TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 Kabouter Plop
Kwebbel heeft haar balletrokje aangetrokken want ze gaat met Lui dansen. De klassieke danspasjes vormen geen enkel probleem, tot Lui haar moet optillen.
«
»
06:00 Kabouter Plop
Klus en Lui gaan een weddenschap aan. Als de postbode een half uur wakker blijft, krijgt hij taart. Plop en Kwebbel willen dat Lui de weddenschap wint en besluiten hem te helpen.
«
»
06:05 Kabouter Plop
Plop en Kwebbel lezen een spannend boek over spoken. Ze zijn niet bang, tot ze vreemde geluiden horen. Lui probeert zijn vrienden gerust te stellen.
«
»
06:15 Wissper
De aapjes zijn op zoek naar nieuwe spelletjes en vragen Wissper om hulp. Wissper roept Kev de feestkrokodil op, die per ongeluk hoog in een boom belandt.
«
»
06:20 Wakandy
Andy Peelman gaat elke uitdaging aan die op zijn pad komt. Met veel moed en soms net iets te veel zelfvertrouwen meet hij zich met tal van topsporters en bekende Vlamingen die uitblinken in hun vakgebied.
«
»
06:35 Heidi
Heidi mag een test doen voor een toelatingsexamen voor een academie in Zurich, maar is ze echt bereid haar geliefde bergen te verlaten?
«
»
06:55 Nils Holgersson
Het paarseizoen begint en Nils ergert zich aan het romantische gedrag van Goudoog en Prachtwiek.
«
»
07:10 De tafel van K3
Hanne, Klaasje en Marthe klappen de spiegel uit, want vandaag krijgen ze bezoek van kapster Hester. Zij beantwoordt alle vragen over kapsels. Ze toont je ook hoe je een feestelijke coupe maakt en Marthe mag proefkonijn zijn.
«
»
07:20 VLOGLAB Crazy #Stories
Anneleen vraagt haar leerkracht mee op date. Tristan komt een bezoekje brengen aan de bende van Marnix, maar krijgt meteen een slecht gevoel.
«
»
07:50 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
De plaatselijke journalist is getuige van een aanranding. De dader en het slachtoffer zijn onbekend, maar Eric en Brigitte willen hen zo snel mogelijk vinden voor de dader een nieuw slachtoffer maakt.
«
»
08:15 Hallo K3
Als Marcel te weten komt dat Bas de rol van Tarzan mag vertolken in de nieuwe clip van K3, wil hij bewijzen dat hij dat beter kan. Ondertussen zorgt de nieuwe wurgslang van Josje voor grote paniek wanneer de meisjes ontdekken dat hij ontsnapt is.
«
»
08:40 Draken: Reddingsrijders
Burple schrikt van de legende van een geest genaamd de Phantom Fang. Zijn vrienden geloven hem niet.
«
»
09:05 Super Monsters
De supermonsters gaan op reis naar het pretpark. Igor spoort ze allemaal aan om altijd bij elkaar te blijven. Maar Lobo heeft de ambitie om met alle ritten mee te gaan. Stiekem weet hij keer op keer te ontsnappen.
«
»
09:15 Super Monsters
De bende organiseert een schooldiner voor hun ouders en het is aan Cleo om haar vrienden te helpen.
«
»
09:25 Jabaloe
In Jabaloe Town moet voor het eerst een burgemeester verkozen worden. Zowel Sheriff Jack als Twinkly stelt zich kandidaat. Slampie helpt Twinkly met zijn campagne en Moe werpt zich op als campagneleider van Sheriff Jack.
«
»
09:40 De keuken van Sofie
Vandaag bakt Sofie een worteltaart met limoen- en lavendeltopping.
«
»
09:55 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 Border Security: Australia's Front Line
Agenten spreken met een werkloze man die vaak business class reist. Als ze zijn achtergrond onderzoeken, roept dat nog meer vragen op. Een passagier heeft een aantal zeer gevaarlijke voorwerpen in zijn bagage.
«
»
12:25 Milo
Nora staat oog in oog met haar zoon Rik. Hij denkt dat ze nog een politieagente is en valt haar aan. Koen weet nu perfect waar Hilde de diamanten heeft verstopt.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Véronique en Iris slaan de handen in mekaar. Benny komt in de problemen met de locatie voor zijn benefiet. Elias nodigt Stefanie uit voor een date.
«
»
14:15 Wittekerke
Max is nerveus voor zijn afspraak met de burgemeester. Gino heeft misschien een klacht ingediend.
«
»
15:25 The Good Doctor
Het team houdt zich bezig met een jonge vrouw die mysterieuze symptomen heeft en een outdoor-instructeur die met een hevige infectie kampt. Dr. Brown en Dr. Melendez blijven hun gevoelens voor elkaar navigeren.
«
»
16:25 America's Funniest Home Videos
Amerikaanse show rond grappige, waargebeurde videobeelden, ingestuurd door de kijkers. Elke week kan het studiopubliek aangeven welke clip zij het grappigst vinden.
«
»
16:40 B&B zoekt Lief
Petra heeft het moeilijk en lucht haar hart bij Marc. Maurice en Filip hoopten op een snipperdag, maar worden toch aan het werk gezet.
«
»
17:20 B&B zoekt Lief
Arno begint langzaam vlinders te voelen voor Desirée en neemt haar mee de natuur in voor een romantische paardrijdate.
«
»
17:50 Border Security: Australia's Front Line
Agenten vinden iets op de telefoon van een Bulgaarse bezoeker dat een vroegtijdig einde zou kunnen maken aan zijn vakantie. Twee fruitplukkers uit Tonga hebben verboden goederen niet aangegeven.
«
»
18:20 Milo
De gsm's van Alice en Milo zijn gehackt, waardoor de hele school in gevaar is. De hackers eisen nu twintigduizend euro voor de schoolcomputer.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Vanessa gaat de confrontatie aan en uit haar vermoedens. Lars ziet af. Raven probeert er zo veel mogelijk voor hem te zijn.
«
»
20:40 Boer zkt Vrouw - 20 jaar
Dina bezoekt vandaag enkele succesvolle matches en ontmoet de allereerste boerin die ooit deelnam.
«
»
21:55 Het grote debat
Vijf dagen voor de verkiezingen nemen de kopstukken van de zeven grootste partijen het tegen elkaar op in dit debat.
«
»
23:20 Chicago Med
Vanessa en Archer behandelen het slachtoffer van een motorongeluk, Scott en Charles een getraumatiseerde UNICEF-onderhandelaar en Hammer en Halstead een scholier met de ziekte van Addison.
«
»
00:20 Familie
Vanessa gaat de confrontatie aan en uit haar vermoedens. Lars ziet af. Raven probeert er zo veel mogelijk voor hem te zijn.
«
»
00:55 The Good Doctor
Het team houdt zich bezig met een jonge vrouw die mysterieuze symptomen heeft en een outdoor-instructeur die met een hevige infectie kampt. Dr. Brown en Dr. Melendez blijven hun gevoelens voor elkaar navigeren.
«
»
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play Crime logo

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustige vissersdorpje Paradise. Hij doet zich echter nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: whisky en vrouwen. Wanneer hij een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere. Hij begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

'Jesse Stone: Sea Change', film uit 2007 met oa. Tom Selleck, om 22.00 uur op Play Crime.

Dossiers