TVgids - njam!

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden is in de hoofdstad van AustraliŽ- Canberra. Mountainbiken op Mount Stromlo, een uitstapje naar het National Arboretum en koken chef-kok Mark Glenn.
«
»
01:45 De Wereldkeuken
Chef Vanja van der Leeden geeft haar authentieke keukentips voor de perfecte Nasi Goreng. Verder neemt ze ons mee in een bad van vloeibaar goud voor een heerlijke Soto Ayam, die ze afwerkt met een Es Alpukat.
«
»
02:25 De Garde van Gert
Gert Verhulst kookt deze keer met chef Bart Desmidt. Gert leert van de chef hoe je gremolata maakt, een sausje van citroen, look en peterselie. De gremolata past goed bij de couscous met kokkels en bloemkool die de heren er bij bereiden.
«
»
02:55 Guillaume's Paris
Franse chef Guillaume Brahimi gaat naar Parijs voor een culinaire reis door de stad.
«
»
03:20 Guillaume's Paris
Franse chef Guillaume Brahimi gaat naar Parijs voor een culinaire reis door de stad.
«
»
03:45 Panklaar
Jan Buytaert maakt Magret van eend in een Oosters jasje.
«
»
04:00 Soep!
De chefs maken een IJslandse maaltjdsoep en een knolselderij-peterseliewortelsoep.
«
»
04:15 De Garde van Gert
Gert Verhulst deelt de keuken met sterrenchef Bart Desmidt. De chef heeft een ware delicatesse meegebracht: kalfszwezerik. Hij bakt het vlees krokant en combineert het met heerlijke wortels en aardappelschijfjes. Een echte smaakbom.
«
»
04:45 Ainsley Eats The Streets
In Amman, JordaniŽ, duikt Ainsley in de streetfoodscene. Het is een samenkomst van keukens.
«
»
05:30 Ainsley Eats The Streets
De beroemde chef-kok Ainsley Harriott onderzoekt op een reis rond de wereld. Ainsley ontdekt dat de keuken van de Maleisische deelstaat Penang bestaat uit een mix van culinaire tradities dankzij de grote diversiteit aan culturen.
«
»
06:20 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden is in de hoofdstad van AustraliŽ- Canberra. Mountainbiken op Mount Stromlo, een uitstapje naar het National Arboretum en koken chef-kok Mark Glenn.
«
»
06:40 Het Weekmenu
Steffi Vertriest maakt een vierdaags weekmenu dat perfect is voorbereid. Ze bereidt kip in sinaasappelsaus met quinoawok, zalm in rode curry met limoengras, een Marokkaans stoofpotje met zoete aardappel en quinoa met pesto en een eitje.
«
»
07:15 De Wereldkeuken
Chef Vanja van der Leeden geeft haar authentieke keukentips voor de perfecte Nasi Goreng. Verder neemt ze ons mee in een bad van vloeibaar goud voor een heerlijke Soto Ayam, die ze afwerkt met een Es Alpukat.
«
»
08:00 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag legt Sarah Puozzo een stukje van de wereld op het bord. Een ode aan haar roots. Die liggen in Veneto, waar iedereen watertandt bij een goeie spaghetti alla busara en die maakt ze nu.
«
»
08:30 De Garde van Gert
Gert Verhulst deelt de keuken met sterrenchef Bart Desmidt. De chef heeft een ware delicatesse meegebracht: kalfszwezerik. Hij bakt het vlees krokant en combineert het met heerlijke wortels en aardappelschijfjes. Een echte smaakbom.
«
»
09:05 Ainsley Eats The Streets
In Amman, JordaniŽ, duikt Ainsley in de streetfoodscene. Het is een samenkomst van keukens.
«
»
10:00 Ainsley Eats The Streets
De beroemde chef-kok Ainsley Harriott onderzoekt op een reis rond de wereld. Ainsley ontdekt dat de keuken van de Maleisische deelstaat Penang bestaat uit een mix van culinaire tradities dankzij de grote diversiteit aan culturen.
«
»
10:50 Guillaume's Paris
Franse chef Guillaume Brahimi gaat naar Parijs voor een culinaire reis door de stad.
«
»
11:20 Guillaume's Paris
Franse chef Guillaume Brahimi gaat naar Parijs voor een culinaire reis door de stad.
«
»
11:50 Snel, Makkelijk & Lekker
Vandaag gaat Christer Elfving voor een makkelijk gerecht uit de wereldkeuken. Hij maakt een lauwe salade met gestoomde zalm in een mosterd-kruidenjasje. Op weg naar Zweden, naar zijn roots en koken Snel, Makkelijk en Lekker.
«
»
12:20 Hidden Gems
Het verhaal van Michelin Cotton Candy, dat slechts twee keer per maand verkocht wordt.
«
»
13:05 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden is in de hoofdstad van AustraliŽ- Canberra. Mountainbiken op Mount Stromlo, een uitstapje naar het National Arboretum en koken chef-kok Mark Glenn.
«
»
13:30 DIY
Er wordt chutney, bolognaisesaus, opgelegde citroen en limonade gemaakt.
«
»
14:00 Het Weekmenu
Jeroen de Pauw bereidt pasta met gegrilde groenten en spek, een pompoengratin met feta en notencrumble, lamsstoverij met couscous en fishticks met spinaziepuree.
«
»
14:45 Feest van Eigen Bodem
Een Belgische pizza van aardappel, of een galette - zoals Bart Desmidt het zo mooi zegt - daar krijg je jong en oud mee rond de feesttafel. Belegd met prei en filet d'Anvers, maakt hij elke Italiaan jaloers met deze Belgische lekkernijen.
«
»
15:15 Streetfood
Lynn houdt halt in de Downtown Gourmet market voor het lekkerste streetfood van Eindhoven. Ze ontdekt er Indisch en Libanees straatvoedsel en gaat zelf aan de slag met een portie Spaanse tapas en een Amerikaanse pulled chicken burger.
«
»
16:00 Karola's Kitchen
Ovenschotels kunnen de buik ťn het hart verwarmen. Dat die laagjes belangrijk zijn, weet ook Karolien. De basis wordt een puree van aardappel en bloemkool. Daarop bouwt ze een groentenlaag met zalm. Afsluiten doet ze met een broccolihapje.
«
»
16:30 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden is in de hoofdstad van AustraliŽ- Canberra. Mountainbiken op Mount Stromlo, een uitstapje naar het National Arboretum en koken chef-kok Mark Glenn.
«
»
17:00 Nuances
Sterrenchef Thierry Theys maakt een overheerlijk Holstein rund met auberginecrŤme klaar.
«
»
17:30 De Garde van Gert
Gert Verhulst maakt er deze keer een soepje van, samen met Dagny Ros Asmundsdottir. En dat mag je letterlijk nemen. Het duo bereidt een kruidige pastinaaksoep, ideaal om je aan te warmen op koude dagen.
«
»
18:05 Bal National
Wim laat zien hoe je ook thuis een smeuÔg smaakbommetje in een gehaktbal kan verbergen. Hij maakt de basissaus voor de vulling en bereidt twee smakelijke en heel verschillende varianten.
«
»
18:35 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Op Mallorca trekt Yotam het binnenland in op zoek naar authentieke lokale gerechten. Hij ontdekt een prachtige voorraadkast met lokale ingrediŽnten, waaronder geroosterd speenvarken dat langzaam wordt gekookt in een broodoven.
«
»
19:25 Comfort Food
Soms voel je het als je zelfs nog in je bed ligt: het is weer een dag om te balen. Jeroen de Pauw heeft daar een goede remedie tegen: eten. 's Morgens vroeg start hij met verloren brood met een karamelsmaakje en een warme London Fog.
«
»
19:40 Wordt aangekondigd
De programmering wordt nog aangekondigd.
«
»
19:55 De Chalet aan de Semois
Terwijl Dominique en Jeroen hun innerlijke cowboy loslaten op hun paard, maakt Peppe een magistrale pasta in een kaasbol. Maar ook het zoete taco-ontbijt en aperitief van rillettes met gincocktail vallen enorm in de smaak bij de boys.
«
»
20:40 De Garde van Gert
Deze keer deelt Gert Verhulst de keuken met Johan Segers. De chef vertelt vol passie over de varkenskotelet die in de pan belandt, en begint daarna aan een lekkere picklessaus. De spruitjespuree die bij dit gerecht hoort is overheerlijk.
«
»
21:15 Hidden Gems
Het verhaal van Michelin Cotton Candy, dat slechts twee keer per maand verkocht wordt.
«
»
22:05 Taste of Australia met Hayden Quinn
Hayden is in de hoofdstad van AustraliŽ- Canberra. Mountainbiken op Mount Stromlo, een uitstapje naar het National Arboretum en koken chef-kok Mark Glenn.
«
»
22:35 De Dagschotel
Chef MichaŽl Vrijmoed maakt voor de schotel van de dag een ratatouille met wilde boschampignons.
«
»
22:40 Soep!
De chefs maken een Vietnamese Rijstsoep en een Champignonsoep.
«
»
23:00 De Garde van Gert
Deze keer kookt Gert Verhulst met rock'n roll chef Dominique Persoone. De heren maken een figuurlijke uitstap naar de Aziatische keuken. Op een halfuur tijd toveren ze heerlijke lenterolletjes met zoetzure saus tevoorschijn.
«
»
23:35 De Chalet aan zee
De heren zetten hun laatste dag in met een frisse duik in zee. Op het slotmenu een hartige tiramisu van Peppe, een panna cotta met rum van Roger en een stevig staaltje outdoorcooking van Dominique samen met vriend en talent Willem Hiele.
«
»
00:15 Winters Grillen
Chef Jeroen de Pauw gaat winters grillen. Hij kookt buiten in een gezellig winterse tuin en probeert alles op maar ťťn barbecue te bereiden. Dit keer maakt hij hamburgers en snickers.
«
»
00:40 De Eregast
Van Mowgli in de Braziliaanse Jungle tot sterrenchef in Gent: het verhaal van eregast Marcelo Balardin lijkt wel een film. Peppe, Dominique en Jeroen zetten hem vandaag gastronomisch in de bloemen met een driegangenreis door zijn leven.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reŁnie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers