TVgids - STAR Channel

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:30 Hudson & Rex
Sarah getuigt in een brandstichtingszaak, maar wordt in twijfel getrokken. Nu hebben ze 48 uur om de waarheid te achterhalen voor de verdachte vrijkomt. Rex vindt gemanipuleerd bewijsmateriaal.
«
»
03:15 Hudson & Rex
Als na een vrijgezellenfeest een van de bruidsmeisjes dood wordt aangetroffen, moeten Charlie en Rex zien te reconstrueren wat er die nacht precies is gebeurd.
«
»
04:00 Flip This House
Armando en Veronica gaan samen verbouwen. Door gesteggel over geld komen Veronica en Randy tegenover Armando en Brent te staan. Het wordt een harde strijd, maar uiteindelijk wint het teambelang.
«
»
04:50 Below Deck
Kapitein Lee, Kate, Ben en Kelley worden vergezeld door nieuwe bemanningsleden terwijl ze zich voorbereiden op een nieuw charterseizoen. Kate vindt zichzelf tekort als een junior stewardess haar vlucht mist.
«
»
05:30 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
05:35 Shipping Wars
Natasha riskeert winst mis te lopen als signalen elkaar kruisen. Dwight en Tyesha vrezen dat zij de schuld krijgen als beelden van superhelden het tijdens hun dienst zwaar te verduren krijgen.
«
»
06:00 American Pickers
Mike en Frank reizen de hele VS af op zoek naar spullen en zouden letterlijk alles geven voor antiek goud. Met behulp van Danielle belanden ze vaak in idiote situaties.
«
»
06:40 American Pickers
De jongens gaan naar Minnesota om de overblijfselen van een kermisbedrijf de redden.
«
»
07:40 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met dieren die een reeks schattige en grappige stunts uithalen. Een programma over de geestige en gekke dingen die op het internet te vinden zijn.
«
»
07:45 Storage Wars
Darrell en Brandon keren terug naar de veiling in Montebello in CaliforniŽ, de plek waar ze hun grootste succes hebben behaald. Rene en Casey eindigen de dag met een mooie score. Jarrod en Brandi doen een vondst die hen naar de 'Herbmeister' leidt.
«
»
08:10 Storage Wars
De kopers bevinden zich op Rene's thuisbasis in Oceanside, in het zuiden van CaliforniŽ. Darrell en Brandon vechten om een opslagruimte met een stukje filmgeschiedenis. Jarrod en Brandi ontdekken de winstgevende voordelen van vriendschap.
«
»
08:35 Flip This House
Nadat hij bij een verbouwing net quitte heeft gespeeld, vertelt Peter dat hij in dezelfde straat nog een huis heeft dat hij voor de hypotheekcrisis heeft gekocht. Aannemer Hercules gaat aan de slag.
«
»
09:25 Shark Tank
Onder de gepresenteerde uitvindingen zijn een ontwerp voor een modern telefoonhokje, een ongewoon dessert, een apparaat om sauzen mee te nemen, een draagbaar kantoormeubel; een update van een snijplank die aan beide kanten te gebruiken is.
«
»
10:20 Shark Tank
Een zestien jaar oude scholier maakt indruk met een app die cyberbullying kan onderscheppen. Twee mannen hebben een ingenieuze bierautomaat voor thuis uitgevonden, die bier uit blikjes en flesjes kan laten smaken als tapbier.
«
»
11:10 Below Deck Down Under
De bemanning krijgt te maken met een medisch noodgeval aan boord. Kapitein Jason staat voor een moeilijke beslissing wanneer een bemanningslid betrapt wordt op drinken tijdens het werk.
«
»
12:05 Below Deck Down Under
Een relatie aan boord verkent nieuwe dieptes terwijl een andere relatie eindelijk aan de oppervlakte komt. Er ontstaat chaos als chartergasten verstrikt raken in elkaars dieetvoorkeuren.
«
»
13:05 Flip This House
Lori heeft een huis gevonden met een klein huisje ernaast. Than en zij gaan over tot koop zonder de panden vanbinnen te bekijken. Als Paul de boel komt inspecteren, voorspelt hij niets dan problemen.
«
»
14:00 Storage Wars
Dave hoopt koopwaar van topkwaliteit te scoren op de veiling in Koreatown in Los Angeles. Darrell is hier nog nooit geweest, en wil zich graag bewijzen. Mary bemachtigt een opslagruimte tegen een hoge prijs. Brandi ergert zich aan Jarrods capriolen.
«
»
14:30 Storage Wars
Darrell en Brandon begeven zich op bekend terrein tijdens de veiling in San Marcos, CaliforniŽ. Mary ontdekt een manier om hoge prijzen te ontwijken. Jarrod en Brandi kopen een vintage object. Ivy doet een vondst die hem aan een liedje doet denken.
«
»
15:00 American Pickers
Mike en Frank zijn op jacht naar voorwerpen die goed passen in een unieke mancave.
«
»
15:55 American Pickers
Tijdens een sneeuwstorm in Minnesota vechten Mike en Frank tegen de vrieskou om een zeldzaam paar vrachtwagens op het terrein van boer Jim veilig te stellen.
«
»
16:55 Shark Tank
Een zelfverklaarde 'culinaire ninja' presenteert zijn 'heat-and-eat' paleomaaltijden. Een trotse vader en zijn zeventien jaar oude zoon hopen dat ze met hun high-tech visapparaat de sharks kunnen binnenhengelen.
«
»
17:50 Shark Tank
Legendarische koekjesmaker Wally Amos toont zijn nieuwe merk koekjes, waarmee hij hoopt een hit te scoren. Twee entrepreneurs laten een uitvinding zien die beschadigde apparaten kan redden. Zussen uit Florida tonen hun zwempakken voor moeders.
«
»
18:50 Below Deck Down Under
De gasten worden boos op Aesha wanneer hun duikexcursie naar het Great Barrier Reef op hun bucketlist wordt geweigerd. Een bekend personage keert terug om het dekteam te coachen tijdens een stripshow voor de gasten.
«
»
19:45 Below Deck Down Under
De bemanning krijgt ruzie wanneer een matroos zich bemoeit met het drama van de steward. Een andere steward moet schoon schip maken tegenover een chartergast nadat hij een grote fout heeft gemaakt.
«
»
20:35 Fantasy Island
Een lokale ochtendshowpresentatrice heeft een eenvoudige fantasie: ze wil eten, totdat ze zich realiseert dat ze hongert naar veel meer dan eten. De terminale Ruby Akuda arriveert met haar man.
«
»
21:30 Fantasy Island
Twee avonturiers met een saai huwelijk willen samen het ultieme avontuur beleven. Na 35 jaar te hebben geslapen, moet weduwnaar Brent beslissen of hij klaar is om zijn verdriet onder ogen te zien.
«
»
22:25 Hudson & Rex
Als Rex een lijk vindt met sporen van boos opzet, ontdekt Charlie dat de idyllische gemeenschap waarin hij verblijft weleens vijandiger kon zijn dan hij lijkt.
«
»
23:15 Hudson & Rex
Na de moord op een populaire fysiotherapeut die van seksueel misbruik is beschuldigd, moet het team zijn slachtoffers onderzoeken voordat de moordenaar opnieuw toeslaat.
«
»
00:05 Hudson & Rex
Jesse's muziekleraar wordt vermoord in zijn eigen opnamestudio. Na onderzoek koppelen Charlie en Rex de misdaad aan een schijnbaar niet-gerelateerde moord.
«
»
00:50 Hudson & Rex
Wanneer een zogenaamde tijdreiziger Major Crimes waarschuwt voor een bommelding, worden Charlie en Rex ingeschakeld om een prominente politieke figuur te beschermen die het risico loopt vermoord te worden.
«
»
01:35 Flip This House
Lori heeft een huis gevonden met een klein huisje ernaast. Than en zij gaan over tot koop zonder de panden vanbinnen te bekijken. Als Paul de boel komt inspecteren, voorspelt hij niets dan problemen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers