TVgids - VRT CANVAS

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
07:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
12:30 Winterbeelden
Idyllische winterbeelden.
«
»
13:30 Ketnet Junior
Programma's voor peuters en kleuters met Bumba, Uki, Woezel en Pip, Bing, Dimitri, Kaatjes Kameraadjes, Biba & Loeba, Kaatjes Tralalaatjes, Wissper, Bob de Bouwer en Monchhichi.
«
»
16:00 Radio 1: De wereld vandaag
Nieuwsprogramma, live vanuit de Radio 1-studio.
«
»
17:10 Where the Wild Men Are With Ben Fogle
We volgen Ben tot diep in de Schotse Hooglanden, naar het verwilderde domein van bijna 4000 hectare groot waar Ioana Scobie is opgegroeid en waar ze nu woont met haar jonge gezin.
«
»
17:55 Extra Time
Voetbaltalkshow waarin Filip Joos met de hulp van verschillende spraakmakende gasten de vinger aan de pols houdt van de voetbalactualiteit. Met samenvattingen, achtergronden en vaste rubrieken.
«
»
18:55 De ideale wereld
Gast: Walter De Donder.
«
»
19:35 The Office
Michael bezoekt de andere filialen. Terug op kantoor vergeten Dwight en Jim een verjaardag, met ernstige gevolgen. Andy valt voor iemand voor wie hij niet zou moeten vallen.
«
»
20:00 Terzake
Terzake gaat dieper in op de actualiteit. Met gasten en reportages die het nieuws bepalen aan de hand van scherpe, kritische en verhelderende interviews.
«
»
20:35 De Afspraak
Dagelijks duidingsprogramma waarin de presentatoren een afspraak hebben met gasten uit het nieuws.
«
»
21:20 Wij zijn Europa
Lieve en Marij reizen in het spoor van de klimaatopwarming door Centraal-Europa. Ze trekken door de Tsjechische bossen, of wat daarvan overblijft. Ze krijgen de security van een van de grootste bruinkoolmijnen van Polen achter zich aan.
«
»
22:15 De ideale wereld
Gast: Adriaan Raemdonck.
«
»
22:55 Winteruur
Wim Helsen nodigt muzikant Johannes Verschaeve uit voor een gesprek over zijn favoriete tekst.
«
»
23:10 Draw for change
In Idlib, een stad in het door oorlog verscheurde SyriŰ, laten regisseurs Alisar Hasan en Alaa Amer ons kennismaken met Amany Al-Ali, een baanbrekende vrouwelijke cartooniste die vrouwen inspireert en patriarchale systemen uitdaagt met haar kunst.
«
»
00:05 Nachtlus
Doorlopende herhaling tot de start van de ochtenduitzendingen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Peter is na zijn studies pers- en communicatiewetenschappen terechtgekomen in een middelgroot reclamebureau, waar hij als junior steevast wordt opgezadeld met publiciteitscampagnes voor hondenvoer. Zijn vriendin Tanya, met wie hij al zo'n 4 jaar samenwoont, is er net met een ander vandoor. Zijn buddy Tom heeft na de humaniora enkele jaren rechten gestudeerd en is via zijn vader terechtgekomen op het secretariaat van deurwaarder Koninckx, waar hij soms nogal bizarre opdrachten krijgt. Macho Tom, een sympathieke losbol die geniet van 'de jacht', is bijna blij dat zijn vriend Peter terug 'beschikbaar' is.

'Boys', film uit 1992 van Jan Verheyen met oa. MichaŰl Pas en Tom Van Bauwel, om 20.30 uur op VTM 4.

Dossiers