TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Stargate SG-1
Een gevaarlijke zwerm buitenaardse insecten ontsnapt tijdens een bezoek van diplomatische afgevaardigden aan de Gamma-site, een afgelegen, buitenaardse Stargatebasis.
«
»
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:00 Airwolf
Misleide militairen proberen een trein te saboteren die Amerikaanse en Sovjet-waarnemers en dodelijk gas vervoert naar een definitieve vernietigingslocatie.
«
»
14:50 Airwolf
Tegengestelde partijen in een krijgsraad roepen St. John en Locke op om te werken aan een zaak van beschuldiging van moord tegen een commandant van een gevechtsteam.
«
»
15:45 MacGyver
MacGyver moet een vastberaden huurmoordenaar tegenhouden die een aartsbisschop achterna zit.
«
»
16:45 Stargate SG-1
Carter en Mitchell zitten gevangen in een vreemde dimensie waar niemand hen kan zien of horen.
«
»
17:40 Airwolf
De Sovjets arresteren de bemanning wegens spionage nadat ze het luchtruim van de Sovjet-Unie zijn binnengegaan om te helpen tijdens een crisis met de kernreactor.
«
»
18:40 Police Interceptors
Interceptors Jo Lund en Mike Wroe sporen een Volkwagen Golf op die gebruikt werd bij een inbraak. Ze vinden hem bij een tankstation.
«
»
19:40 Top 20 Funniest
Een countdown van de grappigste 'wrong turns', met o.a. hilarische tegenslagen in de dierentuin.
«
»
20:35 Crank
Huurmoordenaar Chev Chelios wordt vergiftigd door zijn rivaal. Om te verhinderen dat het gif zijn hart doet stoppen, moet hij zijn adrenalinegehalte constant op het maximum houden.
«
»
22:15 Kafka
Bureaucratische overheidsdiensten, absurde regels van een containerpark en een slechte sollicitatie.
«
»
22:45 Superstaar
Gunter Lamoot kiest zijn vijf persoonlijke favoriete afleveringen uit het eerste seizoen als voorsmaakje voor het nieuwe seizoen van Superstaar dat dit najaar bij 2BE te zien is.
«
»
23:20 Narcos
Peña is geschokt als hij ontdekt hoe ver de corruptie in Colombia werkelijk gaat. De zoektocht naar Miquel gaat door. David besluit zijn verdenkingen verder te onderzoeken.
«
»
00:20 Stargate SG-1
Carter en Mitchell zitten gevangen in een vreemde dimensie waar niemand hen kan zien of horen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'FERRY: de serie' (Netflix

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Wanneer Arie Tack - de koning van de xtc - wordt opgepakt, ziet Ferry zijn kans om Tacks deal met motorbende Pusaka over te nemen. Een plan dat niet zonder gevaar is.

'Ferry', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers