TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:30 Sturm der Liebe
Greta dreigt de chantage van Mario openbaar te maken, maar hij maakt haar duidelijk dat het haar woord tegen het zijne is. Alfons kan een confrontatie tussen Leander en Julian maar net vermijden.
«
»
11:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:45 Exodus: Gods and Kings
Mozes wordt als kind te vondeling gelegd door zijn wanhopige moeder en gevonden door de dochter van de farao. Hij groeit op bij de Egyptische koninklijke familie samen met toekomstige farao Ramses II.
«
»
16:25 Schooled
Omdat Lainey nog steeds geen rockster is, keert ze terug naar William Penn Academy als muziekdocent.
«
»
16:50 Buffy the Vampire Slayer
De Scoobies gebruiken een spreuk om Buffy naar een schaduwwereld te vervoeren, waar ze de mannen ontmoet die de eerste slayer hebben gemaakt. Maar om haar naar huis te laten terugkeren, moet de bende een meedogenloze demon vinden en verslaan.
«
»
17:45 How I Met Your Mother
Lily is er gefrustreerd omdat ze de enige is die op de hoogte is van Teds plannen. Barney en Robin brengen samen tijd door voordat de rest van de familie arriveert.
«
»
18:10 Schooled
In de hoop respect te krijgen van haar collega's, bedenkt Lainey een plan om een onhandige en onzekere leerling een volledige make-over te geven. Principal Glascott en coach Mellor tillen vriendschappelijke competitie naar een nieuw niveau.
«
»
18:45 The Simpsons
Ned Flanders krijgt een flinke tik op zijn kop en ziet plotseling in de toekomst. Er loopt een moordenaar rond in Londen en er wordt een reis genomen door het lichaam van Mr. Burns.
«
»
19:10 The Simpsons
Het is chaos wanneer de Simpsons verbouwen. Bart raakt geboeid door mannenbladen en past zijn levensstijl aan.
«
»
19:40 S.W.A.T.
Een jeugdvriend van Hondo, die vastzit, vraagt hem om hulp wat betreft de bescherming van zijn zoon tegen gewelddadige bendes. Ondertussen heeft Luca het moeilijk wanneer zijn opa komt te overlijden.
«
»
20:35 Zorro
Monasterio begint te vermoeden dat niet alles klopt wat de gouverneur beweert over Zorro. Diego en Nah-Lin moeten een tijdelijke wapenstilstand sluiten als ze de gevangengenomen indianen vrij willen krijgen.
«
»
21:35 Zorro
Het lijkt erop dat de veiling van het land van Ramírez doorgestoken kaart is. Diego probeert Andrejevitsj ervan te weerhouden de veiling te bereiken. Lolita wordt verscheurd tussen wat ze voor Diego voelt en haar toewijding aan Monasterio.
«
»
22:30 Magnum P.I.
Higgins zit in een moeilijke situatie wanneer de twaalfjarige Ella om hulp vraagt bij het oplossen van een drievoudige moordzaak waarbij haar moeder betrokken is. Magnum krijgt een band met een terminaal zieke veteraan als hij vrijwilligerswerk doet.
«
»
23:20 L.A.'s Finest
Met de hulp van McKenna zoekt Syd naar de moordenaar van Jen terwijl ze rouwt om het verlies van haar vriendin. De dood van van een legende uit Koreatown doet de gemeenschap zich afvragen wie verantwoordelijk kan zijn.
«
»
00:20 Las Vegas
Nessa trekt alles wat Ed over haar vader vertelde in twijfel wanneer een mysterieuze vrouw haar vertelt dat hij nog leeft.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers