straf.
«
»
19:55 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
22:05 Axel in Amerika
In dit programma doorkruist Axel Daeseleire de Verenigde Staten. Van Texas over Florida tot Tennessee en New York. Axel reist met grote ogen door een land van extremen.
«
»
23:15 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
00:05 De Zussen Coorevits
Een ongefilterde tête-a-tête over flirten en flabberarmen, daten en satisfyers, maar ook over co-ouderschap en intimiteit.
«
»
00:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'The Floor' - Bruno Wyndaele (VTM)

Bruno Wyndaele verwelkomt 100 kandidaten. Twee van hen spelen het eerste duel, waarbij de verliezer het spel meteen zal moeten verlaten. Na deze zenuwslopende eerste aflevering blijven er nog 89 kandidaten over. Zij strijden verder voor de hoofdprijs van 40.000 euro. Wie zal de strijd overleven?

'The Floor', om 20.30 uur op VTM.

Dossiers