TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:20 Sturm der Liebe
Noah probeert zijn gevoelens voor Valentina te onderdrukken en focust zich op zijn relatie met Greta. Tijdens een romantisch tripje heeft Greta het gevoel dat ze in de gaten gehouden worden.
«
»
12:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:40 Boomerang
Marcus is een charmante reclamemaker die elke vrouw in bed krijgt. Als hij een nieuwe baas krijgt, wordt hij door haar net zo behandeld als hij vrouwen behandelt. Marcus raakt overstuur, totdat de assistente van de baas zich met hem gaat bemoeien.
«
»
16:45 The Goldbergs
Murray is blij dat Adam wil gaan sporten, maar dat is hij niet meer als blijkt dat het om schermen gaat. Het ergste is nog dat Adam op het idee kwam door `The Princess Bride'.
«
»
17:10 Buffy the Vampire Slayer
Adam neemt de controle over Riley's brein, in zijn plan om een hybride ras van demonen en mensen te ontwikkelen. Alleen Buffy en haar vrienden kunnen het voorkomen, maar Buffy's vervreemding van de anderen dreigt Adam vrij spel te geven.
«
»
18:05 How I Met Your Mother
Als Zoey voor Ted een date regelt met haar nicht, beginnen zijn vrienden haar Honey te noemen als ze merken hoe naïef ze is. En Ted vindt dat er moet worden ingegrepen als hij beseft wat hij voor Zoey voelt.
«
»
18:30 The Goldbergs
Adam denkt dat hij met Pops meer geluk heeft. Hij gokt en verliest zijn geliefde speelgoed. Ondertussen eindigt Erica's droom van een optreden in een populair dansprogramma op tv in een nachtmerrie.
«
»
18:55 The Simpsons
Lisa raakt bevriend met Sideshow Bob, die een nieuwe job heeft die te maken heeft met genetisch gemodificeerd voedsel. Marge raakt gefrustreerd wanneer ze voor de kerk over onthouding predikt.
«
»
19:20 The Simpsons
Het bejaardentehuis van Springfield sluit de deuren, waardoor Abe en twee bejaarde vrienden bij de Simpsons komen wonen. Homer past zich snel aan aan hun levensstijl, met alle gevolgen van dien. Nelson raakt bevriend met Bart.
«
»
19:45 The Big Bang Theory
Amy ontdekt dat ze seksuele gevoelens heeft voor Penny's ex-vriendje Zack terwijl Raj en Howard proberen te bewijzen wie van hen de beste superheld zou zijn.
«
»
20:10 The Big Bang Theory
De jongens doen mee aan een verkleedwedstrijd als leden van de 'Justice League'. Om Penny's vriendje Zack beter te leren kennen vragen ze of hij en Penny ook meekomen.
«
»
20:35 Alita: Battle Angel
Nadat Dokter Ido de cyborg Alita gevonden heeft op een schroothoop, voedt hij haar op als zijn eigen dochter. Zij moet haar ongekende gevechtsvaardigheden in de strijd gooien om haar mysterieuze verleden te achterhalen.
«
»
22:55 Magnum P.I.
De politie van Honolulu wordt op kerstavond getroffen door een ransomware-aanval, waardoor Lia wordt gedwongen om een familiegeheim te onthullen aan Magnum en Katsumoto.
«
»
23:40 Mayans M.C.
EZ probeert wat van zijn fouten uit het verleden recht te zetten. Miguel en Adelita zoeken wraak. Coco gokt op een gewaagde reddingsactie. Bovendien komt er een nieuw lid bij de club.
«
»
00:50 The Sea Beyond
Filippo en Naditza doen een aangename ontdekking. Kubra besluit haar moeder een brief te schrijven.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers