TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:20 Supernanny US
Michael en Angela Brown hebben twee bedden gecombineerd zodat hun zonen bij hen kunnen slapen. Maar hierdoor zijn er hechtingsproblemen ontstaan. Jo Frost werkt nauw samen met de huismoeder en fulltime werkende vader om deze problemen aan te pakken.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Love Bites
Benjahmin hoopt dat zijn voorliefde voor lekker eten hem aan de perfecte date kan helpen.
«
»
10:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:10 Supernanny US
Joe en Clarissa staan op het punt van scheiden. Joe's nieuwe carriŤre als politieagent zorgt ervoor dat Clarissa de hele dag tussen vier kinderen zit. Clarissa voelt dat ze alles alleen moet doen. Nanny Jo helpt het gezin hun dynamiek te herstellen.
«
»
14:05 Blind getrouwd: AustraliŽ
De emoties lopen hoog op en bekentenissen veroorzaken schokgolven tijdens de laatste Commitment Ceremony. Na hun zeer openbare breuk leggen Ellie en Ben hun problemen voor aan de experts.
«
»
15:25 Urk!
Teun, Fred en Albert zetten alles op alles om de hotelkamers op tijd af te krijgen voor de feestelijke opening. En dat terwijl de eerste gasten al op de stoep staan.
«
»
16:25 Help, Mijn Man Is Klusser
Patricia leeft al jaren in een gevaarlijke, beschimmelde bouwput. Haar man, Robert, besteedt zijn tijd liever aan zijn auto's en accepteert geen hulp van anderen. Er staat John en het klusteam een dubbele verrassing te wachten.
«
»
17:40 MasterChef AustraliŽ: Dessert Masters
In de derde eliminatie-uitdaging van het seizoen krijgen de deelnemers een lijst met oude films en een uitdaging: ze moeten een dessert maken met een van deze films als inspiratiebron.
«
»
18:50 Home and Away
Bree besluit Mercedes op haar plaats te wijzen. Rose en Mali proberen te achterhalen wie er achter het vandalisme zit. Een opmerking van Xander zet hen op het juiste spoor.
«
»
19:20 Blind getrouwd: AustraliŽ
Nu de spanningen het kookpunt bereiken, vluchten de koppels naar het rustige Byron Bay voor de jaarlijkse Couples' Retreat. De intieme setting biedt geen ruimte om je te verstoppen, terwijl geheimen aan het licht komen.
«
»
20:45 Villa Zuid-Afrika
Tijdens een fotoshoot aan het zwembad blikt Kathleen terug op haar periode na K3.
«
»
21:50 Alles Mag Weg
Koen en Raf gaan langs bij een juwelier die zijn zaak sluit. Yannic trekt naar Aalst, waar de stad overtollige spullen zoals auto's en brandweerwagens wil verkopen.
«
»
22:55 Echte Meisjes in de Jungle
Kelly, Diva, Fabiola, Jill, Janice, Lena, Michella, Annebel, Channah, Gaby, Esmee en Louisa gaan het avontuur aan in Laos. De influencers moeten zien te overleven in de wildernis, maar ook met elkaar.
«
»
23:55 Drone Cops
Het droneteam biedt ondersteuning aan de politiehelikopter en de hondenbrigade, en zoekt een dief.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Chasing Beauty' bij Streamz

Jada is actief in de pornowereld. Ze laat binnenkort in Turkije een BBL (Brazilian Butt Lift) met borstvergroting uitvoeren. De risico's neemt ze er gewoon bij. Jada beseft dat ze verslaafd is, maar de drang naar perfectie is te groot.

'Chasing Beauty', om 21.15 uur op Play4.

Dossiers