TVgids - Play 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 TEAM OCHTEND
Bart De Raes neemt de ochtendshow van Play Nostalgie tussen 6 en 9 voor zijn rekening. Bart, de luisteraars en wisselende gasten Yanko Beeckman, Liesa Naert, Gene Thomas, Céline Van Ouytsel en Fleur Brusselmans vormen samen 'Team Ochtend'.
«
»
09:00 Smossen Mag
Roger van Damme maakt samen met drie jonge gasten TV-food. Cel, Thomas en Luca behoren vandaag tot de gelukkigen en samen met Roger maken ze chips van vergeten groenten, een lekker dipsausje en natuurlijk popcorn.
«
»
09:20 Soep!
De chefs maken een Italiaanse kippensoep en een keteltje met rundvlees, gevogelte en groenten.
«
»
09:35 Op hete kolen
Hippe chef Michaël kiest vandaag voor een op en top zomers barbecue gerecht: geroosterd buikspek met verse guacamole. Hierbij serveert hij nog een fris slaatje met rucola en laat hij zien hoe je de mayonaise een echte barbecue rooksmaak geeft.
«
»
10:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:25 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
13:35 Fingerfood
Deze keer laat chef Nicolas Nuyens zien hoe je pizza met spinazie en blauwe kaas, en gemarineerde gamba's maakt.
«
»
13:55 De Smaaktoerist
De grijze garnaal verdient een ereplaats. Jeroen de Pauw bezoekt West-Vlaanderen en vindt er karnemelk en echte Belgische mosterd. Hij eindigt in schoonheid en maakt met z'n buit een heerlijk soepje.
«
»
14:30 It's Aperotime Somewhere in the World
Bartender Hannah van Ongevalle neemt ons mee naar Berlijn, voor een gesofisticeerde Nespresso Martini, op basis van koffie en oude jenever. Daarna shaket ze haar signature cocktail Sea of Heartbreak, met maar liefst twee whisky's.
«
»
14:35 Friends
Joey valt op Phoebe's tweelingzus, waardoor Phoebe zich genegeerd voelt. Ross heeft zijn twijfels over het ouderschap wanneer hij met Carol en Susan naar zwangerschapgym gaat. Eerste deel van een dubbele aflevering.
«
»
15:05 Friends
Wanneer Rachel haar enkel verstuikt, krijgt ze Monica zo ver om van identiteit te wisselen zodat ze haar verzekering kan gebruiken. Phoebe's tweelingzus breekt Joey's hart en Phoebe probeert het te lijmen. Tweede deel van een dubbele aflevering.
«
»
15:30 The Nanny
Maxwells zus Jocelyn komt op bezoek, met haar verloofde Nigel, de hertog van Salisbury. Wanneer het koppel ontdekt dat Fran ervaring heeft met het organiseren van huwelijksfeesten, vragen ze haar de plechtigheid meteen te plannen.
«
»
15:55 The Nanny
Maxwell wil een nieuwe musical voorstellen, maar maakt zich zorgen over het kritiek van theatercriticus Frank Bradley. Wanneer Grace hem vertelt dat Bradley's zoontje Frank Jr. in haar tekenles zit, stelt C.C. voor de jongen uit te nodigen.
«
»
16:25 De Verkiezingstafel
Vandaag: Bart De Wever (N-VA).
«
»
17:40 Blind gekocht
Met hulp van een makelaar en interieurarchitect wordt er gezocht naar een droomhuis voor mensen. Eén klein detail: de kersverse eigenaars krijgen hun woning pas te zien nadat de experts het voor hen hebben gekocht.
«
»
19:00 Friends
Rachel solliciteert naar een baan als assistant-inkoper bij Saks Fifth Avenue. De vrouwen binden de strijd aan met de mannen in een weinig vriendschappelijk potje pokeren.
«
»
19:25 Friends
De groep gaat op zoek naar Marcel, die uit het appartement is ontsnapt toen Rachel voor hem zorgde. Net als er eindelijk een romantisch avondje lijkt te komen voor Rachel en Ross, komt haar ex-verloofde binnenvallen om haar zijn liefde te verklaren.
«
»
20:00 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»
22:05 Het Perfecte Plaatje
De laatste drie kandidaten strijden voor een plekje in de finale. De jury verwacht eerst een perfecte reclamefoto en vervolgens een mooi drieluik van een pasgeboren baby. Welke twee fotografen kunnen de jury overtuigen?
«
»
23:20 De Spor
Sam en Rik nemen hun vriendinnen Sophie en Manon mee naar het hart van de club: de kleedkamers. Zijn zij al fan van de Spor? Hoe staan zij tegenover de ontspoorde jongensdroom van hun partner?
«
»
00:25 De Tafel van Gert
Gert Verhulst nodigt vier tafelgasten uit, die vanuit hun rol of link met de actualiteit een onderwerp bespreken. Het programma wordt live uitgezonden.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Bij de landing in Normandië op D-day komt de Amerikaanse soldaat Sean Ryan om het leven. Als blijkt dat twee broers van hem ook sneuvelden in de oorlog, besluit de top van het Amerikaanse leger om de laatst overgebleven broer van het gezin naar huis te sturen. Probleem is dat James Ryan met de paratroopers van de 101ste Airborne Division ergens in Frankrijk is gedropt en men geen idee heeft waar hij zich bevindt. Kapitein Miller en zijn team krijgen de opdracht om soldaat Ryan achter de vijandelijke linies op te sporen en veilig naar huis te brengen.

'Saving Private Ryan', vrijdag 14 juni om 21.30 uur op VRT CANVAS.

Dossiers