TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Father Brown
Lady Felicia vraagt Father Brown te helpen bewijzen dat een veroordeelde moordenaar haar peetdochter niet heeft vermoord.
«
»
03:05 The Coroner
Jane en Davey's relatie wordt op de proef gesteld als ze een lijk in een inloopvriezer vinden. Ze verschillen van mening over wie de dader zou kunnen zijn.
«
»
03:55 Silent Witness
Twee medewerkers van een verzorgingstehuis gaan achter een gehandicapte jonge man aan die psychopatische neigingen heeft. Ondertussen onderzoeken Nikki en Jack een auto-ongeluk dat fatale gevolgen had voor de moeder van de ontsnapte man.
«
»
04:45 Murdoch Mysteries
Murdoch en Crabtree trekken naar Noord-Ontario, waar ze de moord op een landmeter moeten onderzoeken. De man blijkt te zijn vergiftigd.
«
»
05:35 Friday Night Dinner
Pa zat vroeger op de universiteit met twee mannen die allebei Tony heetten en een van hen was heel vervelend. Pa nodigt deze Tony per ongeluk uit voor het avondeten. Hij gaat op zoek naar een manier om weer van hem af te komen.
«
»
06:00 Ghosts
Omdat de ghosts geen trek meer hebben in Food Club, proberen ze op aanraden van Pat een nieuw tijdverdrijf. En het noodlot slaat toe wanneer Mike en Alison een belangrijke gast op Button House hebben.
«
»
06:30 Mister Winner
Wanneer een van de schilders van Chris zich ziek meldt, laat Chris met tegenzin Leslie een schilderklus doen bij een oudere man genaamd Graham. Zo moeilijk kan de klus toch niet zijn?
«
»
07:00 The Coroner
De nieuwe burgemeester van het dorp wordt dood aangetroffen in een hotelkamer. Jane onderzoekt de zaak, maar het onderzoek brengt ook haar eigen leven in gevaar.
«
»
07:50 Father Brown
Kembleford maakt kennis met rock-'n-roll wanneer een groep motorrijders het dorp op zijn kop zet.
«
»
08:35 Death in Paradise
Goodman en het team onderzoeken de moord op een vogelspotter in de jungle van Saint-Marie. Het blijkt een zeer ingewikkelde zaak te zijn.
«
»
09:30 Midsomer Murders
Het lichaam van Patrick Pennyman, de lokale uitvaartondernemer, wordt door zijn vrouw Janet in het uitvaartcentrum gevonden. Zijn polsen zijn doorgesneden. Maar na onderzoek wordt zelfmoord uitgesloten.
«
»
10:20 Midsomer Murders
Het lichaam van Patrick Pennyman, de lokale uitvaartondernemer, wordt door zijn vrouw Janet in het uitvaartcentrum gevonden. Zijn polsen zijn doorgesneden. Maar na onderzoek wordt zelfmoord uitgesloten.
«
»
11:10 The Chelsea Detective
Een bewoonster van een luxe verzorgingstehuis overlijdt onder verdachte omstandigheden. Omdat haar echtgenoot een twijfelachtig verleden heeft en het verzorgingstehuis profiteert van de dood van bewoners, wordt er een moordonderzoek opgestart.
«
»
11:55 Grantchester
Terwijl Bonnie op het punt staat te bevallen, moet Geordie een vermiste Will vinden.
«
»
12:40 Death in Paradise
Een man wordt vermoord terwijl hij zeer dichtbij detective Richard Poole is: hij zit zelfs met handboeien aan hem vastgeketend. Zijn dood brengt Pooles carrière in gevaar, en hij moet dus alles doen wat hij kan om de moordenaar te vinden.
«
»
13:35 The Watch
Met de politiekennis van agent Carrot weet de stadswacht het boosaardige plan van Carcer in verband te brengen met de vreemde voorvallen in het magische opleidingsinstituut dat de Gesloten Universiteit wordt genoemd.
«
»
14:20 Queens of Mystery
Bij de opening van een nieuwe kunstgalerie wordt een lichaam aangetroffen en wanneer Matilda de verdachten ondervraagt, komen er onverkwikkelijke zaken aan het licht.
«
»
15:15 Murdoch Mysteries
Rechercheur Murdoch onderzoekt de plaats delict van de moord op een veteraan die is aangevallen met een zwaard. Tijdens het onderzoek valt de verdenking al snel op een vriend en mede-soldaat van het slachtoffer: Winston Churchill.
«
»
16:10 Midsomer Murders
De succesvolle imkerij van de familie Deddington heeft Granville Norton op de kaart gezet. Maar de vraag is hoe ver zij bereid zijn te gaan om hun goede naam te behouden.
«
»
17:00 Midsomer Murders
De succesvolle imkerij van de familie Deddington heeft Granville Norton op de kaart gezet. Maar om deze positie te behouden zijn zij bereid extreem ver te gaan.
«
»
18:00 Death in Paradise
Oudejaarsavond wordt onderbroken wanneer een gemaskerde man een vrouw in haar huis neersteekt. Jack en het team moeten de dader ontmaskeren voordat hij weer iemand vermoordt.
«
»
19:00 Death in Paradise
Jack Mooney en zijn team worden op de proef gesteld wanneer een artiest in haar studio wordt vergiftigd, onder vreemde omstandigheden.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Murdoch ontdekt dat ook de modewereld niet vrij misdaden is, wanneer een model vermoord wordt tijdens een protest tegen een lingerieshow.
«
»
21:00 Miss Scarlet and the Duke
Eliza onderzoekt samen met Duke een inbraak in een duur bordeel.
«
»
22:00 Happy Valley
Tommy moedigt Frances Drummond aan om het leven van Catherine te verzieken. Ondertussen bezoekt Catherine een therapeut die probeert te begrijpen waarom ze de begrafenis van Tommy's moeder heeft bijgewoond.
«
»
23:00 Silent Witness
Nadat blijkt dat Laura vlak voor haar verdwijning in een huis in een buitenwijk is geweest, gaat het team aan de slag om de in de tuin begraven lichamen te identificeren. Ondertussen moet Jack kiezen tussen zijn broer en de waarheid.
«
»
00:05 Murdoch Mysteries
Wanneer Murdoch jacht maakt op een bende moorddadige, gewapende overvallers, is zijn hoofdverdachte een man die beweert Sherlock Holmes te zijn.
«
»
00:55 Whitstable Pearl
Wanneer tussen de oesterbanken een gruwelijke vondst wordt gedaan, wordt Pearl gedwongen om de legendarische verhalen rond de verdwijning van haar vader in twijfel te trekken.
«
»
01:45 Father Brown
Father Brown probeert te achterhalen waarom het lichaam van een jonge onthoofde motorrijder uit een kerkhof is gehaald.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers