TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
04:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 Fingerfood
Op het menu vandaag pommes pont neuf met remoulade en feestcroque met gedroogde ham en truffel.
«
»
09:20 Urban Barbecue
Chef Bart Desmidt en z'n souschef Philip Vandamme maken vijf gerechtjes die lekker en anders zijn. Om te beginnen is er gegrilde artisjok met gedroogde ham met gegrilde tijmolie.
«
»
09:50 Karola's Kitchen
Gewoon gezond en goed eten is altijd mogelijk, ook 's middags op het werk. Karolien bereidt twee lunches 'on the go'. Deze zijn een sappige frittata met spinazie en feta en frisse spring rolls met een mangodip.
«
»
10:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:00 The Nanny
Frans eerste verjaardag bij de Sheffields komt steeds dichterbij. Het vreemde gedrag van de familie en Maxwells expliciete vraag om thuis te zijn op zaterdagavond doet de kinderoppas vermoeden dat ze een groot feest voor haar hebben gepland.
«
»
13:25 The Nanny
Een vrouw verliest door de drukte haar baby in de metro. Fran ontfermt zich over het kindje en neemt de baby mee naar huis. Echter wordt ze vervolgens beschuldigd van ontvoering.
«
»
13:50 Friends
Ross is niet blij als Phoebe de borstvoeding van Carol proeft voor zijn zon.
«
»
14:15 Friends
Als Mr. Heckles overlijdt en al zijn bezittingen aan Monica en Rachel nalaat, ontdekt Chandler griezelige overeenkomsten tussen zijn leven en dat van de overleden excentriekeling.
«
»
14:40 Open Vuur
Pitmaster Jord blijft een hele nacht op voor een slow, smoked varkentje in een zelfgebouwde brick pit. Tom en Dominique maken ondertussen een schnitzel klaar en knutselen met krab en klei. Sarah daagt Jord uit voor een spelletje petanque.
«
»
15:15 Uit de Schelp
"Het goud uit de zee". Zo noemt chef Johan Segers de schaal- en schelpdieren waarmee hij in dit programma aan de slag gaat. Net zoals we Johan kennen, zorgt hij ook deze keer voor toegankelijke gerechten waarin de pure smaken tot hun recht komen.
«
»
15:30 Veggie!
Philippe Van den Bulck maakt een veggieburger.
«
»
15:45 Tussen 4 Buren
In 'Tussen 4 Buren' wisselen de beste buren 48 uur van huis om er één kamer in een compleet nieuw jasje te steken. Twee dagen lang klussen, schilderen en decoreren ze erop los. Ze staan er niet alleen voor; Jani en een interieurdesigner helpen.
«
»
16:25 Man With a Plan
Andi's arts adviseert haar te stoppen met de pil. Adam en Andi zijn het oneens met elkaar.
«
»
16:50 Man With a Plan
Adam belooft niet meer tegen Andi te liegen, maar krijgt het moeilijk als hij Joe moet dekken.
«
»
17:15 The Sky is the Limit
De Martensen worden uitgenodigd door miljardair Rob Jarrtet. Hij ontvangt hen in zijn Beach villa. Yves is ooit begonnen met één beerton en een tractor maar zijn bedrijf is inmiddels serieus uit de voegen gebarsten.
«
»
18:25 Viva la Feta
Ook al heeft Bart mindere periodes gekend in zijn leven, zijn vrouw is het geheim achter zijn geluk.
«
»
19:35 Auwch_
Even leek het erop dat Elke zwanger is, maar de ontgoocheling is groot wanneer de dokter laat weten dat de gebruikte test onbetrouwbaar bleek. Hij raadt hen aan om in groepstherapie te gaan om het verlies te verwerken.
«
»
20:15 Auwch_
De relatie tussen Axel en Anneke is een tijdje on-hold gezet en Axel woont nu op hotel. Wanneer hij en Ben Josje van K3 tegen het lijf lopen, profiteert Axel van zijn single-status om achter haar aan te gaan.
«
»
20:55 Ocean's Eleven
Dief Danny Ocean stelt een team samen om drie casino's in Las Vegas te beroven. De eigenaar heeft namelijk een relatie met Danny's ex-vrouw.
«
»
23:15 MIDMID MEISTER
Podcast die terugblikt op de EK-speeldag en vooruitblikt op de aankomende affiches.
«
»
00:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code 37' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

De twintigjarige Elke Verbiest is het slachtoffer van een gruwelijke groepsverkrachting en wordt daarna voor dood achtergelaten. Hannah en haar team zetten alles op alles om de zaak op te helderen en komen op het spoor van de instelling De Oase en oprichter Jules Uitdenhouwe. Omdat er meerdere DNA-sporen gevonden zijn bij Elke wordt de zaak steeds complexer. Hoewel Hannah ervan overtuigd is dat Jules meer weet over de zaak, lijkt het onderzoek hen te leiden naar Gunther Devalck. Terwijl Hannah vreest voor het geesteswelzijn van haar vriendin Vicky, neemt haar eigen queeste haar steeds meer in zijn bezit. Samen met Koen waakt ze immers dag en nacht bij haar afkickende vader Robert.

'Code 37', om 23.30 uur op VTM.

Dossiers