
TVgids - njam!
Andere zender »
03:10 | Loïc: Zot van Koken |
Loïc en pasta zijn goede doordeweekse vrienden. Mag het al eens specialer zijn? Dan is deze pasta een echte voltreffer. Het bord ziet er niet exclusief uit, maar de smaak van venkel en vodka zijn het des te meer.
«
»
03:25 | De Zomertafel |
Lore en Dominique maken samen zomerse gerechten en bereiden aardappelsalade met tuinbonen, hummus met merguezgehakt, gevulde kwartels, een taboulehsalade met wortel, een gelei van verveine en limoen met vanille-ijs en aardbei.
«
»
04:00 | De Wereldkeuken |
Chef Merijn Tol presenteert alle tips en trics om het overheerlijke Midden-Oosten op tafel te zetten. Labneh, Sambousek en Tabouleh hebben na deze aflevering ook voor de kijker geen geheimen meer.
«
»
04:40 | Toasted on wheels! |
Het is nog vroeg maar Dominique en Dagny Ros zijn helemaal klaar om de Antwerpenaar te verwennen met spannende streetfood gerechten. Dominique kiest voor erwtensoep; Dagny Ros gaat voor tunnbrod met gegrilde makreel en een witte omelet.
«
»
05:00 | Loïc: Zot van Koken |
Loïc en pasta zijn goede doordeweekse vrienden. Mag het al eens specialer zijn? Dan is deze pasta een echte voltreffer. Het bord ziet er niet exclusief uit, maar de smaak van venkel en vodka zijn het des te meer.
«
»
05:15 | Foodies & The City |
Turnhout: hoofdstad van de Kempen en de speelkaartenstad van Vlaanderen én vandaag ook de culinaire speeltuin van onze Foodies Lynn, Tess en Maud. Op het menu? Kaviaar, bier én een fietstochtje!
«
»
05:45 | Sarah's Sweet Table |
Sarah is dol op karamel! Vandaag staan er twee zalig zoete desserts met karamel op haar Sweet Table te blinken: een luchtige cake met gekaramelliseerde ananas en chocoladetoffees in een nostalgische snoepverpakking. Een heerlijke plakboel!
«
»
06:05 | Toasted! |
Dominique Persoone en Dagny Ros maken Bloody Dominique, Miss Muesli Mix en een Killer Taco.
«
»
06:30 | Snel, Makkelijk & Lekker - Het Weekmenu |
Een marathon met de beste snelle, makkelijke en lekkere recepten van de afgelopen week.
«
»
08:00 | Foodies & The City |
Turnhout: hoofdstad van de Kempen en de speelkaartenstad van Vlaanderen én vandaag ook de culinaire speeltuin van onze Foodies Lynn, Tess en Maud. Op het menu? Kaviaar, bier én een fietstochtje!
«
»
08:35 | Loïc: Zot van Koken |
Loïc en pasta zijn goede doordeweekse vrienden. Mag het al eens specialer zijn? Dan is deze pasta een echte voltreffer. Het bord ziet er niet exclusief uit, maar de smaak van venkel en vodka zijn het des te meer.
«
»
08:55 | KLAAR IN 20 minuten |
Bert Meewis bulkt van de vakkennis. Hij maakt echte Belgische kost: steak-friet met champignonroomsaus. Een klassieker van formaat, overgoten door een sterrensausje. Inclusief alle tips & tricks om hem te doen lukken.
«
»
09:25 | Vlaamse Klassiekers |
Voor vol-au-vent moet je in De Vijfhoek in Sint-Katelijne-Waver zijn, heeft Lynn gehoord. Ze ontmoet chef Kenny en vader Swa, die het recept verfijnden. Daarna gaat Lynn naar Silo's in Boortmeerbeek voor de allergroenste paling in 't groen.
«
»
10:15 | Peppe's Emilia-Romagna |
Peppe zet zijn zintuigen op scherp in Parma. Hij ziet er honderden hemelse parmahammen tegen het plafond, steekt zijn neus in een zalig glas lambrusco en zet z'n tanden in een heerlijke kooksessie op Piazza Duomo. Dit is Unesco voor foodies.
«
»
10:45 | Sarah's Sweet Table |
Vandaag zorgt Sarah voor extra crunch op haar Sweet Table. Eerst serveert ze een tropische bavarois van mango en passievrucht met een krokant koekje bij. Haar tweede dessert is verse studentenhaver met gekaramelliseerde noten. Smullen maar!
«
»
11:25 | Loïc: Zot van Koken |
Loïc en pasta zijn goede doordeweekse vrienden. Mag het al eens specialer zijn? Dan is deze pasta een echte voltreffer. Het bord ziet er niet exclusief uit, maar de smaak van venkel en vodka zijn het des te meer.
«
»
11:45 | Hidden Gems |
Het verhaal van een man genaamd Jok, die ernaar streeft de erfenis van zijn grootvader voort te zetten. Hij liet hem een verborgen juweel in Thailand na, een succesvol restaurant met slechts één tafel.
«
»
12:35 | Toasted! |
Dominique Persoone en Dagny Ros maken Bloody Dominique, Miss Muesli Mix en een Killer Taco.
«
»
13:05 | De wereld op je bord |
Vrijdag is couscousdag in Marokko. Chef Fatima toont hoe je de echte lekkere Marokkaanse couscous op de traditionele Marokkaanse manier klaarmaakt. Stroop je mouwen maar op, want lepels of vorken zijn voor deze klus niet geschikt.
«
»
13:30 | Uit de Schelp |
Het goud uit de zee. Zo noemt chef Johan Segers de schaal- en schelpdieren waarmee hij in dit programma aan de slag gaat. Johan zorgt ook deze keer voor de meest toegankelijke gerechten.
«
»
13:50 | Zoete Zonde |
Roger van Damme bereidt dit keer voor alle zoete zondaars als basisdessert een aardbeienmousse. Vervolgens geeft hij dit dessert een upgrade en vormt hij het om naar een goddelijk dessertbord.
«
»
14:15 | Puur Oosters - Japans |
«
»
14:40 | Pasta & Risotto |
«
»
15:00 | Loïc: Zot van Koken |
«
»
15:20 | Ainsley Eats The Streets |
«
»
16:15 | Foodies & The City |
«
»
16:55 | Snel, Makkelijk & Lekker |
«
»
17:30 | Loïc: Zot van Koken |
«
»
17:50 | Sarah's Sweet Table |
«
»
18:15 | It's Aperotime - a taste of history |
«
»
18:25 | Open Vuur |
«
»
19:15 | Nuances |
«
»
19:50 | Guillaume's Paris |
«
»
20:40 | Loïc: Zot van Koken |
«
»
21:00 | Vlaamse Klassiekers |
«
»
21:45 | Sarah's Sweet Table |
«
»
22:20 | Foodies & The City |
«
»
23:00 | Loïc: Zot van Koken |
«
»
23:20 | Ainsley Eats The Streets |
«
»
00:10 | Peppe's Toscane |
«
»
00:30 | Hidden Gems |
«
»
01:20 | Snel, Makkelijk & Lekker |
«
»
01:50 | De Gastentafel |
«
»