TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 Likoké on Tour
Piet Huysentruyt gaat met zijn team op ontdekking en koken in Zuid-Afrika.
«
»
09:15 Meesterlijke Klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens toont hoe je een heerlijke, klassieke bouillabaise met rouille op tafel zet.
«
»
09:45 Beach Barbecue
Voor Bart Desmidt is het strand van Knokke-Heist zijn dagelijkse habitat. Met een grote glimlach en de zon op zijn gezicht, tovert de chef mosselen, pladijs, entrecôte en vogelnestjes op de grill. Een zomers topmenu.
«
»
10:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:55 The Nanny
Fran neemt Grace mee naar een supermarkt in een rijke buurt, in de hoop er toevallig de man van haar leven tegen het lijf te lopen. Haar listig plannetje levert onmiddellijk resultaat op: ze ontmoet er de succesvolle beursmakelaar Glen Mitchell.
«
»
13:25 The Nanny
Het huis van de Sheffields staat in rep en roer wanneer Fran de laatste hand legt aan de voorbereidingen van haar moeders verjaardagsfeestje. Omdat Maxwell er zelf niet kan bij zijn, biedt hij Fran en haar gasten een dure wijn uit zijn kelder aan.
«
»
13:50 Friends
Chandler en Joey willen Ben meenemen om zo vrouwen aan te trekken, alleen gaat dat helemaal mis. Phoebe raakt haar baan als muzikant bij Central Perk kwijt.
«
»
14:15 Friends
En dronken Rachel belt Ross op en onthult haar gevoelens op zijn antwoordapparaat. Ross moet nu een keuze gaan maken tussen Rachel en Julie. Monica is de nieuwe personal trainer van Chandler.
«
»
14:45 De wereld op je bord
Deze keer staat een masterclass Turkse mezze tabagi centraal. Ideaal voor een tafel vol superlekkere hapjes. Hanne wordt helemaal ingewijd in de echte hummus, muhammara, sigara boregi, mucver, patlican-biber salatasi en arnavut cigeri.
«
»
15:05 A la carte
Hobbykok Joris herinnert zich de lekkere steak met Stroganoffsaus, die hij vroeger elke zaterdag met zijn ouders ging eten in het lokale restaurantje in Hasselt. Zijn vraag aan Johan om dit lekkere gerecht voor hem te reconstrueren.
«
»
15:30 Op hete kolen
Er worden varkensribbetjes op de hete kolen gegooid voor een zeer sappig resultaat.
«
»
16:00 Tussen 4 Buren
In 'Tussen 4 Buren' wisselen de beste buren 48 uur van huis om er één kamer in een compleet nieuw jasje te steken. Twee dagen lang klussen, schilderen en decoreren ze erop los. Ze staan er niet alleen voor; Jani en een interieurdesigner helpen.
«
»
16:40 The Nanny
Maxwell zoekt acteurs voor zijn nieuwste musical: Oliver. C.C. stelt voor de jonge tv-ster Jack Walker te casten als hoofdrolspeler. Dat ziet Maxwell eerst niet zitten, maar besluit hij hem toch naar New York te halen.
«
»
17:10 The Nanny
Fran ontdekt dat ze een bontjas van haar overleden groottante Mimma Fayga heeft geërfd.
«
»
17:40 Friends
Ross weet niet wie hij moet kiezen tussen Julie en Rachel en de anderen sporen hem aan alle voor- en nadelen op te schrijven. Rachel ontdekt de lijst waarop Ross een vergelijking heeft gemaakt tussen haar en Julie.
«
»
18:15 Friends
Phoebe probeert haar echte vader op te sporen voor een familiereünie met kerst. Rachel en Monica geven een kerstfeest.
«
»
18:45 Auwch_
De relatie tussen Axel en Anneke is een tijdje on-hold gezet en Axel woont nu op hotel. Wanneer hij en Ben Josje van K3 tegen het lijf lopen, profiteert Axel van zijn single-status om achter haar aan te gaan.
«
»
19:25 Tussen 4 Buren
In 'Tussen 4 Buren' wisselen de beste buren 48 uur van huis om er één kamer in een compleet nieuw jasje te steken. Twee dagen lang klussen, schilderen en decoreren ze erop los. Ze staan er niet alleen voor; Jani en een interieurdesigner helpen.
«
»
20:10 Stukken van mensen
De experts beoordelen een achttiende-eeuws kamerscherm, een lamp van het befaamde Parijse designhuis Maison Jansen én een propeller uit WOII van Peter Van Asbroeck. Peter bezoekt de experts met een speciale reden.
«
»
21:15 De Verhulstjes
In het nietsvermoedende Saint-Tropez verwachten De Verhulstjes twee eregasten. James en Dorian komen op bezoek en ze hebben het lelijkste cadeau ooit bij. Maar dan trekken er plots wel heel donkere wolken over de villa.
«
»
22:15 Gent West
Tom doet een schokkende ontdekking over Christel. Het brengt hem zodanig van zijn stuk, dat hij zich verliest in drank en drugs. Wanneer Steve ontdekt hoe Tom ervoor staat, besluit hij hem uit de brand te helpen.
«
»
23:25 MIDMID MEISTER
Podcast die terugblikt op de EK-speeldag en vooruitblikt op de aankomende affiches.
«
»
00:30 Stukken van mensen
De experts beoordelen een achttiende-eeuws kamerscherm, een lamp van het befaamde Parijse designhuis Maison Jansen én een propeller uit WOII van Peter Van Asbroeck. Peter bezoekt de experts met een speciale reden.
«
»
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jaak Van Assche als Fernand in 'F.C. De Kampioenen'

Tijdens een staking van de cipiers worden Marc en Maurice als gemeentepersoneel mee ingezet om de gevangenen te bewaken. DDT, die nog steeds vastzit, maakt van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen. DDT wil koste wat het kost wraak nemen op de Kampioenen. Wanneer hij naar zijn oude 'garage' terugkeert, maakt hij kennis met Fernand. DDT ziet in hem de ideale bondgenoot voor zijn wraakactie. De Kampioenen speculeren ondertussen over het fortuin van Boma. Hoe kan iemand zo rijk worden met een slecht product als de Bomaworst? Of is Boma bezig met zaakjes die het daglicht niet mogen zien?

'F.C. De Kampioenen', om 19.45 uur op VRT 1.

Dossiers