TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
11:55 Zomerbeelden
Programma waarin rustige zomerse beelden langskomen.
«
»
12:54 Sporza: Ronde van Frankrijk 2024
Rit 4: Pinerolo > Valloire (138 km, vanaf 13.30 uur gaat het verslag verder op VRT 1)
«
»
13:35 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
15:00 Villa Politica
Met een liveverslag van de plenaire zitting van het Vlaams Parlement, dat vandaag voor het eerst bijeenkomt na de verkiezingen van 9 juni.
«
»
16:30 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:35 Sporza: UEFA EURO 2024
Roemenië staat tegenover Nederland in de achtste finale van het Europees kampioenschap 2024. De enige vorige ontmoeting tussen deze teams op een EK was in 2008, toen Nederland Roemenië met 2-0 versloeg in de groepsfase.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 Laurent: prins op overschot
Al sinds zijn prille jeugdjaren leeft Laurent in onmin met zijn familie. Hij schopt wild om zich heen en raakt daarbij gevoelige schenen. Boudewijn gruwt van zijn neefje. Met Albert leeft Laurent op voet van oorlog. Paola is er wel voor hem.
«
»
21:30 Secrets of the Superagers
Michael Mosley is onlangs 65 geworden en wil de geheimen kennen achter de wetenschap van goed ouder worden. In deze aflevering bekijkt hij hoe mensen hun hersenen jong kunnen houden. Zo zou meditatie bijvoorbeeld helpen tegen dementie.
«
»
22:20 Curse of the Chippendales
Eind jaren 70 in Los Angeles is een noodlijdende nachtclub op zoek naar een klapper. Dat worden de Chippendales. Hun stripshow wordt meteen een succes. Maar het sprookje wordt verstoord met moord.
«
»
23:10 Minx
Joyce Prigger probeert haar feministisch tijdschrift aan de man te brengen maar enkel porno-uitgever Doug Renetti ziet het zitten. Hij heeft wel een voorwaarde.
«
»
23:45 Minx
Joyce vreest voor het voortbestaan van Minx en ze gaat op zoek naar een oplossing. Bambi wil een andere rol bij Bottom Dollar die beter matcht met haar nieuwe idealen.
«
»
00:15 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

UEFA Euro 2024 Germany

Verslag van de finale van het EK 2024 tussen Spanje en Engeland, live vanuit het Olympiastadion in Berlijn. Commentaar: Filip Joos. Studiogasten: Gert Verheyen, Imke Courtois en Wesley Sonck. Presentatie: Tess Elst. (verlengingen en strafschoppen mogelijk)

'Sporza: UEFA Euro 2024 - finale Spanje- Engeland', om 20.30 uur op VRT 1.

Dossiers