TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Remake van de bekende Vlaamse kleuterserie, met bewegende patronen en eenvoudige cartoons, en bekende onderdelen als het schaduwmannetje en de schaapjes.
«
»
06:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
06:10 Tee & Mo
Mo wil graag thuis blijven en voor de tuin zorgen, maar Tee wil op schattenjacht.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Eendje is ziek en Kaatje raakt in paniek, want ze weet niet hoe ze Eendje kan helpen. Viktor weet het ook niet, maar kameraadje Arthur laat hen zien dat je met een ziek dier naar de dierenarts kunt gaan.
«
»
06:25 Ollie
Een mysterieus geluid houdt Ollie wakker. Hij is vastbesloten om te ontdekken waar het vandaan komt.
«
»
06:30 Meneer Papier
Meneer Papier kijkt naar de lege horizon. Hij knipt een kasteel en wandelt ermee naar de horizon. Maar hij is niet tevreden en knipt een hele skyline. Turend door een verrekijker merkt hij dat er gewerkt wordt in de stad.
«
»
06:35 Hongerige berenverhalen
Het lijkt erop dat sandwiches beter zijn tijdens een wandeling. Wandelen is echter een heel ingewikkeld avontuur. Gelukkig wacht hen bij aankomst een verrassing.
«
»
06:40 Vos en Haas
De uil zou niet naar de nacht willen kijken, want de maan is slechts een smalle sikkel aan de donkere nachtelijke hemel. Een eenzame uil probeert een bedrijf voor zichzelf te vinden, maar alle anderen slapen.
«
»
06:50 Sarah: Sokpop en de klanken
Sarah en Sokpop ontdekken de wereld van de klanken. Doen jullie mee?
«
»
06:55 Simon Superkonijn
Simon en Ferdinand skateboarden en maken ruzie in het park. Ze vallen van hun board en het rolt van een heuvel af en verdwijnt uit het zicht. Ze geven elkaar natuurlijk de schuld, maar ze moeten het nog steeds vinden.
«
»
07:00 Edmond & Lucy
Edmond de eekhoorn en Lucy de beer zijn samen opgegroeid. Ze wonen in een prachtige kastanjeboom midden in het bos. Samen met hun vrienden lossen ze raadsels op, beleven ze spannende avonturen en ontdekken ze de wonderen van de natuur.
«
»
07:10 Casper en Emma
De zomer is voorbij en de eerste schooldag breekt aan. Casper en Emma krijgen te horen dat ze hun knuffeldieren niet meer mee naar school mogen nemen.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson en Marie eten wafels en bepalen met een weddenschap wie de laatste wafel krijgt. De opdracht is simpel: wie eerst lacht, heeft verloren. De andere krijgt de wafel. Ze doen er echt alles aan om elkaar te laten lachen...
«
»
07:30 Kleine dingen
Klei-animatiesserie over vijf kleine wezentjes die hun omgeving verkennen en spelenderwijs van alles leren over de wereld om hen heen.
«
»
07:35 Boomhutverhalen
Elke aflevering komen kinderen samen in hun boomhut, waar hun avontuur start met een probleem dat ze met behulp van het lezen van een prachtig prentenboek oplossen.
«
»
07:40 Lou
Wanneer pizzeria-eigenaar Gino ontdekt dat Richard een oogje heeft op Lou's moeder Emma, wil hij de man beter leren kennen om er zeker van te zijn dat Richard het echt meent.
«
»
07:55 Dodo
Het is de talentenjacht van jaar zeven en Frisbo voert zijn grootste goocheltruc op.
«
»
08:10 Wannabe's
Voor een dj-wedstrijd krijgt Said één dag de tijd om een dancenummer te maken met een verrassende touch. Mike weet al wat: blokfluit. Met een oud krantenknipsel bewijst hij dat hij vroeger een succes is geweest.
«
»
08:25 De Smurfen
Brilsmurf speelt de baas over alle Smurfen. Lolsmurf besluit om hem te laten strijden om een denkbeeldige titel die alleen aan de beste Smurfen wordt toegekend.
«
»
08:35 Grizzy & the Lemmings
De hut van de boswachter is uitgerust met een detector die indringers kan spotten.
«
»
08:40 Grizzy & the Lemmings
Grizzy belandt met tegenzin in een race tussen twee teams met Lemmings. Wanneer hij de wedstrijd snapt, doet hij er alles aan om te winnen.
«
»
08:50 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
09:00 Kleine dingen
Klei-animatiesserie over vijf kleine wezentjes die hun omgeving verkennen en spelenderwijs van alles leren over de wereld om hen heen.
«
»
09:05 Molang
Molang en Piu Piu maken de kamer schoon waar de halsketting van de koning wordt tentoongesteld. Ze maken zo goed schoon dat wanneer de adviseur van de koning binnenkomt om de ketting op te halen, hij uitglijdt en de ketting de lucht in vliegt.
«
»
09:10 Ziggy en de Zootram
's Avonds op de rit terug naar de krater praten de vrienden over gevaren en moed. Behalve Baldwin en Zacki zijn ze van mening dat ze zelfs een T-Rex zouden aankunnen. Zacki en Balduin bereiden hiervoor een test van moed voor.
«
»
09:20 Where's Chicky?
Chicky danst op een vreemde plek.
«
»
09:25 De Smurfen
Grote Smurf, Wilgensmurf en Hippe Smurf proberen Gargamels moeder te imponeren nadat ze gevangen zijn genomen door diens zoon.
«
»
09:35 De Smurfen
Hippe Smurf probeert een puist te genezen met magie, maar hij verandert per ongeluk in een hagedis.
«
»
09:50 Interstellar Ella
De familie Ryder oefent voor een sterbeving. Ze weten precies wat ze moeten doen, maar dan gaat het mis met het schild over het museum van vader Ryder.
«
»
10:00 Interstellar Ella
Mooncake valt bijna in een zwart gat. Ella, Slippy en Madhu moeten samenwerken om hem te redden.
«
»
10:09 Grizzy & the Lemmings
Grizzy en de Lemmings activeren per ongeluk een magische schijf die de aarde symboliseert, waardoor ze worden teruggestuurd naar het prehistorische tijdperk.
«
»
10:15 Idefix en de onverzettelijken
Een familie duiven zit gevangen onder een Romeins standbeeld dat door Anglaigus op de top van de Grand Colombier is geplaatst. Ze moeten gered worden.
«
»
10:25 Idefix en de onverzettelijken
Turbine ontmoet Lavadonis, een Egyptische hond, en wordt onmiddellijk verliefd op hem. Wanneer een ontmoeting tussen de twee is gepland, komen de Romeinen erachter en proberen de geliefden tegen te houden. Maar de onverzettelijken helpen hen.
«
»
10:40 Berry Bees
Jonge atleten uit de hele wereld en daarbuiten komen samen in Klaver voor de universele zwemkampioenschappen. Maar dan dreigt een mysterieuze invasie van padden de wedstrijden te verstoren.
«
»
10:50 Berry Bees
Er is iets vreemds aan de hand met de finalisten van een populair quizspel voor intelligente kinderen. Ze lijken plotseling niet meer zo slim. Om erachter te komen wat er loos is, zal Bobby als deelnemer mee moeten doen.
«
»
11:05 Squish
Squish ontdekt dat Lynwood veel minder straf krijgt terwijl hij dezelfde fouten begaat als Squish.
«
»
11:15 Squish
Peggy komt een weekje logeren, maar ze neemt Squish' kamer en huis helemaal over. Squish besluit om maar bij Pod te blijven slapen, waardoor hun vriendschap een flinke deuk oploopt.
«
»
11:30 Galactic Agency
Stacy doet een beroep op het Galactic Agency om haar robothond te onderhouden. K zorgt ervoor maar ontdekt dat de instructies geschreven zijn in Kawaii, een taal die hij niet kent. Hij probeert het zelf uit te zoeken.
«
»
11:40 Galactic Agency
Na een ruzie met haar baas Dany verlaat Apple het Galactisch Agentschap om zich te vestigen op HappyDojo en een nieuw leven te beginnen. Wanneer het agentschap op de planeet aankomt, verloopt de hereniging tussen de twee niet goed.
«
»
11:55 Oma en Oma
Twee oma's duiken het Ketnet-archief in en bespreken zowel nieuwe als oude programma's. De twee oma's houden van elkaar, maar kunnen ook behoorlijk kibbelen.
«
»
12:05 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings hebben op afstand bedienbare hydraulische krikken onder de hut geplaatst om er zo een ballenspel mee te spelen.
«
»
12:10 Grizzy & the Lemmings
Grizzy vindt een eeuwenoud amulet die de wind kan besturen. De Lemmings willen ermee spelen.
«
»
12:15 Ket & Doc
Mona is een fantasierijke tiener die,net zoals haar broer, kampt met ASS, oftewel autismespectrumstoornis. Ze staat aan de vooravond van een gigantische stap in haar leven: ze zal een overstap maken.
«
»
12:30 GameKeepers
In Junk Yard komen Mats en Sari terecht op een autokerkhof. GM heeft daar een groep mensen opgesloten. Als de GameKeepers die niet kunt bevrijden binnen de vijftien minuten is het game over.
«
»
12:55 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeën werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
13:05 Ik u ook
Bobbi wil de kinderachtige tekeningen op haar kamer wegdoen. Andy vindt het moeilijk dat Bobbi groter wordt en probeert alles te houden zoals het is, tot ergernis van Bobbi. Vake kan plots geen liedjes meer schrijven, en Moeke probeert hem te helpen.
«
»
13:20 Grizzy & the Lemmings
Grizzy wordt gestoord tijdens zijn dutje door een groep zoemende vliegen. Hij besluit de vleesetende plant van de Lemmings te bemachtigen om een einde te maken aan de vliegjes.
«
»
13:25 Squish
De onverwachte resultaten van een schoolpeiling verklaren dat Pod het coolste kind van de school is. Squish is nogal jaloers. Hij snapt niet dat iemand die nerdy is populair kan zijn. Hij probeert Pod na te doen, maar dat gaat mis.
«
»
13:40 Berry Bees
Bobby, Lola en Juliette blijven samen met hun klasgenoten een nachtje slapen in het natuurhistorisch museum in Klaver. Eenmaal in het museum moeten de meisjes voorkomen dat een onbetaalbare oud-Egyptische ketting wordt gestolen.
«
»
13:55 Idefix en de onverzettelijken
Terwijl Baratine Voldenuix naar de Catacomben begeleidt, wordt ze aangevallen door een mysterieus wezen en verdwijnt. De onverzettelijken gaan naar de plaats delict, nadat de uil hen heeft gewaarschuwd.
«
»
14:10 Interstellar Ella
Als Slippy een ongelukje heeft met zijn scooter, gaat hij op zoek naar ijzer voor de reparatie.
«
»
14:20 Prinsessia
De prinsesjes leren vandaag sierlijk stappen op een rode loper. Violet glijdt bij haar oefenmoment uit, en valt languit op de grond. Roos heeft zeep onder de schoenen van Violet gesmeerd, zodat ze zeker zou vallen.
«
»
14:35 Mush Mush en de Zwammetjes
Chep vindt een stuk bliksemschors voor zijn verzameling, maar als hij het wil pakken zijn Fung en Miff hem al voor geweest. Omdat het Chep het zo graag wil, willen zij er niet vanaf.
«
»
14:45 Mush Mush en de Zwammetjes
Lilit hoort Zwoemie neuriën en dringt erop aan dat ze een zangconcert geeft, tot ontzetting van alle andere Zwammetjes. En dan komt Lilit erachter dat Zwoemie weliswaar prachtig kan neuriën, maar totaal niet kan zingen.
«
»
14:55 Mega Mindy
De politie moet op een grote piratenschat passen. Toch wordt de schat gestolen. De commissaris verdenkt Mieke ervan de schat gestolen te hebben, en hij arresteert haar.
«
»
15:20 Molang
Molang en Piu Piu zijn aan het wandelen door de savanne wanneer een vulkaan plotseling herrie begint te maken. Ervan overtuigd dat de vulkaan op uitbarsten staat, proberen de vrienden de dieren te waarschuwen, maar die willen hen niet volgen.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Wanneer Bill een goocheltruc doet, tovert hij Marie weg. Althans dat denkt hij, want Marie is zonder dat Samson en Bill het hebben gezien in het busje gaan liggen om te slapen. Wanneer Bill Marie niet teruggetoverd krijgt, slaan ze in paniek.
«
»
15:30 Kleine dingen
Klei-animatiesserie over vijf kleine wezentjes die hun omgeving verkennen en spelenderwijs van alles leren over de wereld om hen heen.
«
»
15:35 Idefix en de onverzettelijken
Labienus wil een paleis bouwen voor Monalisa. Maar daarvoor moet hij half Lutetia afbreken. Als Weissnix dit hoort, brouwt hij een toverdrank die zogenaamd zorgt voor enorme krachten.
«
»
15:45 De Smurfen
De Smurfen maken allerlei spannende avonturen mee in hun paddestoelendorp. De kleine blauwe figuurtjes worden echter voortdurend belaagd door de kwaadaardige Gargamel en zijn kat Azrael.
«
»
16:00 Lou
Lou's plan om haar moeder Emma te koppelen aan buurman Richard wordt eindelijk werkelijkheid. Zonder het haar te vragen heeft ze haar moeder uitgenodigd voor een jazzavond die Richard in zijn flat organiseert. Emma voelt zich overrompeld.
«
»
16:15 Dodo
Als een uitdaging uit de hand loopt, gooit Joe een bal naar een leraar en heeft hij een probleem.
«
»
16:25 Grizzy & the Lemmings
De Lemmings vinden een krat met boomerangs die ze gebruiken om Grizzy te ontwapenen om hem uit de hut te krijgen.
«
»
16:30 Molang
Enkele aliens ontvoeren Piu Piu en sluiten de deur van het ruimteschip in Molangs gezicht, maar hij weet zich aan het schip vast te houden. Als ze op hun planeet aankomen, bieden de aliens Piu Piu cadeautjes aan.
«
»
16:35 Rox
Er wordt een cyborg uit één van de gebouwen van de geheime dienst gestolen. Het team moet alles op alles zetten om de dieven op tijd in de kraag te vatten.
«
»
17:00 De Faker
Heritier moet in deze aflevering ontdekken wie er niet thuishoort bij de Familie De Medts.
«
»
17:20 3Hz
Felix luistert met de walkman naar het bezwarende gesprek tussen Marco en zijn architect. Het komt tot een ultieme confrontatie.
«
»
17:45 Grizzy & the Lemmings
Grizzy heet het gehad met de Lemmings die hem niet zijn favoriete programma laten kijken.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Boomhutverhalen
Elke aflevering komen kinderen samen in hun boomhut, waar hun avontuur start met een probleem dat ze met behulp van het lezen van een prachtig prentenboek oplossen.
«
»
18:10 Nachtwacht
Een kennis komt onverwacht oog in oog te staan met de Nachtwacht.
«
»
18:35 De Hoppers
Geert kan nooit iets weggooien. Daardoor zitten alle kasten stampvol met oude rommel en is er geen plek meer voor belangrijke spullen. Jackie wil dat Geert eindelijk leert om zijn rommel weg te gooien.
«
»
18:55 Grizzy & the Lemmings
Er hangt een vreemde nieuwe klok in de hut en de Lemmings gaan ermee aan de slag.
«
»
19:00 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:10 Wannabe's
Said, Mike en Shoana proberen via de radio tickets te winnen voor een uitverkocht concert, maar het is Olly die de tickets per ongeluk binnenrijft. Hij heeft er twee. Er kan dus nog één iemand mee.
«
»
19:25 Zotte dieren
Liveactionreeks waarin Gary, de vloggende hond de grappigste (huis)dierenclips laat zien.
«
»
19:30 Zotte dieren
Ontmoet een hamster die van groente houdt en een kat die een lesje leert door veel te veel te eten.
«
»
19:40 Jenny
Een infectie maakt Jenny bedlegerig en totdat de koorts zakt, worden de chemokuren opgeschort. Zij moet kracht uit zichzelf putten om door deze nieuwe beproeving heen te komen. Gelukkig is de liefde van haar familie een grote steun.
«
»
19:55 Homo Universalis Ketnet
De vier kandidaten staan elk voor hun zandbak en gaan op zoek naar de resterende puzzelstukken van een dino. Als ze alle stukken hebben gevonden, kunnen ze de dinopuzzel in elkaar zetten.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers