TVgids - VRT 1

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
06:00 Radio2 op VRT 1: Goeiemorgen, morgen!
De ochtendshow van Radio2, live vanuit de studio. Peter Van de Veire en Kim Van Oncen maken de luisteraar elke weekdag wakker, met veel humor, nieuws dat niet gemist mag worden en boeiende verhalen uit de buurt.
«
»
09:00 Radio2 op VRT 1: WinWin
Consumentenprogramma dat de hulp inschakelt van luisteraars en kijkers op zoek naar de ultieme tips voor de 'WinWin van de week'. Er wordt ook aangeklopt bij experten en wekelijks worden de ultieme tips gedeeld met iedereen.
«
»
10:00 radio2 op VRT 1: ann&daan
Een rechtstreekse blik op de Radio2-studio tijdens de ochtendshow van Ann Reymen en Daan Masset.
«
»
11:00 Winterbeelden
Idyllische winterbeelden.
«
»
12:13 Dagelijkse kost
Walnoten zijn altijd en overal aanwezig in de Georgische keuken. Dat wordt in deze eerste aflevering meteen duidelijk! Zo vormen ze ook de basis voor phkali, een traditioneel voorgerecht of aperitiefhapje van noten, groenten en kruiden.
«
»
12:30 Blokken
Twee kandidaten nemen het tegen elkaar op in een quiz met lastige vragen over algemene kennis, gecombineerd met elementen uit een computerspel. Het spel bestaat uit drie rondes en een finale.
«
»
13:00 VRT NWS journaal 13u
Met het laatste nieuws, sport, nationale en internationale gebeurtenissen en de weersverwachting.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Dagelijks programma waarin de weersvoorspelling wordt gepresenteerd.
«
»
13:29 Iedereen Beroemd
Elke dag bezoekt de cameraploeg een Vlaamse gemeente om daar de dagelijkse actualiteit op beeld vast te leggen. De dagbeelden vormen de rode draad.
«
»
13:53 Thuis
Sam neemt Hannah mee naar Bar Madam, waar Frank zich over haar ontfermt. Nancy beseft dat ze te snel heeft gereageerd en stapt naar Femke. Ondertussen legt Emma haar allerlaatste examen af en kan Thilly zich niet langer sterker voordoen dan ze is.
«
»
14:17 Clips
Clips.
«
»
14:45 Inside Taronga Zoo
Taronga is gesloten voor het publiek door de COVID 19-pandemie, dus het is het uitgelezen moment om Charlie de zeeleeuw mee te nemen voor een wandeling. En terwijl papa op stap is, bereidt zoon Torrey zich voor.
«
»
15:15 Red Rock
De Kiely's vernemen dat Patricia wil dat Michael voor doodslag en niet voor moord wordt berecht. Ze zijn woedend. Sharon en Paudge worden opgeroepen voor een winkeldiefstal met bijzondere gevolgen. Sean wordt achterdochtig door de vele sms'en.
«
»
15:59 Sort Your Life Out
De familie Smith begint aan een enorme opruimactie. Stacey en het team dagen hen uit om de helft van hun bezittingen weg te doen zodat ze hun leven en huis op grondige wijze kunnen reorganiseren.
«
»
17:00 Heterdaad
In een klein Brabants dorp woedt een hevige strijd tussen de oude veearts van Overbeke en zijn jonge ingeweken collega Leuridan. De familie Van Overbeke levert al generaties lang de dierenartsen.
«
»
17:55 Schermtijd
Zit jij ook al jaren bij dezelfde energieleverancier en dezelfde internetprovider? Ook al zou je elders goedkoper af zijn? Vorig jaar stapte amper één op de zes Vlaamse gezinnen over naar een goedkopere elektriciteitsleverancier.
«
»
18:04 VRT NWS Update
Kort nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, sport en de weersverwachting voor de komende dagen.
«
»
18:06 Het weer (vooravond)
Dagelijks programma waarin de weersvoorspelling wordt gepresenteerd.
«
»
18:10 Dagelijkse kost
In Georgië koken ze heel vaak vegetarisch, zoals deze kruidige groentestoofpot met ui, paprika en aubergine (ajap sandali). De Georgische ratatouille zeg maar. Jeroen serveert er zelfgemaakte dumplings met een sappige vulling van rundergehakt bij.
«
»
18:30 Blokken
Twee kandidaten nemen het tegen elkaar op in een quiz met lastige vragen over algemene kennis, gecombineerd met elementen uit een computerspel. Het spel bestaat uit drie rondes en een finale.
«
»
19:00 VRT NWS journaal 19u
Met het laatste nieuws, sport, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen.
«
»
19:45 Iedereen Beroemd
Elke dag bezoekt de cameraploeg een Vlaamse gemeente om daar de dagelijkse actualiteit op beeld vast te leggen. De dagbeelden vormen de rode draad.
«
»
20:10 Het weer
Dagelijks programma waarin de weersvoorspelling wordt gepresenteerd.
«
»
20:15 Thuis
Bob heeft een duidelijk toekomstplan voor ogen en zoekt Femke op. Judith zet Tom met zijn beide voeten weer op de grond. Dries begrijpt niets van het gedrag van Karin. Viv verdrinkt in het werk. Adil wil actie ondernemen.
«
»
20:40 Gewoon buitengewoon
De leerlingen en leerkrachten verwerken het verlies van een medeleerling, vooral Thibaut worstelt hierdoor met zijn emoties. Kuzma leert Nederlands en we maken kennis met Dylan en Sam, die beiden na een lastige jeugd in de leefgroep verblijven.
«
»
21:35 Pano
Duidingsmagazine met indringende reportages over de grote thema's van deze tijd. Een gedreven team van reporters diept de beste nieuwsverhalen uit en zoekt het antwoord op actuele vragen.
«
»
22:15 De dag van vandaag
BV's in deze aflevering: Francisco Schuster, Ini Massez en Maïmouna Badjie.
«
»
23:00 VRT NWS laat
Compleet nieuwsoverzicht. Met het laatste nieuws, interviews, sport en de weersverwachting.
«
»
23:25 Het weer (laat)
Dagelijks programma waarin de weersvoorspelling wordt gepresenteerd.
«
»
23:30 De Droomfabriek
Liveprogramma waarin Bart Peeters en Gloria Monserez de meest uiteenlopende dromen vervullen.
«
»
00:56 Keno
Spelprogramma dat wordt georganiseerd door de Nationale Loterij. Mensen maken vaak kans op enorme geldprijzen.
«
»
00:57 Euromillions
De trekkingen van het EuroMillions-spel.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Peter is na zijn studies pers- en communicatiewetenschappen terechtgekomen in een middelgroot reclamebureau, waar hij als junior steevast wordt opgezadeld met publiciteitscampagnes voor hondenvoer. Zijn vriendin Tanya, met wie hij al zo'n 4 jaar samenwoont, is er net met een ander vandoor. Zijn buddy Tom heeft na de humaniora enkele jaren rechten gestudeerd en is via zijn vader terechtgekomen op het secretariaat van deurwaarder Koninckx, waar hij soms nogal bizarre opdrachten krijgt. Macho Tom, een sympathieke losbol die geniet van 'de jacht', is bijna blij dat zijn vriend Peter terug 'beschikbaar' is.

'Boys', film uit 1992 van Jan Verheyen met oa. Michaël Pas en Tom Van Bauwel, om 20.30 uur op VTM 4.

Dossiers