TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 BBQ Vanavond?!
Chef Bart Desmidt bereidt gegrilde makreel met kropsla, varkensribbetjes met boontjes en frambozen en courgette gevuld met spinazie, ricotta en ei.
«
»
02:45 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag gaat Jelle Beeckman voor veggie. True story. Hij maakt taco's die hij vult met quorn, een salsa van maïs en nog vanalles waar muziek in zit.
«
»
03:10 De Garde van Gert
Deze keer deelt Gert Verhulst de keuken met sterrenchef Bert Meewis. Meer dan een halfuur hebben ze niet nodig om een heerlijke maaltijd op je bord te toveren. Een sappig lamsribstuk met gratin en ratatouille is daar het lekkere bewijs van.
«
»
03:45 BBQ Vanavond?!
Chef Bart Desmidt bereidt gegrilde makreel met kropsla, varkensribbetjes met boontjes en frambozen en courgette gevuld met spinazie, ricotta en ei.
«
»
04:00 Open Vuur
Dominique en Tom hebben een nieuwe chef meegevraagd voor het derde seizoen van Open Vuur. Niemand minder dan de Gentse chef Sam D'huyvetter vergezelt de boys deze week voor een portie rock 'n roll op de barbecue.
«
»
04:35 Pasta & Risotto
Dagny ros maakt spaghetti met bloemkool en geroosterde pancetta en Jan maakt risotto met gamba's.
«
»
04:50 De Zomertafel
Bart bereidt een salade van geitenkaas met perzik, een licht gerookte zeebaars met rabarber en een gepaneerde kalfskotelet. Jeroen grillt groenten op de BBQ, maakt een varkensribstuk klaar en een kruidenbrood.
«
»
05:15 Ainsley Eats The Streets
Ainsley reist naar Taiwan en ontdekt dat het een van de beste eetbestemmingen ter wereld is. Hij vindt geurige gesmoorde vis en chilivarkensroerbakgerechten en kookt Taiwanese garnalen met knoflook en chili.
«
»
06:00 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden is in Brisbane en gaat op jacht naar epische paddenstoelen die in de stad worden gekweekt, leert over de wijngeschiedenis van Brisbane bij City Winery en praat bij met chef-kok Louis Tikaram.
«
»
06:25 Foodies & The City
Lynn, Tess en Maud gaan op zoek naar de culinaire hotspots in Antwerpen. Op het menu: een rock-'n-roll-beenhouwer, een stokoud, geel drankje en een waar deco paradijs. Inspiratie genoeg voor de meiden.
«
»
06:55 De Wereldkeuken
Chef Vanja van der Leeden geeft haar authentieke keukentips voor de perfecte Nasi Goreng. Verder neemt ze ons mee in een bad van vloeibaar goud voor een heerlijke Soto Ayam, die ze afwerkt met een Es Alpukat.
«
»
07:40 BBQ Vanavond?!
Chef Bart Desmidt bereidt gegrilde makreel met kropsla, varkensribbetjes met boontjes en frambozen en courgette gevuld met spinazie, ricotta en ei.
«
»
08:00 KLAAR IN 20 minuten
Chef Bert Meewis maakt in 20 minuten een krabcocktail klaar van kingkrab.
«
»
08:25 De Garde van Gert
Gert Verhulst ontvangt bekende chefs in zijn keuken. Vandaag is dat Jan Tournier.
«
»
09:05 BBQ Vanavond?!
Chef Bart Desmidt bereidt gegrilde makreel met kropsla, varkensribbetjes met boontjes en frambozen en courgette gevuld met spinazie, ricotta en ei.
«
»
09:25 Open Vuur
Dominique, Tom, Jord en Sarah beginnen hun weekje back to nature goed met spitroasted porchetta, éclade de moules en een traditioneel Mexicaans gerecht: kip in zwarte assensaus. Jord en Sarah plukken ook verse kruiden.
«
»
10:10 Soep!
De chefs maken een Mexicaanse limoensoep en een knolselderijsoep.
«
»
10:30 Veldvers
Witloof wordt wel eens het witte goud van bij ons genoemd. En dat vindt chef Nicolas Decloedt echt niet overdreven. Hij maakt van witloof uit volle grond verrassende cannelloni en serveert het met een pittige looksaus en zelfgemaakte crackers.
«
»
10:55 Open Vuur
Dominique en Tom hebben een nieuwe chef meegevraagd voor het derde seizoen van Open Vuur. Niemand minder dan de Gentse chef Sam D'huyvetter vergezelt de boys deze week voor een portie rock 'n roll op de barbecue.
«
»
11:40 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de chef met een charisma zo bruisend als de Etna: Peppe Giacomazza. Hij gaat de uitdaging aan en maakt zelf orecchiette met een heerlijk sausje van ansjovis erbij. Samen met Jef wordt ontdekt of het hem lukt in twintig minuten.
«
»
12:10 Foodies & The City
Lynn, Tess en Maud gaan op zoek naar de culinaire hotspots in Antwerpen. Op het menu: een rock-'n-roll-beenhouwer, een stokoud, geel drankje en een waar deco paradijs. Inspiratie genoeg voor de meiden.
«
»
12:50 Het Weekmenu
Johan Segers maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Hij bereidt croque met wijting en garnaal, gehaktbrood met wortelstoemp, boontjes met zacht gekookte eieren en zure ajuinsaus en navarin van lam met lentegroenten.
«
»
13:40 Op de Rooster
Op zijn barbecue bereidt chef Johan Segers samen met Tom Waes onder andere kalfsniertjes, kalfslever, kalfshersenen, kalfsmergpijpjes en kalfsonglet.
«
»
14:10 Streetfood
Een Mengelmoes aan streetfood keukens, dat belooft Minglemush in Den Haag. Straatvoedsel fan Lynn neemt er een kijkje achter de schermen bij enkele kraampjes en gaat ook zelf aan de slag in haar eigen streetfoodkraam.
«
»
15:00 Peppe's Sicilië
Peppe kookt met alles wat er op het land van zijn oom groet. Citroenen, olijven, rozemarijn en meer.
«
»
15:25 Karola's Kitchen
Het is tijd voor een heerlijke avondmaal waar alle gasten blij mee zijn. Karolien maakt een courgettelasagne. Dit zit boordevol groenten en smaak. Als dessert is er een luchtige kaastaart in een potje.
«
»
16:00 Beach Barbecue
Chef Michaël Vrijmoed verwent de hongerige surfers en strandgangers met heerlijk gegrild buikspek met een avocadosalade, bruschetta's met mosselen en aubergines, en een sappige lamskroon met gegrilde asperges en zelfgemaakte pesto.
«
»
16:30 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden is in Brisbane en gaat op jacht naar epische paddenstoelen die in de stad worden gekweekt, leert over de wijngeschiedenis van Brisbane bij City Winery en praat bij met chef-kok Louis Tikaram.
«
»
17:00 Open Vuur
Dominique en Tom hebben een nieuwe chef meegevraagd voor het derde seizoen van Open Vuur. Niemand minder dan de Gentse chef Sam D'huyvetter vergezelt de boys deze week voor een portie rock 'n roll op de barbecue.
«
»
17:45 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt deze keer met chef Bart Desmidt. Gert leert van de chef hoe je gremolata maakt, een sausje van citroen, look en peterselie. De gremolata past goed bij de couscous met kokkels en bloemkool die de heren er bij bereiden.
«
»
18:20 Bal National Zomereditie
Zomereditie van 'Bal National', waarin Wim Ballieu heerlijke gerechten met gehaktballen bereidt.
«
»
18:55 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Op Mallorca trekt Yotam het binnenland in op zoek naar authentieke lokale gerechten. Hij ontdekt een prachtige voorraadkast met lokale ingrediënten, waaronder geroosterd speenvarken dat langzaam wordt gekookt in een broodoven.
«
»
19:50 Foodies & The City
Lynn, Tess en Maud gaan op zoek naar de culinaire hotspots in Antwerpen. Op het menu: een rock-'n-roll-beenhouwer, een stokoud, geel drankje en een waar deco paradijs. Inspiratie genoeg voor de meiden.
«
»
20:40 De Garde van Gert
Gert Verhulst staat deze keer zij aan zij met het IJslandse keukentalent Dagny Ros Asmundsdottir. Ze zet een Scandinavisch geïnspireerde visburger op het menu. En Gert leert chips maken van zoete aardappelen.
«
»
21:15 Ainsley Eats The Streets
In Turkije brengt Ainsley een bezoek aan Istanboel waar hij oude en intrigerende gerechten uitprobeert, zoals geroosterde schapenkop en lamsvlees met vijgen. Vervolgens geeft hij zijn eigen draai aan een klassiek lokaal gerecht.
«
»
22:10 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden is in Brisbane en gaat op jacht naar epische paddenstoelen die in de stad worden gekweekt, leert over de wijngeschiedenis van Brisbane bij City Winery en praat bij met chef-kok Louis Tikaram.
«
»
22:35 BBQ Vanavond?!
Chef Bart Desmidt maakt voor de barbecue met vrienden vandaag een pastasalade met gehakt en courgette, een kaasbroodje met mostarda van peer en kip op bierblik.
«
»
23:00 De Zomertafel
Dagny Ros en Peppe maken zomerse gerechten. Op het menu staan onder andere blini's met gerookte zalm, gevulde kipfiletrolletjes, pastasalade, een focaccia op de BBQ en een salade van calamares.
«
»
23:35 Open Vuur
Dominique en Tom hebben een nieuwe chef meegevraagd voor het derde seizoen van Open Vuur. Niemand minder dan de Gentse chef Sam D'huyvetter vergezelt de boys deze week voor een portie rock 'n roll op de barbecue.
«
»
00:15 Beach Barbecue
Voor Bart Desmidt is het strand van Knokke-Heist zijn dagelijkse habitat. Met een grote glimlach en de zon op zijn gezicht, tovert de chef mosselen, pladijs, entrecôte en vogelnestjes op de grill. Een zomers topmenu.
«
»
00:45 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam reist naar het prachtige Franse eiland Corsica, waar hij ontdekt hoe het weelderige groene landschap, genaamd de maquis, het eten smaak geeft, van charcuterie en olijfolie tot kaas en honing.
«
»
01:40 Roger van Damme: Bakken
Roger maakt chocoladecakejes met volkorenbloem, magere yoghurt en en muesli-chocolade-topping.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ze Zeggen Dat' (VTM)

Deze aflevering staat volledig in het teken van artificiële intelligentie. Andy en Dina onderzoeken of AI daadwerkelijk al onze jobs zal afpakken. Zou dit programma bijvoorbeeld bedacht kunnen worden zonder de tussenkomst van onze programmamakers? Of is ChatGPT grappiger dan Andy? Lieven Scheire demonstreert tot wat AI al in staat is én wat écht nog sciencefiction is.

'Ze Zeggen Dat', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers