TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:45 Death in Paradise
Marlon krijgt een mysterieus telefoontje van zijn oude baas, die zwaar gewond klinkt terwijl hij hem om hulp smeekt. Als Marlon erheen snelt, ziet hij tot zijn afschuw dat zijn voormalige baas dood is en de enige getuige een papegaai.
«
»
02:40 The Madame Blanc Mysteries
Wanneer haar echtgenoot om het leven komt bij een raadselachtig auto-ongeluk, gaat antiekhandelaar Jean White naar het Franse dorp Saint Victoire om te achterhalen wat er werkelijk met haar man is gebeurd.
«
»
03:30 Silent Witness
Als een fotogenieke leraar verdwijnt, krijgen Nikki en Jack de media op zich af. Thomas zoekt alleen de moordenaar van een jonge vrouw die onder bizarre omstandigheden is vermoord.
«
»
04:20 Murdoch Mysteries
Murdoch is in het Engelse Bristol beland, waar hij moet rennen voor zijn leven. Hij lijkt aan geheugenverlies te lijden en kan zich niet herinneren wie hij is.
«
»
05:10 All Creatures Great and Small
Het is 1937 en Glasgow is in de greep van de depressie. De net afgestudeerde dierenarts James Herriot is wanhopig op zoek naar een baan.
«
»
06:00 The Mallorca Files
Miranda en Max onderzoeken de dood van een wereldberoemde dj, vlak na zijn optreden in een populaire nachtclub op Mallorca. Het onderzoek leidt de twee rechercheurs naar een geavanceerd drugsnetwerk.
«
»
06:45 London Kills
Bij de Theems wordt een dode vrouw gevonden die mogelijk slachtoffer is geworden van een uit de hand gelopen seksspel. Ondertussen gaat Billie de confrontatie aan met Amber en dat heeft gruwelijke gevolgen.
«
»
07:35 Father Brown
De zoon van een plaatselijke luchtvaartmagnaat wordt vermoord. Father Brown gaat op onderzoek uit. Lady Felicia verliest haar zangstem.
«
»
08:20 Death in Paradise
Een vrouw wordt vergiftigd tijdens een gebedsgenezing. De dader zou de arrogante heler zelf kunnen zijn.
«
»
09:15 Midsomer Murders
Het lichamelijk overschot van een beroemde coureur wordt gevonden op een school, veertig jaar nadat hij verondersteld werd verdronken te zijn in het Lake District.
«
»
10:05 Midsomer Murders
Het lichamelijk overschot van een beroemde coureur wordt gevonden op een school, veertig jaar nadat hij verondersteld werd verdronken te zijn in het Lake District.
«
»
10:55 The Mallorca Files
Max en Miranda onderzoeken in het plaatsje Cazador in het binnenland van Mallorca de moord op een beroemde Britse schrijver die zich actief inzette tegen stierenvechten.
«
»
11:40 Death in Paradise
Een jong model wordt gewurgd na een modeshow waarin zij heeft gelopen. Detective Goodman moet zich in de gespannen modewereld begeven om haar moordenaar te vinden. Ondertussen komt JP weer in contact met een oude vlam.
«
»
12:35 Sister Boniface Mysteries
Zuster Boniface van het St. Vincentklooster in het Engelse plaatsje Great Slaughter rijdt op een scooter en maakt zelf wijn. Daarnaast geeft ze de politie gevraagd en ongevraagd advies in moordzaken.
«
»
13:20 Sister Boniface Mysteries
Een waarneming van de mysterieus vermiste Baron Battenberg brengt de pers en de politie in rep en roer. Vastbesloten om de feiten boven water te krijgen, gaan Ruth en Sam undercover in het Pranayama-retraitehuis.
«
»
14:05 The Madame Blanc Mysteries
Dom krijgt op de avond van zijn date met Jean een onverwacht bezoek. En terwijl Jean voorbereidingen treft voor haar vertrek naar Manchester, wordt ze verstoord door een indringer.
«
»
15:05 Father Brown
Father Brown stuit op een wanhopige voodoopriester die zijn geliefde wil terugwinnen, koste wat kost.
«
»
16:00 Midsomer Murders
DCI Barnaby and DS Scott betreden de wereld van het paardrijden wanneer blijkt dat de trainer van volbloed Bantling Boy is doodgeslagen. Wanneer er meer doden vallen, moet Barnaby haast maken met zijn onderzoek.
«
»
17:00 Midsomer Murders
DCI Barnaby and DS Scott betreden de wereld van het paardrijden als blijkt dat de trainer van volbloed Bantling Boy is doodgeslagen. Wanneer er meer doden vallen, moet Barnaby haast maken met zijn onderzoek.
«
»
18:00 Death in Paradise
Het vieren van de `Day of the Dead' op het eiland wordt onderbroken door een moord. Jack en zijn team moeten een elitaire club onderzoeken om de moordenaar te vinden.
«
»
19:00 All Creatures Great and Small
Net wanneer James aan het leven in de Dales begint te wennen, verschijnt Siegfrieds jongere broer Tristan ten tonele, wat het dagelijkse leven in Skeldale House danig verstoort.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Een rechercheur is vermoord en een Chinese man genaamd Fong Choy wordt als dader aangemerkt.
«
»
21:00 Mrs Sidhu Investigates
Mrs. Sidhu wordt gevraagd als in-house cateraar voor het softwarebedrijf Appenda. Maar de reputatie van het bedrijf komt onder vuur en wanneer de CEO van Appenda dood wordt aangetroffen, gaat Mrs. Sidhu op onderzoek.
«
»
22:00 The Change
De dag van het palingfestival is aangebroken en het dorp bruist van activiteiten. Zelfs radio-dj The Verderer komt uit zijn boom om het festival mee te vieren. Maar de feestvreugde wordt al snel verstoord.
«
»
22:30 Unforgotten
Nu zowel het privéleven van Sunny als dat van Jess een puinhoop is, verslechtert hun werkrelatie nog verder. De situatie wordt bijna onhoudbaar, totdat ze hun hart luchten bij elkaar.
«
»
23:30 Silent Witness
Nikki's wantrouwen jegens David Cannon worden nog verder opgewekt als ze bloed in de kofferbak van zijn auto vindt. Met de steun van Thomas neemt ze een aantal monsters om in het lab te onderzoeken. Is het Sally Vaughns bloed?
«
»
00:30 Murdoch Mysteries
Een man wordt vlak voor zijn bruiloft vermoord in een kerk. Wanneer duidelijk wordt dat het huwelijk oplichterij was om een erfenis in de wacht te slepen en dat het slachtoffer homoseksueel was, komt Murdoch in conflict met zijn geloof.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Eenmaal Andermaal' (VTM)

Op de enorme rommelmarkt van Maastricht zorgen Jacques en Axel voor een 'Tien om te zien'-reünie tussen Anne De Baetzelier en Willy Sommers. Deze keer staan Anne en Willy niet naast elkaar, maar tegenover elkaar. Anne vormt een duo met Axel, terwijl Willy met Jacques op zoek gaat naar verborgen parels.

'Eenmaal, Andermaal', om 20.40 uur op VTM.

Dossiers