TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:35 Father Brown
Brenda wordt geconfronteerd met geesten uit haar verleden en raakt verwikkeld in een buurtruzie die eindigt in moord.
«
»
03:20 The Madame Blanc Mysteries
Wanneer Raffy Ozanne dood wordt aangetroffen in zijn parfumerie, wordt Gloria's vriend Cooper verdacht. De vraag is wie er werkelijk schuilt achter het clownsmasker van de moordenaar.
«
»
04:10 Silent Witness
Vooruitstrevende bestuurders die grote plannen hebben voor de toekomst van hun stadje komen in conflict met milieuactivisten. Wanneer een trein wordt gesaboteerd en de burgemeester daarbij omkomt, valt de verdenking op de activisten.
«
»
05:10 Murdoch Mysteries
Murdoch moet het criminele meesterbrein James Gillies naar de gevangenis overbrengen voor diens executie, maar tijdens het vervoer ontstaan er problemen.
«
»
06:00 Ghosts
Het is Kerst in Button House, en Mike is vastberaden om het perfect te krijgen voor zijn familie. Alison is vastberaden om de beste Kerst te leveren voor zowel de levenden als de doden, hoewel die laatsten niet vervuld zijn van feestgevoel.
«
»
06:30 Miss Scarlet and the Duke
Eliza neemt een ogenschijnlijk onmogelijke zaak aan. Ze moet de onschuld bewijzen van een man die met een bebloed mes in zijn hand op de plaats delict is aangetroffen en bovendien al schuld heeft bekend.
«
»
07:20 Father Brown
Tijdens het jaarlijkse uitstapje van de Kembleford Ramblers wordt de lokale Lord gewurgd aangetroffen. Mallory en Goodfellow besluiten zich aan te sluiten bij enkele lokale wandelaars om de moord op te lossen.
«
»
08:10 Death in Paradise
Het lichaam van de pas getrouwde Lisa Moore wordt gevonden in een kamer waarvan zij geen sleutel had. Het onderzoek leidt detective Richard Poole tot de conclusie dat ze een affaire gehad moet hebben met haar moordenaar.
«
»
09:05 Midsomer Murders
Als het naakte lichaam van een man in een graancirkel wordt gevonden, wordt het dorp overvallen door UFO-waanzin en de politie moet onderzoeken hoe hij in het veld is terechtgekomen nadat hij is geŽlektrocuteerd.
«
»
10:00 Midsomer Murders
Als het naakte lichaam van een man in een graancirkel wordt gevonden, wordt het dorp overvallen door UFO-waanzin en de politie moet onderzoeken hoe hij in het veld is terechtgekomen nadat hij is geŽlektrocuteerd.
«
»
10:50 The Mallorca Files
De Britse politieagente Miranda Blake wordt tegen haar zin gekoppeld aan de gevatte Duitse rechercheur Max Winter voor een onderzoek naar een criminele bende op Mallorca.
«
»
11:35 Death in Paradise
Wanneer een makelaar tijdens de onderhandse verkoop van een paradijslijk stukje strand wordt vermoord, stelt het team een onderzoek in. Ze ontdekken dat de kopers het slachtoffer waren van oplichting.
«
»
12:30 Grantchester
In een verpleeghuis is de hoofdzuster vermoord. Will en Geordie moeten op zoek naar twee vermiste bewoners. Het is de vraag of zij slachtoffers zijn of de daders. Op persoonlijk vlak staan Will en Geordie op een kruispunt in hun liefdesrelaties.
«
»
13:20 Grantchester
Er wordt weer een dakloze man dood aangetroffen, netjes geschoren en omgebracht op dezelfde manier als de eerdere slachtoffers. Misschien zit de verkeerde man achter de tralies voor die moorden.
«
»
14:10 Queens of Mystery
De toneelbewerking van de roman van Jane kampt vlak voor de avond van de premiŤre met talloze problemen. Mattie gaat op zoek naar nieuwe aanwijzingen in de zaak van haar vermiste moeder.
«
»
15:05 Murdoch Mysteries
Een telefonist die tevens amateurspeurder is, hoort via de telefoonlijn dat een vrouw gewurgd wordt.
«
»
16:05 Midsomer Murders
Het lichaam van rijke landeigenaar Gregory Lancaster raakt vermist in de nacht van zijn dood. Dit belicht een sinister web van leugens en geheimen in het dorpje Little Malton.
«
»
17:05 Midsomer Murders
Het lichaam van rijke landeigenaar Gregory Lancaster raakt vermist in de nacht van zijn dood. Dit belicht een sinister web van leugens en geheimen in het dorpje Little Malton.
«
»
18:00 Death in Paradise
De eigenaar van een rumbrouwerij wordt tijdens een seance vermoord. Alle aanwijzingen lijken naar een geest te leiden. Selwyn helpt het team een meer geaarde verdachte te vinden.
«
»
19:00 Death in Paradise
Detective Goodman vraagt zich af of de moord op een surfinstructeur ingewikkelder is dan het op het eerste gezicht lijkt.
«
»
20:00 Murdoch Mysteries
Murdoch onderzoekt de merkwaardige omstandigheden rond de onverwachte dood van een ragtimemuzikant.
«
»
21:00 Grantchester
Op een van de meest prestigieuze colleges van Cambridge wordt een man vermoord en een kostbaar schilderij gestolen. Geordie probeert te achterhalen of er een verband is tussen de twee zaken.
«
»
22:00 Happy Valley
Catherine slaagt erin Ann te vinden en samen ontsnappen ze aan de meedogenloze Tommy. Maar door haar slechte voorbereiding is Tommy nog steeds op vrije voeten. Accountant Kevin wordt ondervraagd over het afleveren van het geld aan de ontvoerders.
«
»
23:00 Silent Witness
Nikki ontdekt dat Jenny moet zijn gestorven voordat ze in contact kwam met de rails. In de zoektocht naar haar moordenaar lopen alle sporen dood, maar haar vriendinnen wachten op antwoorden.
«
»
00:05 Murdoch Mysteries
Murdoch reist naar de Yukon en ontmoet daar de progressieve schrijver Jack London.
«
»
00:55 Whitstable Pearl
Nadat een makelaar vastgebonden en gemarteld wordt aangetroffen, tast inspecteur McGuire in het duister over wat iemand heeft bezield om zo gewelddadig te werk te gaan. Ondertussen onderzoekt Pearl een reeks anonieme schenkingen.
«
»
01:45 Father Brown
Een komiek is uit op wraak en sluit Father Brown op in een verlaten gebouw.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers