TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
22:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Ontdek een flipperkast die een strijkplank onthult, een drinkende man die wortelpuree eet en zie hoe Boekenjongen een strijkplank maakt door te toveren.
«
»
06:05 Bumba
Babilu blijft huilen. Bumba geeft hem dingen, maar niks helpt totdat hij een dekentje krijgt.
«
»
06:10 Stoppeltje
Er komt een panter tevoorschijn uit een vuilnisbak. Stoppeltje komt erachter dat de panter op straat leeft. Otto ontdekt een manier om de wonderen van zijn luxe winkel geheim te houden.
«
»
06:17 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:19 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje heeft lekker gekookt. Ze heeft patatjes en worteltjes klaargemaakt, maar Frits en Frats hebben daar geen zin in. Gelukkig staat er een kameraadje klaar om Kaatje te helpen.
«
»
06:26 Rintje
Rintje, Henriette en Tobias mogen van mama een snoepje uitzoeken, gewikkeld in mooie gekleurde doorzichtige papiertjes. Ze kiezen alle drie een andere smaak en kleur: Rintje de blauwe lamsvlees en Henriette de roze boterhamworst.
«
»
06:31 Dinostad
Ricky en papa gaan boodschappen doen, maar vergeten hun boodschappenlijstje mee te nemen. Ze verdwalen in de winkel en nemen alles mee naar huis behalve het belangrijkste: de boodschappen.
«
»
06:37 Pingu in de stad
Pingu en vrienden besluiten de chef-kok te helpen brood te verkopen, maar hun poging loopt mis.
«
»
06:43 Wolfje's verhalen
Grappige animatiereeks over de avonturen van Wolfje, die ervan droomt om in de voetsporen te treden van de helden uit zijn verhalenboeken.
«
»
06:51 Dropje
Dropje laat de tweeling zien dat een kapotte vlieger nog heel goed dienst kan doen als zeilboot.
«
»
06:58 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:02 Simon Superkonijn
Hoewel Simon, Gaspard en Lou mama beloofd hebben dat ze geen snoep meer zullen nemen, gaan ze op hun tenen naar de keuken om de snoeppot te zoeken, maar die is verdwenen. De kinderen beginnen zich dingen in te beelden.
«
»
07:08 Pop Papierstad
Het is Phoebe's beurt om een fantastisch spel te verzinnen voor haar vrienden. Als het hard begint te regenen, besluit Phoebe om hotel te spelen en haar best te doen om het spel zo leuk mogelijk te maken.
«
»
07:19 SaÔd & Anna
SaÔd en Anna willen de muur van hun hut verven. Sameer geeft ze de kleur 'vliegenblauw'. Trekt deze kleur vliegen aan? Dat willen SaÔd en Anna niet en doen alle blauwe spullen in de winkel weg.
«
»
07:25 Samson en Marie
Tot grote verbazing van Marie kent Samson alle antwoorden van een super moeilijk kruiswoordraadsel. Wauw! Ze wist niet dat Samson zo slim was! Ze besluit om hem in te schrijven voor een quiz: De Slimste Hond ter Wereld...
«
»
07:33 Molang
Na een kokosnotengevecht stranden Molang en Piu Piu op twee verschillende eilanden. Om herenigd te worden, zullen ze twee vechtende mensen moeten verzoenen en hen laten zien waar kokosnoten echt voor dienen.
«
»
07:40 Mush Mush en de Zwammetjes
De lepel van Sushi-Mushi is gebroken, en daar is hij kapot van. Zo kapot dat hij nooit meer wil koken. De vraag is wie er dan voor de Zwammetjes kookt. Na dagen vol restjes besluiten Mush-Mush en zijn vriendjes een poging te wagen.
«
»
07:52 Lou
Lou is verliefd op Tristan, haar buurman. Maar ze vraagt zich af of het allemaal wel klopt en of Tristan ooit hetzelfde voor haar zal voelen.
«
»
08:05 Kids on the block
Soufiane beseft dat hij de enige jongen is in een huis vol vrouwen. Hij vraagt de andere jongens om hulp om de man in huis te zijn. Het ouderwetse advies uit Younes' boekje werkt niet.
«
»
08:20 Wannabe's
Er is geen internet omdat Mike de rekening niet kon betalen. Mike ziet de oplossing in een hoop rommel die hij denkt voor een mooi prijsje te verkopen. Tussen de rommel vinden de Wannabe's ook een oude radio, en dus besluiten ze radio te gaan maken.
«
»
08:36 De Smurfen
Na nog een ongeluk krijgen Klungelsmurf en Domme Smurf ruzie en zweren dat ze nooit meer met elkaar zullen samenwerken als brandweermannen.
«
»
08:48 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
08:57 Molang
Molang en Piu Piu denken dat ze een monster in het bos hebben gezien. Eerst geschrokken, dan geÔntrigeerd, proberen ze meer te weten te komen over dit wezen.
«
»
09:02 Molang
Nadat een storm al hun proviand heeft vernietigd, vinden Molang en Piu Piu de eerste kerstboom uit.
«
»
09:07 Ziggy en de Zootram
's Avonds op de rit terug naar de krater praten de vrienden over gevaren en moed. Behalve Baldwin en Zacki zijn ze van mening dat ze zelfs een T-Rex zouden aankunnen. Zacki en Balduin bereiden hiervoor een test van moed voor.
«
»
09:18 Ziggy en de Zootram
Als de vriendjes 's ochtends in de trein willen stappen, rijdt de trein vanzelf weg zonder de dieren. Gelukkig heeft Zacki een trolley gebouwd om de trein te volgen. Ze pompen met al hun spierkracht om de trolley in beweging te krijgen.
«
»
09:29 De Smurfen
Gargamel laat een magische spiegel achter in het bos, die iedereen gevangenhoudt die erin kijkt. Vanity moet de zware spiegel terugbrengen naar het dorp.
«
»
09:41 De Smurfen
Grote Smurf keert terug naar het smurfendorp maar hij gedraagt zich nogal vreemd.
«
»
09:52 De nieuwe avonturen van Oggy
Piya ontdekt een beer in Oggy's tuin en besluit er haar teddybeer van te maken, maar het dier is wild en gemeen. Oggy en de kakkerlakken doen er alles aan om van deze vijandige gast af te komen zonder Piya's gevoelens te kwetsen.
«
»
10:00 Tok Tok
Otto heeft de neiging zichzelf te beschouwen als delicater en enigszins superieur aan anderen. Claude kiest ervoor het varken te confronteren met zijn tegenstrijdigheden en veroordeelt hem tot koning van het dorp.
«
»
10:07 Tok Tok
Door het gebrek aan stro kan Adele niet dezelfde gevlochten armband hebben als de anderen en ze is bereid alles te doen om dit nieuwe modieuze ding te krijgen. De kuikens proberen de ezel duidelijk te maken dat de mode voortdurend verandert.
«
»
10:15 De avonturen van kleine pinguÔn
In een populair toeristisch pinguÔnresort zien de drie vrienden een muur vol foto's van gelukkige gasten. Bij nader inzien ontdekt Oscar dat op een van de kiekjes een adelaar te zien is die Roxy's broer draagt.
«
»
10:20 De avonturen van kleine pinguÔn
Oscar en Alfred gaan alleen verder en keren terug naar het oasis motel. Ze vinden Don Corleone in tranen. Iemand heeft al het water in het grote zwembad gestolen, wat slecht is voor de zaken.
«
»
10:26 Het betoverde dorp van Pinokkio
Het dorp viert het Lentefeest met een fantastische show van de acrobatische elfen. Maar een ongeluk dat Volpek, Pinokkio en Nachtegaal onbedoeld veroorzaken, maakt de Heks kwaad.
«
»
10:38 Het betoverde dorp van Pinokkio
Bettina komt erachter dat de heks een Heksenkring organiseert en daar wil ze maar wat graag bij zijn. Ze besluit er samen met Pinokkio stiekem naartoe te gaan maar het stel raakt behoorlijk in de problemen.
«
»
10:50 Royals Next Door
Stella verstuikt haar enkel tijdens de voetbaltraining en staat plotseling in het middelpunt van de belangstelling. Haar voet geneest snel, maar ze wil de speciale behandeling die ze krijgt niet opgeven.
«
»
11:01 Royals Next Door
Stella gaat naar Mikey's huis voor een etentje. Ze wil zich goed gedragen, maar ze haat spruitjes.
«
»
11:12 Lou
Lou haat turnen en vraagt haar moeder om excuses. Ze stelt een wedstrijd voor: als Lou wint, krijgt ze haar excuses. Als ze verliest, terug naar de gymzaal voor de rest van het jaar.
«
»
11:25 Lou
Er is een nieuwe pizzeria geopend in de buurt. Voor Lou en haar moeder Emma is het vanzelfsprekend om daar niets te bestellen - ze zijn immers goed bevriend met Gino, de eigenaar van de al lang bestaande pizzeria.
«
»
11:37 Dodo
Joe Connolly is het vriendje van Lily Scott en alles gaat geweldig. Als hij ziet hoe John Longmore wordt gedumpt door Eisha Khela, beseft Joe dat hij niet zomaar een vriendje kan zijn: hij moet een goed vriendje zijn.
«
»
11:45 Dodo
Het is ouderavond en Joe's ouders kunnen niet wachten om zijn vriendin Lily te ontmoeten.
«
»
11:55 Kapot gaan
Maksim uit #LikeMe, Jean-Romy uit Hoppers en Ketnet-wrapster Gloria nemen het tegen elkaar op in de gekste uitdagingen.
«
»
12:05 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
12:10 Ket & Doc
De elfjarige Jip is voor het eerst verliefd. Daar wil zijn kleine zusje Fien van negen jaar alles over weten. Ze is nieuwsgierig, maar ook een beetje jaloers en bang dat hun onafscheidelijke band verbroken kan worden.
«
»
12:25 GameKeepers
Mats en Sari moeten een USB-stick in de centrale computer van een roboticabedrijf steken om de tilt geslagen robotdrones te deactiveren. De robotdrones aarzelen niet om hen onder vuur te nemen. Een regelrechte shootergame op leven en dood.
«
»
12:50 Helden
Vier jonge waaghalzen bundelen hun krachten om de meest waanzinnige ideeŽn werkelijkheid te laten worden. Ze halen allerlei fantastische stunts uit en tonen hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen.
«
»
13:00 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
13:05 DierenDetectives
Boer Len heeft een tak op zijn hoofd gekregen en ligt bewusteloos op de grond, ver van huis. Lulu ziet haar baasje liggen en hopt terug naar huis. Daar klopt zij op de deur.
«
»
13:30 De nieuwe avonturen van Oggy
Verrukt denkt Oggy dat hij buitenaardse wezens in zijn huis verwelkomt, maar het zijn de kakkerlakken die hem voor de gek houden. Piya realiseert zich dat het geen echte Marsmannetjes zijn en gaat op onderzoek uit om dit te bewijzen aan Oggy.
«
»
13:40 Dodo
Het is de talentenjacht van jaar zeven en Frisbo voert zijn grootste goocheltruc op.
«
»
13:50 Lou
Eindelijk is het geluk aan hun zijde: voor Valentijnsdag ontvangt Lou een uitnodiging van Tristan en haar moeder Emma ontvangt een uitnodiging van Richard. Tristan wil met Lou naar de bioscoop.
«
»
14:05 Royals Next Door
Stella probeert haar halfjaarlijkse cijfers voor haar ouders te verbergen, maar er is een oudervergadering waar ze er over te horen krijgen. Tenzij Stella hen ervan kan overtuigen dat de vergadering niet doorgaat.
«
»
14:20 Tok Tok
Iemand heeft Ange's snack gestolen. Alles lijkt te wijzen op Pierre-Gilles; Claude gelooft het niet.
«
»
14:25 De avonturen van kleine pinguÔn
Roger is een kameleon die onvoldoende controle heeft over zijn vermogen om van kleur te veranderen. Als Oscar en Alfred 's avonds bij het kampvuur zitten, maakt de onzichtbare Roger iedereen bang, vooral zichzelf.
«
»
14:30 Prinsessia
Basiel en Kamiel helpen de directeur bij het repeteren van haar rol als heks in een toneelstuk, in het geheim omdat ze de meisjes wil verrassen. Maar sprookjesliefhebber Iris hoort ze en vertelt haar klasgenoten dat ze vechten met een boze heks.
«
»
14:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Het dorp wordt opgeschrikt door de ontdekking van Gregor het 'monster'. Koekie sluit een bijzondere vriendschap met hem en probeert iedereen ervan te overtuigen dat hij onschuldig is.
«
»
14:55 Mega Mindy
Della Cruella komt naar het politiebureau als vrijwilliger, maar Mieke vertrouwt haar niet. Helaas denkt de commissaris dat ze jaloers is als ze hem vertelt over haar wantrouwen. Uiteindelijk blijkt Mieke op het goede spoor te zitten.
«
»
15:20 Molang
Molang en Piu Piu redden een wild paard van een sabeltandtijger en ze proberen het te temmen.
«
»
15:25 Samson & Marie ijsjestijd
Bill heeft tandpijn en durft niet naar de tandarts. Samson en Marie overtuigen hem om toch te gaan.
«
»
15:30 KetnetBand clips
Muziekclip 'Planeet K' gezongen door de KetnetBand.
«
»
15:35 Mush Mush en de Zwammetjes
De Pretboom is ingestort Mush-Mush en zijn vriendjes weigeren zich erbij neer te leggen dat dat het einde van de Pretboom is, dus gaan ze op zoek naar de legendarische Starmush, die volgens overlevering alle planten en bomen kan genezen.
«
»
15:50 Mr. Magoo
Terwijl hij in het park is, denkt Magoo dat hij in het regenwoud van de Amazone is. Hij vindt het pluchen speelgoed van Fizz en verwart het met het legendarische beeld van de Nanoschaal en besluit het object voor zonsondergang terug te brengen.
«
»
15:55 Mr. Magoo
Wezel, vermomd als superschurk, heeft de president gegijzeld. Fizz bereidt zich voor op een heldhaftige reddingsactie. Magoo verschijnt in een skipak en verwart Wezel met een yeti.
«
»
16:05 Imago
In het Kenaya-woud stuit Kťmi op de ruÔnes van een zeer oude Yora-tempel: die van Khalil Thot, de grote uitvinder en rechterhand van de primago Soutekh. Maar een aantal vallen bemoeilijken de verkenning.
«
»
16:30 Rox
Ex-kolonel De Vuyst moet worden opgepakt omdat hij misdaden begaat.
«
»
17:00 Ghost Rockers: compilatie
Vlaamse fictiereeks over mysterieuze gebeurtenissen in een artiestenacademie.
«
»
17:50 De nieuwe avonturen van Oggy
Wanneer Piya wordt gevraagd om een portret van Olivia in rauwe groenten te maken, blijkt DeeDee een uitstekende groentesculpturist te zijn. Oggy vraagt haar om meer sculpturen en dwingt haar om bij haar leugen te blijven.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 Schijtluizen
Sien en Naomi komen alles te weten over de medicinale bloedzuiger. Hun grote vraag is hoeveel zo'n beestje nou aan bloed drinkt.
«
»
18:15 Nachtwacht
Een vreselijke gil zet 's nachts gans Schemermeer in rep en roer, maar de bron wordt niet gevonden. De volgende dag wordt Brik bewusteloos aangetroffen in het bos. Onze drie helden ontdekken al snel dat er een verband is tussen beide gebeurtenissen.
«
»
18:40 De Hoppers
Voor een schoolproject moeten Arno en Olivia samenwerken. Ze maken een nieuwe hamburger. Om kosten te besparen gebruiken ze goedkope ingrediŽnten die niet altijd even betrouwbaar zijn.
«
»
18:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:05 Wannabe's
Mike heeft een nieuwe opdracht te pakken: Video King mag een filmpje maken om kinderen aan te zetten hun tanden goed te poetsen. Mike wil er meteen werk van maken en zelf de hoofdrol spelen in het filmpje als de knotsgekke 'Billie Borstel'.
«
»
19:20 Find Me in Paris
Henri denkt een manier te hebben gevonden om Lena te bevrijden uit het tijdsvacuŁm waarin ze zich bevindt. Een romantische pas de deux doet Lena en Max beseffen dat ze gevoelens voor elkaar hebben.
«
»
19:50 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
19:55 Sporza: EK 2025 Vrouwen Kwalificatie
Verslag van de wedstrijd BelgiŽ - TsjechiŽ, gespeeld in de kwalificatie voor het EK 2025 in Zwitserland.
«
»
22:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
23:15 Eerste keus
Tom Waes en Pieterjan De Smedt trekken naar het atheneum van Zottegem en leren daar de leerlingen kennen die dit jaar voor het eerst naar de stembus mogen trekken. Wie zijn die first-time voters, en waar liggen ze van wakker?
«
»
00:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers