TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstSTAR ChannelNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Stargate SG-1
Een gevaarlijke zwerm buitenaardse insecten ontsnapt tijdens een bezoek van diplomatische afgevaardigden aan de Gamma-site, een afgelegen, buitenaardse Stargatebasis.
«
»
02:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:00 Airwolf
Misleide militairen proberen een trein te saboteren die Amerikaanse en Sovjet-waarnemers en dodelijk gas vervoert naar een definitieve vernietigingslocatie.
«
»
14:50 Airwolf
Tegengestelde partijen in een krijgsraad roepen St. John en Locke op om te werken aan een zaak van beschuldiging van moord tegen een commandant van een gevechtsteam.
«
»
15:45 MacGyver
MacGyver moet een vastberaden huurmoordenaar tegenhouden die een aartsbisschop achterna zit.
«
»
16:45 Stargate SG-1
Carter en Mitchell zitten gevangen in een vreemde dimensie waar niemand hen kan zien of horen.
«
»
17:40 Airwolf
De Sovjets arresteren de bemanning wegens spionage nadat ze het luchtruim van de Sovjet-Unie zijn binnengegaan om te helpen tijdens een crisis met de kernreactor.
«
»
18:40 Police Interceptors
Interceptors Jo Lund en Mike Wroe sporen een Volkwagen Golf op die gebruikt werd bij een inbraak. Ze vinden hem bij een tankstation.
«
»
19:40 Top 20 Funniest
Een countdown van de grappigste 'wrong turns', met o.a. hilarische tegenslagen in de dierentuin.
«
»
20:35 Crank
Huurmoordenaar Chev Chelios wordt vergiftigd door zijn rivaal. Om te verhinderen dat het gif zijn hart doet stoppen, moet hij zijn adrenalinegehalte constant op het maximum houden.
«
»
22:15 Kafka
Bureaucratische overheidsdiensten, absurde regels van een containerpark en een slechte sollicitatie.
«
»
22:45 Superstaar
Gunter Lamoot kiest zijn vijf persoonlijke favoriete afleveringen uit het eerste seizoen als voorsmaakje voor het nieuwe seizoen van Superstaar dat dit najaar bij 2BE te zien is.
«
»
23:20 Narcos
Pe˝a is geschokt als hij ontdekt hoe ver de corruptie in Colombia werkelijk gaat. De zoektocht naar Miquel gaat door. David besluit zijn verdenkingen verder te onderzoeken.
«
»
00:20 Stargate SG-1
Carter en Mitchell zitten gevangen in een vreemde dimensie waar niemand hen kan zien of horen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Peter is na zijn studies pers- en communicatiewetenschappen terechtgekomen in een middelgroot reclamebureau, waar hij als junior steevast wordt opgezadeld met publiciteitscampagnes voor hondenvoer. Zijn vriendin Tanya, met wie hij al zo'n 4 jaar samenwoont, is er net met een ander vandoor. Zijn buddy Tom heeft na de humaniora enkele jaren rechten gestudeerd en is via zijn vader terechtgekomen op het secretariaat van deurwaarder Koninckx, waar hij soms nogal bizarre opdrachten krijgt. Macho Tom, een sympathieke losbol die geniet van 'de jacht', is bijna blij dat zijn vriend Peter terug 'beschikbaar' is.

'Boys', film uit 1992 van Jan Verheyen met oa. MichaŰl Pas en Tom Van Bauwel, om 20.30 uur op VTM 4.

Dossiers