TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:30 Blind getrouwd: AustraliŽ
Een nieuwe groep singles houdt een vrijgezellenavond voorafgaand aan hun experimentele bruiloften. Er zijn veel momenten van liefde en drama als de eerste twee bruiloften van start gaan.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Dinner Date
Jainam uit Durham krijgt vijf menu's, samengesteld door potentiŽle blind dates. De vijf dames achter de menu's hebben allemaal een driegangenmenu bedacht en Jainam zal zijn dates kiezen op basis van de menu's die hij het leukst vindt.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:10 B&B zoekt lief in de winter NL
Saul verwelkomt nog twee nieuwe vrouwen op de Riederalp in Zwitserland: het 33-jarige model Muriel en de 30-jarige stewardess Maxine. Marja is de laatste vrouw die voor Guido naar Zweden is afgereisd.
«
»
13:25 Dinner Date
Thea krijgt vijf menukaarten voorgeschoteld met een drie-gangenmenu samengesteld door potentiŽle blind dates. Ze kiest er drie uit met wie ze op date wil en vervolgens maakt ze haar keuze voor degene die ze graag een tweede keer wil zien.
«
»
14:15 Blind getrouwd: AustraliŽ
Deelnemers van voorgaande seizoen ontmoeten elkaar tijdens een bijzondere reŁnie. Met de bruiloftsweek voor de deur, zullen drie koppels in het huwelijksbootje stappen en een serieuze verbintenis aangaan.
«
»
15:50 B&B zoekt lief in de winter NL
Michiel is de laatste man die voor Benjamin naar Zwitserland is afgereisd. Hij is 31 jaar, komt uit Amsterdam en werkt als financemedewerker.
«
»
17:05 24 Hours in A&E
Marion, bij wie onlangs longkanker is geconstateerd, wordt opgenomen met een levensbedreigende infectie. Roy raakt meervoudig gewond nadat hij van zijn dak is gevallen. Laila loopt op school een hoofdwond op.
«
»
18:05 Eenmaal Andermaal
Jacques en Axel krijgen tijdens hun zoektocht naar verborgen parels hulp van huizenspecialisten Bart Appeltans en Bťa Vandendael. Samen steken ze de grens over en trekken ze naar de indrukwekkend grote rommelmarkt van Maroilles in Noord-Frankrijk.
«
»
19:10 Home and Away
Mali zet alles op alles om van de lancering van Mantaray Boards een succes te maken. Hoewel Marilyn zich schuldig voelt voor de allergische reactie van Roo, weigert ze de verkoop van de producten stop te zetten.
«
»
19:40 Moordenaars Open & Bloot
Een serie over schokkende moordzaken met moordenaars die geen poging deden zich te verstoppen, maar vooral interviews gaven en meededen op social media, terwijl er ondertussen bloed aan hun handen kleefde.
«
»
20:35 Flikken BXL
Een inkijk in het grootste en meest controversiŽle politiekorps van Brussel en Zaventem 5 jaar na de aanslagen van 22 maart in Brussel. Interventie- en rechercheteams proberen het verschil te maken in de verschillende wijken van de stad.
«
»
21:40 Verslaafd!
Op jonge leeftijd begint de 25-jarige Davey met zijn broer Marlon te experimenteren met drugs. Davey is meer gaan gebruiken na het overlijden van Marlon. De interventionist probeert hem te overtuigen om naar een verslavingskliniek te gaan.
«
»
22:30 De nachtbrigade
De politie wordt opgeroepen voor een vechtpartij in een afhaalrestaurant. Om te voorkomen dat de situatie verder escaleert, worden vier mannen in hechtenis genomen.
«
»
23:30 Ambulance: Code Red
Een bestuurder komt vast te zitten in zijn auto nadat hij de macht over het stuur verliest en tegen een muur botst. Een 81-jarige man valt van een dak. Een fietser raakt ernstig gewond na een botsing met een auto.
«
»
00:20 999: What's Your Emergency?
Camera's gaan achter de schermen met de hulpdiensten van Wiltshire om het toenemende gebruik van sterke cannabis, gerelateerde criminaliteit en de impact van vermoedelijke cannabispsychose te onderzoeken.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reŁnie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers